- Konu Sahibi Butfrustrated
-
Bir erkek için mi? Olay erkek olması mıydı? Dosttuk biz. Zor zamanlar da atlattık. Her şeyimi. Erkek olarak bakmadım ki. Çok ilgiliydi, beni çok düşünüyordu ve hiç sıkılmıyordu.diğer erkeklerde duymadığım şekilde davranıyordu. Çok kötü bir yüzünü gördüm ve uçurumdan düştüm. Benden çıkan aynı para. Destek amacıyla da kaldım ben. Her türlü para çıkıyordu benden. Samimi geldiler. Senelerce her hafta oturmaya gittim, konuştum. İyi insanlar sandım.
Babaya bakÇok güvendim ona. Çok samimiydik ve o da okulunu bitirip çalışır sandım hemen. Yarım sene en kötü bir sene böyle olur sandım. Bu şehre geleli 5 sene oluyor. İlk geldiğimden beri oturmaya gidiyordum sık sık. Samimiydik. Burada okul bitince söz yaptık. Sonra 1 sene boşta kaldıktan sonra babam da madem okulu bitecek az kaldı, senden de ayrılmak istemiyor. Durumları da kötü. Destek olursun sevdiğine dedi. Yurda boşa para akıtıyordum. Bana da mantıklı geldi.
Ben okuyorum anlıyordum da, siz de anlasanız keşke.Ailem köyde diyorum hem okumuyorsunuz hem de yorum yapıyorsunuz. Ben ne yaparsam yapayım zaten onlardan uzakta olmak zorundayım.
Ne saçma insanlarsınız. Ben hiçbir babanın evladına bunu söyleyeceğine inanmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorumÇok güvendim ona. Çok samimiydik ve o da okulunu bitirip çalışır sandım hemen. Yarım sene en kötü bir sene böyle olur sandım. Bu şehre geleli 5 sene oluyor. İlk geldiğimden beri oturmaya gidiyordum sık sık. Samimiydik. Burada okul bitince söz yaptık. Sonra 1 sene boşta kaldıktan sonra babam da madem okulu bitecek az kaldı, senden de ayrılmak istemiyor. Durumları da kötü. Destek olursun sevdiğine dedi. Yurda boşa para akıtıyordum. Bana da mantıklı geldi.
Sizde genetik herhalde.Çok güvendim ona. Çok samimiydik ve o da okulunu bitirip çalışır sandım hemen. Yarım sene en kötü bir sene böyle olur sandım. Bu şehre geleli 5 sene oluyor. İlk geldiğimden beri oturmaya gidiyordum sık sık. Samimiydik. Burada okul bitince söz yaptık. Sonra 1 sene boşta kaldıktan sonra babam da madem okulu bitecek az kaldı, senden de ayrılmak istemiyor. Durumları da kötü. Destek olursun sevdiğine dedi. Yurda boşa para akıtıyordum. Bana da mantıklı geldi.
Ya çok acı değil mi? Konu sahibi aileden bile aynı muameleyi görmüş, eller neyse ne, el der geçersin.Baba da mantığını derin dondurucuya kaldırmış.
Belki de sallıyor o kısmı. Hiçbir babanın böyle bir şeye izin vereceğini sanmıyorum. Muhafazakarlıkla falan ilgili değil, azıcık aklı olan biri onaylamaz bunu.Ya çok acı değil mi? Konu sahibi aileden bile aynı muameleyi görmüş, eller neyse ne, el der geçersin.
O da size kadın olarak bakmamış zaten.Bir erkek için mi? Olay erkek olması mıydı? Dosttuk biz. Zor zamanlar da atlattık. Her şeyimi. Erkek olarak bakmadım ki. Çok ilgiliydi, beni çok düşünüyordu ve hiç sıkılmıyordu.diğer erkeklerde duymadığım şekilde davranıyordu. Çok kötü bir yüzünü gördüm ve uçurumdan düştüm. Benden çıkan aynı para. Destek amacıyla da kaldım ben. Her türlü para çıkıyordu benden. Samimi geldiler. Senelerce her hafta oturmaya gittim, konuştum. İyi insanlar sandım.
Doğruyu söylememiştir ki. Hem okuyorum hem çalışıyorum yurtta kalıyorum demiştir. Ha ama şu var aileside birkere bile gidip de kaldığı yeri kontrol etmemekte bence hatali.Yine yaşadıklarını hak eden bir üye konusu. Hiç mi aklınızı mantığınızı kullanmıyorsunuz yahu? Erkek görünce derin dondurucuya mı kaldırıyorsunuz düşünme yetinizi?
Herşey bir tarafa, bu köylü aileler muhtemelen dini bütün insanlar çocuklarının sevgilisiyle ve ailesiyle yaşamasına nasıl izin veriyor?
Yuooo, babası demiş yurda para vereceğine git elin oğlunun anasına babasına ver onlarda kal diye.Doğruyu söylememiştir ki. Hem okuyorum hem çalışıyorum yurtta kalıyorum demiştir. Ha ama şu var aileside birkere bile gidip de kaldığı yeri kontrol etmemekte bence hatali.
Bilmiyorum ya. Çok acayip, normal gelmiyor bana.Ya çok acı değil mi? Konu sahibi aileden bile aynı muameleyi görmüş, eller neyse ne, el der geçersin.
Nee ciddi mi konuda yazıyormuydu atlaya atlaya okudum galiba.Yuooo, babası demiş yurda para vereceğine git elin oğlunun anasına babasına ver onlarda kal diye.
Yok sorunca söyledi. Ne kadar doğru bilemiyoruz tabi.Nee ciddi mi konuda yazıyormuydu atlaya atlaya okudum galiba.
Neden nitelikli dolandırıcılık olsun ki? Bile isteye babasınında onayıyla gitmiş eve yerleşmişResmen nitelikli dolandırıcılık işte bu. Senin de hataların olmuş yaşına veriyorum ama bunu ona dön hatalısın anlamında demiyorum. Ölsen de dönme. Yarın öbür gün zora düşünce yine sana bulaşmaya çalışır bu aile. Canını kurtarmışsın önüne bak. Bir de bu Ankara'lı erkeklerde genel bir problem var galiba ya. Neyse geçmiş olsun diyelim. Terapi almayı düşünebilirsin.
Ben erkek arkadaşı yurda vereceğine bize verirsin parayı diye ikna ettiğini düşündüm. O yüzden böyle bir yorum yaptım.Neden nitelikli dolandırıcılık olsun ki? Bile isteye babasınında onayıyla gitmiş eve yerleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?