Hayat mücadelem, yoruldum.

Biraz daha detay ver öyle linçleyim seni bi güzel.Şimdilik linçlenecek bir şey yazmamışsın.Sarmadı konu.Bildiğimiz şeyler. Ufak tefek detay lazım hadi zıplat sinirleri Jameya yoksa konun kapanır gider
kendimi aklamam lazım amaa hep linçlenecek değilim biraz bana da acı be :))

sizin mücadele ettiğiniz hayatın kendisi değil ki; verdiğiniz hatalı kararlar zinciri.
evet çok hatalı kararlar verdim ama boşandıktan sonra kendimi toparlamaya çalıştım. çalışıyorum. biraz saf mıyım neyim bende anlamadım insanlara çok kolay kanıyorum :KK43:
yani kanıyordum diyeyim daha doğrusu. en ufak ilgiyi sevgi sanmışım halbuki sevgi böyle birşey değil.

Nafaka için dava açtın mı?

Hala pazartesi diye diye kızın evlenecek yaşa gelecek.

Avukata para yok ama makyaja dysona arabaya var öyle mi.
nafaka arttırma davası açmadım bebişim sadece vermediği nafakalar için icra başlattım. onu da yapıcam. araba alıcam demedim ki araba almak istiyorum dedim hedefim o yani :KK70:

Jameya seni üzmek istemem ama kızın için bu adamla iletişimi tamamen kesmeyi denesen ?
Bırak babası olarak o çabalasın kızını görmek için.
İnan hayat çok kısa ve yıprandığınla kalıyorsun.
nasıl yapıcam onu ya bende istiyorum. en son her yerden engellediğimde yine kız kardeşimi arayıp bir bahane ile. sözde kızını özel okula yazdırmak istiyordu, ben engeli kaldırıp yazınca bahsetti okul araştırıyrum nerede yaşayacaksın evleneceksin ya, bana söyle ona göre okula yazdırıcam yazmıştı. tamamen iletişimi kesmem için kızımın da büyüyüp kendisi arayacak kıvama gelmesi lazım. e bu yaşta da telefon alamayacağıma göre mümkün de görünmüyor.

ne zaman mezara girince mi
yaza doğru açmayı düşünüyorum. şuan doğalgaz faturam çok geliyor, masraflarımdan kısmam lazım. nafaka arttırma davası para demek sonuçta. he karşı taraf ödesin diye bir şansım varsa hemen açayım. ama açmak için de bir masraf yapmam lazım, yaptığım masrafın fişlerini toplayıp onun verdiği nafakanın birşeye yetmediğini göstermem için

Sizden began vibe'ı alıyorum yoğun şekilde. O da konularda linçlense bile, konuları bir noktadan sonra polemik ve tutarsızlık nedeniyle kapansa bile daima yeni konular açardı ki ilgi üzerinde olsun 🙂 Yanlış anlamayın siz osunuz demiyorum, sadece ilgi odağı olmayı seviyorsunuz.
ben sadece canım sıkıldığında içim bunaldığında konu açıyorum. burası bana iyi geliyor, amacım polemik vs değil ki. o kim bilmiyorum :)

Hayır engelleme.
Ne ara ne sor mesela.
Yazma da derim.
Bırak çocugunun ihtiyacını biraz da o düşünsün, merak etsin.
Sürekli olarak bu süreçten yıpranacaksın ve bu kahrolası baba bile olamayan şahısı kafana takıp duracaksın ne gerek var ?
Bazı zamanlar farzet ki babası öldü.
O kıvamda durarak karşı tarafın hamlesini beklesen daha iyi olmaz mı ?

X