HaYat!

Kesin kararı vermelisin.Nasıl olsa barışır diyerek ayrılmayı alışkanlık haline getirmiş. Değmez. ...Kendine arkadaş bulmayı dene.

Çok sevdiğiniz ve sizi çok sevdiğine inandığınız o adam size şimdi niye en ağır hakaretlerle git diyor?
Birde sakince harfleri eksiltmeden yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz size :KK66:
çok haklısın benim patron var yan masamda acele yazıyorum bebat oluyor,herkesden özür

Neden hem maddi hem manevi size ve ailenize uygun bir kişi ile beraber olmayı tercih etmiyorsunuz .. Bu adam 5 para etmez açıkça belli neden bu israrınız , adam bu gün dönmek istese barışıcaksınız .. Neden dünyalar güzeli genç kızlarımız böyle niteliksiz karaktersiz adamlara kul köle? Allah kızlarımızı korusun kollasın .. Bile bile lades deme canım kardeşim . Eğitimli ailesi düzgün işi gücü olan sana insan gibi davranan özgüvenli erkeklerde var .. Eğitim dediğim illa dr mühendis olsun demiyorum ama iyi bir iş bulabilecek kadar olsun.. Ailesi düzgün derken asilzade demiyorum sana ve senin ailene saygılı sevgili davranmasını kastediyorum, iş güç derken fabrikatör demiyorum çalışkan olsun ekmeğini kazansın diyorum.. Lütfen ama lütfen önce sana sonra ailene ve arkadaşlarına saygı ve sevgi duyan sana hayatında huzur veren bir kişi ile beraber ol, bu tip karaktersizler ile bir ömür geçmez bitanem .. Aranı hangi atkadaşınla bozduysa git düzelt.. Sinemaya git alışverişe git kitap oku sakın öyle arabesk duygusal şarkılar dinleyip abuk subuk depresyonlara sokma kendini

Neden hem maddi hem manevi size ve ailenize uygun bir kişi ile beraber olmayı tercih etmiyorsunuz .. Bu adam 5 para etmez açıkça belli neden bu israrınız , adam bu gün dönmek istese barışıcaksınız .. Neden dünyalar güzeli genç kızlarımız böyle niteliksiz karaktersiz adamlara kul köle? Allah kızlarımızı korusun kollasın .. Bile bile lades deme canım kardeşim . Eğitimli ailesi düzgün işi gücü olan sana insan gibi davranan özgüvenli erkeklerde var .. Eğitim dediğim illa dr mühendis olsun demiyorum ama iyi bir iş bulabilecek kadar olsun.. Ailesi düzgün derken asilzade demiyorum sana ve senin ailene saygılı sevgili davranmasını kastediyorum, iş güç derken fabrikatör demiyorum çalışkan olsun ekmeğini kazansın diyorum.. Lütfen ama lütfen önce sana sonra ailene ve arkadaşlarına saygı ve sevgi duyan sana hayatında huzur veren bir kişi ile beraber ol, bu tip karaktersizler ile bir ömür geçmez bitanem .. Aranı hangi atkadaşınla bozduysa git düzelt.. Sinemaya git alışverişe git kitap oku sakın öyle arabesk duygusal şarkılar dinleyip abuk subuk depresyonlara sokma kendini
Cok haklisin cnm cok tesekkur ederim.adamin huyu bu bakyrm annesni bile uzuyor bazen.ama annesine babasna asla laf soyletmz.beni baskasina ezdirmz ama kendi ezer.soyledklerin cok dogru haklisin.beni arkdslarm bile uyardi ama ben vazgecemyrdum.arrk kararlym bi omur yapamicam ben.cunku ailemde bu zamana kdr kavga ne dir bilmedm kotu soz duymadm cok sukur.birinn gelip beni bu hale sokmasina izin vermemlym.sadece bu duruma alisma donemm brz zor olacak ama artk alismalym.destegn icin tesekkr ettm tatlim :)

seni hep üzen ve canı sıkılınca ayrılan biri için neden üzülüyorsunki? neden kendini onun karşısında değersizleştiriyorsun? başka erkek mi kalmadı? defolup gitsin takma. hayatına bak. kimse senden değerli değil!

Demek ki sevmiyormuş.
Siz de onu sevmeyin insan kendini üzen birini sevmemeli...
Ve asla hayatını sevgiline/eşine endeksleme.

Kizlar galiba ben sanslym Allah bana gercek yuzunu gosterdi.cunku ilk tanstgmda hic boyle degldi gdrek degsti.ama buna ben izin verdm cunku cok taviz verdm kendmden smdi olsa yapmam yaptiklarmi.hazmedemyrm yaptiklarni ddklerbi cunku haketmedim.bazen bende onun canini acitmk istyrm bazende Allaha havale et dusunme dyrm

X