🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Anneler ilk ögretmen ama covid bizi bu sene daimi öğretmen etti gözün çıksın korona
Annelerin gerçekten emekleri cok uzaktan eğitimde . Diyorum zaten asiyi anneler bulacak 😂
İnsallah zeynocum tüm gün bilgisayr basında zor oluyor . Allahim bitsin su virüs dönelim okullarımıza,is yererimize

Bankadan sonra markete gittim 63 tl

Tahin
10lu organik yumurta
3 litre süt yoğurt yapmak için
Muz , domates, soğan
1 litre pastorize süt

Yarın da pazara giderim diğer eksikleri alırım haftalık
Bereketli olsun cqnim oglusun hesabi😘😘
Bişeler yazacam ama kızım izin vermiyor.etkinlik yapıyoruz. Neyse akşam yazarim
Ahhh cadi ahhhh🤭🤭
kızlar napıyorsunuz ?basim cok agriyor okulda kapmadım. 3 haftadir dışarı çıkmıyorum evde kapmış olamam diye düşünüyorum 🙄
Migrenin var mi canim belki atak filan geciriyorsundur dikloron ic hemen kesiliyor

Allah bankacılara falan yardım etsin . Tüm gün ekran karşında
Geçmiş olsun canım benimde saat 4 e dogru başım tuttu çok kötü oldum eşim aradı balık alayım mı diye iyi olur dedim yemek yapacak halim yoktu salata yaptım çorbayı ısıttı yedik agrı kesici içtim korkuyorum 3 gün sürüyor bazen bu agrılarım umarım seninki çabuk geçer parol kesiyorsa agrını iç istersen

Ezo gelin çorbasını nasıl yapıyorsunuz ?
1 su bardağı kırmızı mercimek 1 kahve fincanı bulgur 1 kahve fincanı dan 1 parmak eksik pirinç yıkıyorum 2 soğan 3 diş sarımsak ince ince dograyıp yağda biraz çeviriyorum sonra yıkadığım bakliyatlsrı ekleyip tuz atıp suyunu koyup düdüklüye koyuyoru 2-3 dk kaynatıyorum ayrı tavada salçayı yagda kavurup üzerine nane ekliyorum onuda üzerine döküyorum çok seviyor çocuklar tarhana ezo gelin uzun zamandır yapmamıştım

Olur canım tabiki de
Bugün masumlar apartmanını izlicem tatlıya çok bir aram yok 😁😁
Seni mahveden mangal😂Yemek yedik çayı koydum mutfak toparlandı şimdi spor yapıp duş alırım sonra dizi keyfi😁Mısır patlayacagım.Fırın sütlaç var ama ben yememeğe çalışacağım cuma tartı günü malum😂

Seni mahveden mangal😂Yemek yedik çayı koydum mutfak toparlandı şimdi spor yapıp duş alırım sonra dizi keyfi😁Mısır patlayacagım.Fırın sütlaç var ama ben yememeğe çalışacağım cuma tartı günü malum😂
He vallahi 🤗🤗🤗

Çok iyi gidiyorsun canım yeme bence de seni tok tutmayacak şeyler boşyere kalori alma

Ayyy bende bekliyorum sizin kiloları inşallah güzel gitmiştir😘😘

Sabah;
1 dilim ekmek
1 dilim beyaZ peynir
1 dilim kasar
5zeytın
1 haşlanmış yumurta
2 fincan cay
Ara
Sade kahve sade soda
Kiraz sapı çayı 2 kuru kayısı 2 ceviz
Aksam