- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 48
- 36
- Konu Sahibi Yildiztozu16
-
Çok fark yokmuş aramızda:) kpss evet normal kpss ama bi kaç yıldır mantık soruları da eklediler içine lisedeki mantık falan değil mantik sorularını şöyle anlatabilirim herşeyi ince ince doğrayıp karışık bi çorba yapıyorlar sonra bu çorbayı intizamlı hale getirmek sana kalıyor. Zevkli aslında ama pratik olmak önemli bu sınavda.yani yaşım itibariyle benim de çoktan vedalaşmam lazimdiye aslında bu sınavlar ama bu sefer olacak insallahALES sorularını bilmiyorum:) ben KPSS deyince normal KPSS zannettim:)) mantık sorularını lisede aldığım kadarıyla anımsadım ama.
yaşım 32 bu arada
Soruları bir yerden hatırladım liseden zannettim ama belki de ales çalışan bir arkadaş gösterdi bilemiyorum. Ama bu tarz sorulardan sınava tabi tutulmadım, gk-gy ve alan bilgisi vardı benim girdiğim zaman. Değişiklikleri de inan hiç bilmiyorum.Çok fark yokmuş aramızda:) kpss evet normal kpss ama bi kaç yıldır mantık soruları da eklediler içine lisedeki mantık falan değil mantik sorularını şöyle anlatabilirim herşeyi ince ince doğrayıp karışık bi çorba yapıyorlar sonra bu çorbayı intizamlı hale getirmek sana kalıyor. Zevkli aslında ama pratik olmak önemli bu sınavda.yani yaşım itibariyle benim de çoktan vedalaşmam lazimdiye aslında bu sınavlar ama bu sefer olacak insallah
Ne güzel söylüyorsun inşallah dediğin gibi olur.ben yapıyorum ediyorum ama kendimi hep hiçbir şey yapmiyormuş gibi hissediyorum yetersiz hissediyorumSoruları bir yerden hatırladım liseden zannettim ama belki de ales çalışan bir arkadaş gösterdi bilemiyorum. Ama bu tarz sorulardan sınava tabi tutulmadım, gk-gy ve alan bilgisi vardı benim girdiğim zaman. Değişiklikleri de inan hiç bilmiyorum.
Nasip senin için bu yaşta bu soruları çözmekmiş diyelim o zaman:) bence çok istikrarlı ve güzel gidiyorsun, hatta çocuğa rağmen fazla bile ev işi yapıyorsun bence bu kadar yorma kendini:)
Çok samimi söylüyorum maşallahın var. İnşallah gönlüne göre olur her şey...Ne güzel söylüyorsun inşallah dediğin gibi olur.ben yapıyorum ediyorum ama kendimi hep hiçbir şey yapmiyormuş gibi hissediyorum yetersiz hissediyorum
Teşekkür ederimÇok samimi söylüyorum maşallahın var. İnşallah gönlüne göre olur her şey...
Hayat enerjisi yüksek biri olsam da seni hevese getirmek için sık sık yazsam keşke:) ben burdan birşeyler kapmak için geliyorum çok zaman sayfana. Asıl ben teşekkür ederim.Teşekkür ederimBaşka birinden duymak daha inandırıcı geliyor.inşallah cümlemizin..arada uğra böyle tek başıma sıkılıyorum buralarda
Faydalı olabildiysem ne mutlu banaHayat enerjisi yüksek biri olsam da seni hevese getirmek için sık sık yazsam keşke:) ben burdan birşeyler kapmak için geliyorum çok zaman sayfana. Asıl ben teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?