🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Saol cnm hala biraz agri var . Sen nasıl oldun agri sende bir süre devam eder. Bide uzun süre halsizlik oluyormus dikkat et kendine rapor izin falan hepsini kulllan . Kar yağmış orda bi ohretmen arkadaşım paylaşmış kış geldi size .
Kızlar ben hiç ilaç içmem en son ne zaman ayrı kesici içtim hatırlamıyorum .

Bende hiç içmem ama migren olunca en ufak bir ağrıda içmelisin dedi doktor yoksa 3 gün ağrır dedi gerçekten de içmemiştim geçenlerde 3 gün ne çektim çok zorlandım

Besin değeri gayet zengin bir çorbaya benziyor :) ellerinize sağlık bende en kısa zamanda deneyeceğim

C Cay6 canım benimde 10 kilo vermem gerekiyor

Senin azmış akşamları erken yersen gider mutlaka
Yedigim herseyi ayni yesem de gider mi ya insallah gider bakalim deniyorum 4 bucukta yedim bugun hala gayet tokum daha yemek namina bisey yemiycem bakalm 1 ay filan kilo verecekmiyim takip edecegm . 5 bucukta da kahve ile 1 cikolata yedim ama

Bende hiç içmem ama migren olunca en ufak bir ağrıda içmelisin dedi doktor yoksa 3 gün ağrır dedi gerçekten de içmemiştim geçenlerde 3 gün ne çektim çok zorlandım
Doğum dis böbrek migren dörtlüsü en zor agirilardanmis. Bekarken ev arkadaşımın Niğde’ni vardı agri başlayınca agladigi zamanları bilirim .

Kiloluyken nasıl beslenirdiniz ? Örnek olarak günlük yediklerinizin listesini yapabilirmisiniz ?
Canımın her istediğini yerdim
Aslında sağlıksız bir beslenme düzenimiz yok kiloları da hamileliklerde aldım çoğunu verdim ama her çocukta biraz biraz kaldı ilk hamilelikle 68 ile başladım 3 çocuk su an 77 yim

Sabahları normal kahvaltı yumurta peynir zeytin domates salatalık cocuklar var onlar için pakel krep poğaça börek yapıyorum

Et ve sebzeyi de dengeli yiyoruz
Benim kilo vermeme engel olan bana göre akşam cay keyifleri

Un ürünleri yani ekmek pogaca börek gibi şeyleri yermiydiniz ? Şeker bal gibi tatlı şeyleri de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…