Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canım arada vücudu şaşırtmak lazım lazım form çayları yeşil ay yoğurt kürü filan denemelisinYedigim herseyi ayni yesem de gider mi ya insallah gider bakalim deniyorum 4 bucukta yedim bugun hala gayet tokum daha yemek namina bisey yemiycem bakalm 1 ay filan kilo verecekmiyim takip edecegm . 5 bucukta da kahve ile 1 cikolata yedim ama
Offf yaaaaa bu yürüyüşlerine bayılıyorum çok iyiSelam dostlar menum
Sabah
2 ks kahvaltılık sos
1 tatli ks bal
1 ks tulum peyniri
5 yesil zeytin
2 dilim b.ekmegi
3 br cay
Ara
Form cayı
Aksam
5 ks nohut
Bol salata
1 dilim ekmek
1 br ayran
Su 2 lt
Eki Görüntüle 2735658
Kiloyu sadece hamileliklerde aldım aslında hamilelik dışında hızlı kilo alan biri değilim hareketliyimOzaman tebrikler . Una dair herseyi unutun . Princte dahil buna. Bol protein , yağ ve yavaş karbonhidratlar (slow carb) bu diyete başlayın. Hem metabolizmanız hızlanır hemde çabuk kilo alamazsınız.
Bende yazayım mıKiloluyken nasıl beslenirdiniz ? Örnek olarak günlük yediklerinizin listesini yapabilirmisiniz ?
Form çayı ve bol su içiyorum yok sıkıntı içmezsem olurdu ara ara yaşıyordum çünküSuan bagırsak durumunuz nasıl ? Kabızlık gibi bir şikayetiniz varmı?
Diyetinizde biraz eksiklikler var sankiKiloyu sadece hamileliklerde aldım aslında hamilelik dışında hızlı kilo alan biri değilim hareketliyim
Şu an diyet iyi gidiyor adım sayar kullanıyordu her gün kendi rekorumu kırmaya çalışıyorum adımları arttırıyorum bakalım nasıl sonuç verecek slow carb a bakacağım olmadı onu da denerim teşekkürler
MangalBende yazayım mı
Neyse vazgeçtim yaaaaaaa
Form çaylarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bagırsakları tembellestiriyor zamanla .Form çayı ve bol su içiyorum yok sıkıntı içmezsem olurdu ara ara yaşıyordum çünkü
Ahhhh Zeynom tek mangslla kalsa keşkeMangal
Mangal ve yine mangal
Yaz yaz yaz !!!Bende yazayım mı
Neyse vazgeçtim yaaaaaaa
İnanmazsın kiii yazsam şok olursunYaz yaz yaz !!!
Şok olmak istiyorum bendeİnanmazsın kiii yazsam şok olursun
O zaman bugunkü menümü yazayımŞok olmak istiyorum bende
Bana şimdilik iyi geldi bırakınca ne olur bilemiyorumForm çaylarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bagırsakları tembellestiriyor zamanla .
Kız bu yemeye iyi kilo almıyorsun vallahiO zaman bugunkü menümü yazayım
Sabah yarım ekmekle kahvaltı yumurta peynir zeytin filan
Üzerine 1 dido kahve ile
Öğle büyük bir tabak Kıymalı makarna, 1 tabak beşamelli ıspanak
Ara 1 mandalina 1 muz
Ara
Hoşbeş çubuk kraker filan yine nescafe
Akşam
Yine büyük bir tabak makarna turşu salata
Biraz önce yine makarna 1 Ülker çikolatalı gofret
Şimdi nar ayıkladım yicemm
Hıııı bide dün akşam mastercheff
Aslında Zeynom yaş ilerliyor metabolizma yavaşlıyor dikkat etmeliyim ama hiç motive yokKız bu yemeye iyi kilo almıyorsun vallahi
Evet aynen öyle canımAslında Zeynom yaş ilerliyor metabolizma yavaşlıyor dikkat etmeliyim ama hiç motive yok
Yoksa bir dikkat etmeye başlasam çok güzel Kilolar gidiyor
Aslında son makarna olmasa ve akşam başka bir alternatif olsa menü bence süper . Ama şekerli şeyleri çıkarın bence . Dido kahve ne bu arada ?O zaman bugunkü menümü yazayım
Sabah yarım ekmekle kahvaltı yumurta peynir zeytin filan
Üzerine 1 dido kahve ile
Öğle büyük bir tabak Kıymalı makarna, 1 tabak beşamelli ıspanak
Ara 1 mandalina 1 muz
Ara
Hoşbeş çubuk kraker filan yine nescafe
Akşam
Yine büyük bir tabak makarna turşu salata
Biraz önce yine makarna 1 Ülker çikolatalı gofret
Şimdi nar ayıkladım yicemm
Hıııı bide dün akşam mastercheff