- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
Saol cnm hala biraz agri var . Sen nasıl oldun agri sende bir süre devam eder. Bide uzun süre halsizlik oluyormus dikkat et kendine rapor izin falan hepsini kulllan . Kar yağmış orda bi ohretmen arkadaşım paylaşmış kış geldi size .Geçmiş olsun canım benimde saat 4 e dogru başım tuttu çok kötü oldum eşim aradı balık alayım mı diye iyi olur dedim yemek yapacak halim yoktu salata yaptım çorbayı ısıttı yedik agrı kesici içtim korkuyorum 3 gün sürüyor bazen bu agrılarım umarım seninki çabuk geçer parol kesiyorsa agrını iç istersen
Bende hiç içmem ama migren olunca en ufak bir ağrıda içmelisin dedi doktor yoksa 3 gün ağrır dedi gerçekten de içmemiştim geçenlerde 3 gün ne çektim çok zorlandımSaol cnm hala biraz agri var . Sen nasıl oldun agri sende bir süre devam eder. Bide uzun süre halsizlik oluyormus dikkat et kendine rapor izin falan hepsini kulllan . Kar yağmış orda bi ohretmen arkadaşım paylaşmış kış geldi size .
Kızlar ben hiç ilaç içmem en son ne zaman ayrı kesici içtim hatırlamıyorum .
Besin değeri gayet zengin bir çorbaya benziyor :) ellerinize sağlık bende en kısa zamanda deneyeceğim1 su bardağı kırmızı mercimek 1 kahve fincanı bulgur 1 kahve fincanı dan 1 parmak eksik pirinç yıkıyorum 2 soğan 3 diş sarımsak ince ince dograyıp yağda biraz çeviriyorum sonra yıkadığım bakliyatlsrı ekleyip tuz atıp suyunu koyup düdüklüye koyuyoru 2-3 dk kaynatıyorum ayrı tavada salçayı yagda kavurup üzerine nane ekliyorum onuda üzerine döküyorum çok seviyor çocuklar tarhana ezo gelin uzun zamandır yapmamıştım
Yedigim herseyi ayni yesem de gider mi ya insallah gider bakalim deniyorum 4 bucukta yedim bugun hala gayet tokum daha yemek namina bisey yemiycem bakalm 1 ay filan kilo verecekmiyim takip edecegm . 5 bucukta da kahve ile 1 cikolata yedim ama
Akşam az yemişsinSelam dostlar menum
Sabah
2 ks kahvaltılık sos
1 tatli ks bal
1 ks tulum peyniri
5 yesil zeytin
2 dilim b.ekmegi
3 br cay
Ara
Form cayı
Aksam
5 ks nohut
Bol salata
1 dilim ekmek
1 br ayran
Su 2 lt
Eki Görüntüle 2735658
Ben bunları ara ögünlerde yiyorum. Ana menü ne pekiSelam dostlar menum
Sabah
2 ks kahvaltılık sos
1 tatli ks bal
1 ks tulum peyniri
5 yesil zeytin
2 dilim b.ekmegi
3 br cay
Ara
Form cayı
Aksam
5 ks nohut
Bol salata
1 dilim ekmek
1 br ayran
Su 2 lt
Eki Görüntüle 2735658
Doğum dis böbrek migren dörtlüsü en zor agirilardanmis. Bekarken ev arkadaşımın Niğde’ni vardı agri başlayınca agladigi zamanları bilirim .Bende hiç içmem ama migren olunca en ufak bir ağrıda içmelisin dedi doktor yoksa 3 gün ağrır dedi gerçekten de içmemiştim geçenlerde 3 gün ne çektim çok zorlandım
Akşam az yemişsin
Nohut sisirmesin diye az yedim salataya yüklendim caním artık acıkma hissi gelmiyor midem fazlasında rahatsiz oluyor cok sükürAkşam az yemişsin
Ben bu nohutu yedimi sofrayı toplayana kadar acıkırımNohut sisirmesin diye az yedim salataya yüklendim caním artık acıkma hissi gelmiyor midem fazlasında rahatsiz oluyor cok sükür
Ah ahhh çok zor kilo veriyorum canım sıkı tutmaya çalışıyorum diyeti artık eski halime dönmek istiyorum ama az yemeye alıştım rahatım daha mutluyumBen bunları ara ögünlerde yiyorum. Ana menü ne peki?
Tavsiye istermisiniz ?Ah ahhh çok zor kilo veriyorum canım sıkı tutmaya çalışıyorum diyeti artık eski halime dönmek istiyorum ama az yemeye alıştım rahatım daha mutluyum
En az yediğim akşam oldu salata çok yedim ac değilim kızBen bu nohutu yedimi sofrayı toplayana kadar acıkırımBir kase çorba içtim ben bide
Tabi kiTavsiye istermisiniz ?
Kiloluyken nasıl beslenirdiniz ? Örnek olarak günlük yediklerinizin listesini yapabilirmisiniz ?Tabi ki
Canımın her istediğini yerdimKiloluyken nasıl beslenirdiniz ? Örnek olarak günlük yediklerinizin listesini yapabilirmisiniz ?
Un ürünleri yani ekmek pogaca börek gibi şeyleri yermiydiniz ? Şeker bal gibi tatlı şeyleri de ?Canımın her istediğini yerdim
Aslında sağlıksız bir beslenme düzenimiz yok kiloları da hamileliklerde aldım çoğunu verdim ama her çocukta biraz biraz kaldı ilk hamilelikle 68 ile başladım 3 çocuk su an 77 yim
Sabahları normal kahvaltı yumurta peynir zeytin domates salatalık cocuklar var onlar için pakel krep poğaça börek yapıyorum
Et ve sebzeyi de dengeli yiyoruz
Benim kilo vermeme engel olan bana göre akşam cay keyifleri
Tabi ki ama abartmadanUn ürünleri yani ekmek pogaca börek gibi şeyleri yermiydiniz ? Şeker bal gibi tatlı şeyleri de ?
Ozaman tebrikler . Una dair herseyi unutunTabi ki ama abartmadan
Diyetteyken yemiyorum buğday ekmeği tüketiyorum 3 dilimi geçmiyor günlük