Hayatıma devam edemiyorum

Yahu sizden sıkılıp ne yapacakti? Tabi ilgilenecek sizinle başka işi mi vardi zaten? Yillarca birlikte oldugunuz adama çoğu kişi 1 ay bile dayanamaz. Ailesinin yaninda yaşamayi birak boyle biriyle birlikte olmak bile istemez çoğu insan. Sizin gibisini zor bulur zaten sanki cok secenegi vardi da...

BAZI erkeklerin çoook ustunuze düşmeleri çok asik olduklarindan değil şunu bir ayirt edin artik yav. Körün gözü acilinca once bastonu kirarmış. O cocuk bu durumda olduğu için size o kadar yapışmış bence.
Size de daha normal erkekler boyle ilgi gostermemiş ilk defa gorunce de boyle olmuş işte.

allah akıl fıkır versın ne dıyım
su kendınıze verdıgınız zarardan bır ders cıkarırsınız umarım

Babaya bak
Heyt bee...

Ne saçma insanlarsınız. Ben hiçbir babanın evladına bunu söyleyeceğine inanmıyorum daha doğrusu inanmak istemiyorum

Sizde genetik herhalde. Yaşadığınız saçmalığı yaşınız gereği cahilliğinize veririz de babanız neyin kafasını yaşıyordu acaba? Tövbe yarabbim kınamayacağım hayırrrr

Ya çok acı değil mi? Konu sahibi aileden bile aynı muameleyi görmüş, eller neyse ne, el der geçersin.
Belki de sallıyor o kısmı. Hiçbir babanın böyle bir şeye izin vereceğini sanmıyorum. Muhafazakarlıkla falan ilgili değil, azıcık aklı olan biri onaylamaz bunu.

O da size kadın olarak bakmamış zaten.

Doğruyu söylememiştir ki. Hem okuyorum hem çalışıyorum yurtta kalıyorum demiştir. Ha ama şu var aileside birkere bile gidip de kaldığı yeri kontrol etmemekte bence hatali.

Resmen nitelikli dolandırıcılık işte bu. Senin de hataların olmuş yaşına veriyorum ama bunu ona dön hatalısın anlamında demiyorum. Ölsen de dönme. Yarın öbür gün zora düşünce yine sana bulaşmaya çalışır bu aile. Canını kurtarmışsın önüne bak. Bir de bu Ankara'lı erkeklerde genel bir problem var galiba ya. Neyse geçmiş olsun diyelim. Terapi almayı düşünebilirsin.

Neden nitelikli dolandırıcılık olsun ki? Bile isteye babasınında onayıyla gitmiş eve yerleşmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…