🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bizim televizyon masumlar apartmanını açmıyor ya yağmur yağıyor ya yayın gitti😥😥

Sporunu yaptın mı canım
Aaa çok duygusal bu bölüm kız netten izlesene.Yaptım sporumu 100tanede ip atladım😂Duş aldım kremlendim pamuk gibi oldum 🤪Yeşil çay içiyorum yatmadan senin yogırt kürünü yiyeceğim 2 günde bir yiyiyorım 😂

Emmeyince sagiyorsun, sağinca azalıyor, bitmesin diye ne bulduysan yiyorsun döngüsüne kapılmıştım ben🤣
Bebek sagılan sütü içince de kilo emilmiş kadar çabuk veriliyor. Büyük oğlum emmemişti bende sağmıştım bir yıl boyunca , inanın bana aynı hızla verdim. Ayrıca süt azalmıyor dogru şekilde sagılırsa

Aaa çok duygusal bu bölüm kız netten izlesene.Yaptım sporumu 100tanede ip atladım😂Duş aldım kremlendim pamuk gibi oldum 🤪Yeşil çay içiyorum yatmadan senin yogırt kürünü yiyeceğim 2 günde bir yiyiyorım 😂
Eee buraya takılıyorum netten izleyemem😥😥

Gerçekten işe yarıyor o yoğurt kürü ohhhhhh ne güzel dinlemişsindir spor sonrası😁

Anneler ilk ögretmen ama covid bizi bu sene daimi öğretmen etti gözün çıksın korona
Ay hiç sorma.sabah 9dan 1e kadar dersteyiz .1.sınıf olunca yanindan da kalkamiyorum.derslerle mi ugrasacaz evimi temizlicez. Yemek bulaşık. Bide oğlum var 6ya gidiyor.onunla da zaman gećiremiyorum.çocuk derse giriyor çıkıyor.
Geçen ortalarına oturdum kızıma okuma yaptırdım oglumada ingilizce kelime sordum😅😅😅

X