- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
Bana da spor yapmak eziyet gibi geliyorYok be spor yoruyor valla ben kendimi yormayı sevmem hiç
Kız anlatsana bize de biraz nasıl yapıcazKızlar 50 liralık bitcoin ile açılışı yaptım
Her ay düzenli alacağım
Çocukların sorunları tüm herseyden daha çok yoruyor insanıÇokta yeni değil 26 aylık kızım ama ancak rahatladık sağlık sorunları yasadı kızım huzursuz yemeyen bir bebekti çok şükür şimdi iyiyiz kendime zaman ayırıyorum
Topiğin ilk birikimi geldiKızlar 50 liralık bitcoin ile açılışı yaptım
Her ay düzenli alacağım
Belki de kısmetin de o kadar varmış artık. Evet tek.Belki emzirincede bitecekti ... tek cocukmu?
Kesinlikle artık sloganım oldu önce sağlık ✌Çocukların sorunları tüm herseyden daha çok yoruyor insanı
Aynen, bu aralar okadar tembelimki neredeyse mümkün olsa tuvalete bile arabayla gideceğim. O derece yaniBana da spor yapmak eziyet gibi geliyor
Hep bu virüsten psikolojimiz i bozduAynen, bu aralar okadar tembelimki neredeyse mümkün olsa tuvalete bile arabayla gideceğim. O derece yani
Nedir o ? Bazen duyuyorum ama hiç sormadım ne olduğunuKızlar 50 liralık bitcoin ile açılışı yaptım
Her ay düzenli alacağım
Canım ziraat bankası hesabı açtım bugünKız anlatsana bize de biraz nasıl yapıcaz
Vallahi ya çok daha zor oluyor evden çalışmalarıAy hiç sorma.sabah 9dan 1e kadar dersteyiz .1.sınıf olunca yanindan da kalkamiyorum.derslerle mi ugrasacaz evimi temizlicez. Yemek bulaşık. Bide oğlum var 6ya gidiyor.onunla da zaman gećiremiyorum.çocuk derse giriyor çıkıyor.
Geçen ortalarına oturdum kızıma okuma yaptırdım oglumada ingilizce kelime sordum
Sanal bir yatırım çeşidi kripto para gibi düşünNedir o ? Bazen duyuyorum ama hiç sormadım ne olduğunu
Benim global virüsten çok evdeki virüs dengemi ve psikolojimi bozduHep bu virüsten psikolojimiz i bozdu
Olsun yedi ayda iyi bir süreç . Şükret okadar sürmüş , kimilerin hemen bir kaç aydan sonra kesiliyorBelki de kısmetin de o kadar varmış artık. Evet tek.
Gerçekten güvenilir mi ?Sanal bir yatırım çeşidi kripto para gibi düşün
Bu bitcoin ilk çıktığında 1 bitcoin 63 dolardı. Arkadaşlarımız haber vermişti böyle bişi var girin çok kazandırcak ilerde diye. Güvenip girmemiştik
Şuan 1 bitcoin 148 bin tl
Oooooo ne kadar kazanmış öyle ama nasıl takip edicez kiCanım ziraat bankası hesabı açtım bugün
Sonra bitcoin almak için güvenilir bir site var burdan yazabilir miyim bilmiyorum ona üye oldum
Ziraattan o siteye para gönderip oradan da bitcoin aldım istediğin miktarda alabiliyorsun zaten
50 liralık aldım mesela. Siteyi iyice öğrenicem takip etmek için piyasayı
Bugün adamın biri 50 bin tl ile girmiş gün içinde yükseldi hisse, o ara satmış 80 bin tl olarakbir günde 30 bin lira kâr etti şok oldum ( sitenin içinde görebiliyosun kim kaçdan aldı kaçtan sattı vs)
Tabi ben para kazanmaktan ziyade ufak birikim yapmak için girdim uzun vadeli
Kimin de sütü olmasına rağmen bebeler emmiyorOlsun yedi ayda iyi bir süreç . Şükret okadar sürmüş , kimilerin hemen bir kaç aydan sonra kesiliyor
Ben virüsten öncede sporda yürüyüşte sevmezdim hala aynıHep bu virüsten psikolojimiz i bozdu
Terlersen zayıflarsınBen virüsten öncede sporda yürüyüşte sevmezdim hala aynıYürüyünce hemen terlerim