- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.352
- Konu Sahibi izmirimizmir
bundan 5 yıl önce marka parfümde alıyorduk senede bir olsa da marka krem vs de.şimdilerde sebamed i zor alıyorumm.5 yıldızlı otelde tatil ya da villa kiralamak 15 günlük olanaklıydı ama şimdilerde fahiş fiyatlarda gidemiyoruz.çünkü önümüzü göremiyoruz elimizde kalan 3 kuruşu köşeye atıyoruz belirsizlikten daha da kötüsü olursa diye.borç yapmaya korkuyoruz.mutfak masrafım 4000 e dayandı sadece 4 kişi olmamıza rağmen.evde olduğumuzdan devamlı 300 den aşağı elektrik gelmiyor.çocuklar eve hapis oyalansınlar diye kendimizden kısıp lego kitap oyuncak alıyoruz.kendimize zor yeterken başkasına nasıl yardım edelim?orta halliyken fakir olduk anidennnSon bir buçuk yildir herşeyi düşünerek alıyorum .Evet alım gücüm var yok değil çok şükür ama böyle düşünerek alışveriş yapıyorsam rahat da değilim bence . Üniversitede çalışıyordum part time.Cekmecem orjinal parfum dolu idi .Emekli bir ailenin çocuğuyum sonuçta öyle çok harçlığım olmazdı ama her hafta sinema ya da tiyatroya giderdim .Değişik yemekler yerdim .Şimdi cekmeceme bakınca ancak 2 adet parfüm var biri de hediye :) Benim fakirlestigimin kanıtıdır bu zaten .Biraz önce tereyağ aldım 1 kg sadece tatlılarda kullanmak için ucuzcu bilinen marketlerden bu arada 59 TL ödedim .En son 40 liradan aldığımı hatırlıyorum . Yardım konusuna gelince elbette ihtiyaç sahibi gorduklerimize yardım ediyoruz ama kesilen vergiler nereye gidiyor ?