HaYat!

Melek1010

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
335
400
O okdr kotuyumki.cok sevdigim ve beni cok sevdgine inandgm.adam bana smdi en agir hakeretlerle git diyor.arkdsmyok dogru duzgun.ailemle iyim anck sehir disinda okuyorum.guvendgm adam beni hayal kiriklgna ugratti kapanan kapilar ardindan hayir kapialrnin acilmasni istiyorum artk

Hiç bir ayrilik bi yalnızlık değildir. Erkek arkadaşınız sizi terk ediyor kısmı olağan ama nasıl oluyorda hiç arkadasiniz yok bence bunu kendinize sormalıSiniz. Altı üstü bir sevgili, insanlar 3 çocugu varken boşaniyor. Bu kadar uzulmenize sebep olucak kadar kimseyi hayatinizin merkezine koymayın. Kimseyede çok fazla güvenmeyin kimse sonsuza kadar yanınızda olacak diye bir şey yok. Bunlar normal olağan şeyler. Ben ayriliginizdan çok, ayrılık üzüntüsünü dağıtmak için takilicak kafa dagiticak bi arkadas grubunuz olmadığına üzüldüm. Bence sizde sevgiliden önce, en kısa zaman da böyle bir grup edinmeye bakın.

Çok sevdiğiniz ve sizi çok sevdiğine inandığınız o adam size şimdi niye en ağır hakaretlerle git diyor?
Birde sakince harfleri eksiltmeden yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz size

Arkadslar sevglm yanmda dglki baska bir sehirde.arkdslarm var tabki ama gurbette inann kmse kmsye ailesi kdr yakin olamiyor cok arkdsm var ama ben yinede kendmi bazen cok yalniz hissdyrm.ayrlga gelnce o mezun ve is bulma sikintsi var vecani sklsa benden ayrlyr snra tekrar barismk istyr.ama bugun cok kirici oldu ve dayanamdm.onun yuzundn kendmi degersz hssttm.kafa dagtmk icin onerilerinz nelerdr? Aslnda soyle ayrliyor ama benide tam nlamyla birakmiyor.bu ikilem bu sknti beni artk cok yordu

Kitap okuyun; düşünceleriniz düzenli hale gelir, kafanız da dağılmış olur.

Ben ona sevdgm icin cogu kez kiyamadm belkide bu yuzden bendn bu kdr yuz buluyor.iletisimimi tamamn koparamyrum bir turlu.ve bana sinirinden ev arkdsmda bana kustrdu.glba bana aci vererek kendi mutlu oluyor.psikoljismi bzk bu cocugun gercektn bazen anlamyrm hic birsey

Bir daha dönmek istediğinde 'hööt' çekerseniz, bakın bakalım kim canı sıkıldığında öyle ayrılabiliyor, size hakaretler edebiliyor....
Anlayamıyorum ben hemcinslerimi gerçekten.
Bu adamlar sizlere bunları yaparken eliniz armut mu topluyor sizin?
Kendinizi neden o konuma düşürüyorsunuz?
Hadi düştünüz, seviye iyice dibi boyladı, basın tekmeyi yahu!
Mazoşistlik moda herhalde...

Her seferinde dedim bnu bdha gelirse basicm tekmeyi die ama bi sekilde kandrlyrum galiba.birde ben kimsye kin tutamyrm cok duygusalm.biri karsimda azck uzulsun kiyamam yani.gaddar olamyrm ama o bnu hakedyr iste

Bana acı vererek mutlu oluyor mu? Canım biz ona psikolojisi bozuk değil psikopat diyoruz. O ne öyle?
Ev arkadaşını sana nası küstürdü yav?

Onerebileceginiz bir kitap varmi.sanirim benm ondan uzak kalmm lazim artk.kendi benlgmide dusunclermde kaybettm artk

Ne seveceğinizi bilmediğimden iyi öneride bulunamam sanırım ama herhangi bir Türk edebiyatı romanı yazımınıza da size de iyi gelir. Örneğin Ayfer Tunç - Yeşil Peri Gecesi.

Her seferinde dedim bnu bdha gelirse basicm tekmeyi die ama bi sekilde kandrlyrum galiba.birde ben kimsye kin tutamyrm cok duygusalm.biri karsimda azck uzulsun kiyamam yani.gaddar olamyrm ama o bnu hakedyr iste

Kin tutmanıza gerek yok.
Sadece kendinizin değerli olduğunu farkedeceksiniz.
Aileniz sizi büyütmüş, okutuyor, ne fedakarlıklar yapıyorlar.
Her şeyden öe, biricik kızlarının geleceği için hasret çekiyorlar.
Elin sospatı gelsin size işkence çektirsin diye yapmıyorlardır bunu herhalde.
Ben de yaşamadım mı, yaşadım evet.
İnsan sevince bir şekilde ikna oluyor, normal bir durum.
Ama aramızdaki fark, bir insan benim canımı acıtmışsa ben bin beterini ona yapmışımdır.
Kendimi denek gibi onun önüne sermemişimdir.
Çünkü değerliyim!
Siz de öyle, bunu farkedin.

Akici bir romansa severim.tesekkur ederim canim ilgin icin.bir de kizlar gorseniz ben ondan dah iyim hatta onun cevresi o kiz sana nasi bakti der ama.ona gelin sorunki o en iydr ve ben onu haketmemsmdr.bu kdr acimasz olmasni hazmedemyrum.ii gunde yaptgi seyleri(cok romantikti bi kizin isteyecgi hatta dusunemdgi suprizleri bile yapmistr) verdgi sozleri hatrlynca kavgdaki adami taniyamyrum.ndn boyle oldgnu sorunca benm.tek isim sen dglsn.ztn is yok senn.ailen bu yuzdn beni istemz ben seni parasz yasatmk istemyrm.seni raht ettrmk istyrm der.ama kavgda en canimi acitck seyi bulur ve acimadn yapar.ben uzulp aglynca o anki sinirimdi der.bu kdr basit iste. keske bdha donsde onu en aci sekilde reddetsem keske.intikam ble almk istyrm bazen

Cok haklsn cnm.egitim olark ayniyz ama ben mezun olnca ondn dha ii paralar kazanrm.belkide bnu kafaya takiyor bilemyrm.haklsn benim degerli oldgmu bilmem ve omada haddni bildrmem lazim.ben kendi degermi bilmedgm.icin o beni boyle degerszlestrdi iste

Kizlar sizce bana aldigi butun hediyeleri hemn gondermelimym.bu zamana kdrki kavglarda ya zamanim ya param olmadi.yda baristim.ama smdi ne yapaym hic blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…