- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.183
-
- Konu Sahibi izmirimizmir
sizin depo büyük galiba ve benzinli.Gecen bi depoyu fullettim 478 lira
Al dedim al böbregimi de sök al
araba da bence şans işi ya....aynen o 2.el araba fredının kabusu gıbıydı benı depresyona sokmustu..
Hayırlısıyla satılır ınsallah..yuksekmı ıkıncı el fıyatları halaaraba da bence şans işi ya....
bizim ilk arabamızı 2018 de 2nci el 5 yaşındaki bir araba aldık.3 senedir kullanıyoruz.kaskosu nu hep yaptırdık.bakımlarını da öyle.
Hiç bizi yolda bırakmadı,öyle aman aman masraf çıkarmadı, dizel zaten az yakıyor.
zevklne içini jantların ı falan eşim modifiye etti az az kendi çapında.
şimdi satıyoruz bakalım hayırlısı...
km düşük aldık, gerçi hala düşük.pandeminin buna etkisi çok tabiki...
çok yüksek.model yükseltmek için satıyoruz yine 2 el alacağız.Hayırlısıyla satılır ınsallah..yuksekmı ıkıncı el fıyatları hala
Gonlunuze gore alırsınız ınsallah..çok yüksek.model yükseltmek için satıyoruz yine 2 el alacağız.
Piyasa öyle uçmuş ki ağzımız açık kaldı.
180 200 bin km de arabalar 180 200 bin civarı...
tabi uygunları da var
benzinli km düşük olanlar.
biz dizel arıyoruz ya hem km hem fiyatları uçmuş.
çok teşekkür ederim, inşallah.Gonlunuze gore alırsınız ınsallah..
Insallah sıfır alırsınız..çok teşekkür ederim, inşallah.
hayırlısı ile elimizdekini satsak.
İlk göz ağrım ız gerçi insan bir tuhaf oluyor
Yok şu dönemde sıfır almam.Insallah sıfır alırsınız..
Insallah sıfır alırsınız..
Reno dusunmezmıydınız sıfır..reno sembol yada clioYok şu dönemde sıfır almam.
hem o kadar borca girmem,hem tekrar krediye bulaşmam...
zaten ev araba alırken girdik,zaruret diye,ama şuan keyfi yani...
Önümüzü göremiyor uz ,hali ile bizi zorlayacak borç,mantıklı değil...
Bende bıraz once baktım daıre fıyatınasıfır arabalar evden pahalı neredeyse yada başabaş..
allah isteyen herkese versin tabi de 2-3 sene önce beğenilmeyen modellerin sıfırları olmuş 300-400 bin..
Suan zaten en normal sey et.Et yemezsen olmezsincilere hiç girmiyorum bile.ona bakılırsa yumurta yemezsekte olmeyiz,yoğurt yemezsekte olmeyiz,peynir yemezsekte olmeyiz.ayrica niye et yemeyelim yahu.niye kendimize bunu reva görüyoruz anlamiyorum
şu et yeme ,meyve alma nedir yahu....benim geçinme anlayışım insanın canı çektiği şeyi alıp yemesi ve giymesidir. ve artık bu mümkün değil, en azından bizim gibi kendini orta direk görenler için.
ki orta direk kavramı da bana göre kalmadı artık, o ayrı bir sosyoekonomik konu oldu.
ha çoğu insan burada da yazıyor, et yeme-yumurta alma, vs vs çok mu gerekli diye. bu da demektir ki geçinmek için temel besin maddelerinden feragat etmek gerekiyor.
içler acısı bir haldeyiz..
Saglık ıcın beslenme onemlıbenim geçinme anlayışım insanın canı çektiği şeyi alıp yemesi ve giymesidir. ve artık bu mümkün değil, en azından bizim gibi kendini orta direk görenler için.
ki orta direk kavramı da bana göre kalmadı artık, o ayrı bir sosyoekonomik konu oldu.
ha çoğu insan burada da yazıyor, et yeme-yumurta alma, vs vs çok mu gerekli diye. bu da demektir ki geçinmek için temel besin maddelerinden feragat etmek gerekiyor.
içler acısı bir haldeyiz..
elimde ki clioReno dusunmezmıydınız sıfır..reno sembol yada clio
Et yemezsen olmezsincilere hiç girmiyorum bile.ona bakılırsa yumurta yemezsekte olmeyiz,yoğurt yemezsekte olmeyiz,peynir yemezsekte olmeyiz.ayrica niye et yemeyelim yahu.niye kendimize bunu reva görüyoruz anlamiyorum
Saglık ıcın beslenme onemlı
Haydı gıyım vb bosverelım..
Aslında gezmekde psıkolojık ıhtıyac..
Ama yemekde zarurı artık dımı..