Hayata ve insanlara karşı tüm beklentilerini yok edersen hem mutlu hem huzurlu olursun. Haaa bunu başarabilirsen eğer nasıl yaptığını burda paylaş ltf . çok zor bişey çünküEvet arkadaşlar gelgitlerim den sıkıldım artık. Bazen inanılmaz mutluyum Bazen de Dünya'nın bütün yükü onuzlarımda sanki öyle bıkkın ve bezginimbu ruh halinden nasıl kurtulurum? Birde evimizde huzur yok yıllardır böyle. 21 yasindayim disarda mutluyum lakin ev özellikle babam bütün enerjimi bozuyor bana yardım edermisiniz ?
hayatın gerı kalanı da aynı bu sekılde devam edıyor.Su an babanız var Yarınlarda baska seyler olacak..Babam mesela ama işte atsan atılmaz satsan satılmaz
etkılı olacaktır fakat bunu sosyalleserek de devam ettırmelısın.Bos an bırakmayarak kendıne her anın tadını yanlızca kendın ıcın cıkararak devam etmelısınNasıl yapıcam bunubayramdan sonra işe giricem inşallah bu etkili olurmu
Evet arkadaşlar gelgitlerim den sıkıldım artık. Bazen inanılmaz mutluyum Bazen de Dünya'nın bütün yükü onuzlarımda sanki öyle bıkkın ve bezginimbu ruh halinden nasıl kurtulurum? Birde evimizde huzur yok yıllardır böyle. 21 yasindayim disarda mutluyum lakin ev özellikle babam bütün enerjimi bozuyor bana yardım edermisiniz ?
aynı yaştayız aynı durumdan muzdaribim.Evet arkadaşlar gelgitlerim den sıkıldım artık. Bazen inanılmaz mutluyum Bazen de Dünya'nın bütün yükü onuzlarımda sanki öyle bıkkın ve bezginimbu ruh halinden nasıl kurtulurum? Birde evimizde huzur yok yıllardır böyle. 21 yasindayim disarda mutluyum lakin ev özellikle babam bütün enerjimi bozuyor bana yardım edermisiniz ?
takmayacaksın arsız olacaksın..bunu hayat tarzın yap..anın tadını çıkar..Evet arkadaşlar gelgitlerim den sıkıldım artık. Bazen inanılmaz mutluyum Bazen de Dünya'nın bütün yükü onuzlarımda sanki öyle bıkkın ve bezginimbu ruh halinden nasıl kurtulurum? Birde evimizde huzur yok yıllardır böyle. 21 yasindayim disarda mutluyum lakin ev özellikle babam bütün enerjimi bozuyor bana yardım edermisiniz ?