- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
- Konu Sahibi Yildiztozu16
Ben de düşünceli insanları seviyorumSevindim
Azimli insanları seviyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de düşünceli insanları seviyorumSevindim
Azimli insanları seviyorum:)
Günaydın teşekkür ederim..Günaydın
Güzel Bir sayfa olmuş
Mantık kitabı ne ki? Bizim zamanımızda mantık falan yoktu. Kendimi çok yaşlı hissettim bizim zamanımızda falan diyerekKPSS
Dün yaptıklarım
Tarih- 1. Dünya savaşı sonunda Osmanlı konu anlatımı çalışıldı 179 soru çözüldü
Bugün Black friday adı altında çoğu alışveriş sitesinde indirim vardı ben de bunu fırsat bilerek ihtiyacım olan kpss kitaplarımı aldım
elimdeki coğrafya kaynakları bitti coğrafyayı son kez sil baştan çalışacağım onun için konu anlatimi-çözümlü soru bankasi-yaprak test aldım
Anayasaya yeni başlayacağım onun içinde konu anlatimi-cozumlu soru bankasi-yaprak test aldım
Türkçe bitti artık sadece soru çözülecek yargının cok güzel bi soru bankasını buldum
Birde yargının sözel sayısal mantık kitabıni aldim hepsinin hakkını vererek çözerim inşallah
Ales sorularını bilir misin bilmem gıcık ama zevkli sorular bi bak derim :) yasin kaç merak ettim ben de 30 yaşındayım benim de artık benden geçti o sorular neydi demem lazımdı bence :/Mantık kitabı ne ki? Bizim zamanımızda mantık falan yoktu. Kendimi çok yaşlı hissettim bizim zamanımızda falan diyerek
ALES sorularını bilmiyorum:) ben KPSS deyince normal KPSS zannettim:)) mantık sorularını lisede aldığım kadarıyla anımsadım ama.Ales sorularını bilir misin bilmem gıcık ama zevkli sorular bi bak derim :) yasin kaç merak ettim ben de 30 yaşındayım benim de artık benden geçti o sorular neydi demem lazımdı bence :/