Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilot bölüm ne demek?Pilot bölümü yazın beğenilirse devamını da yazarsınız
ben okurum yazabilirsiniz.Geçen bir postumda çok yanlış anlaşılmıştım Hayat hikayemi burada anlatmak istiyorum kısaca anlatılır mı yoksa uzun diye kimse okunmaz mı?
Başından bi giriş yap işte :)Pilot bölüm ne demek?
Teşekkür ederim bazıları şimdiden dalga geçmeye başladı hiç yazmasam daha iyi benceKitap okumayı tercih ederim açıkçası dedim, sonra aklıma boş zamanlarımda 20 sayfalık bdv konusu okuduğum geldi. Ben okurum kabul.
bunu pazarlığını şimdiden yapmanız aslında yazmaya üşendiğinizi gösteriyor siz yazın okuyan okur .Geçen bir postumda çok yanlış anlaşılmıştım Hayat hikayemi burada anlatmak istiyorum kısaca anlatılır mı yoksa uzun diye kimse okunmaz mı?
burası dert anlatma bölümü.zorlu bir hayat hikayeniz varsa paylaşabilirsiniz.az çok hepimizin var zaten.çekinecek bir şey yok.Teşekkür ederim bazıları şimdiden dalga geçmeye başladı hiç yazmasam daha iyi bence
Hayır ben burada yeni üyeyim Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum O yüzden buranın içeriğini de bilmediğim için insanlar belki okumaz dalga geçer diye böyle bir başlık açıp sormak istedimbunu pazarlığını şimdiden yapmanız aslında yazmaya üşendiğinizi gösteriyor siz yazın okuyan okur .
Pilot bölümü yazın beğenilirse devamını da yazarsınız
alemsiniz :) okuruz yaz dedikten sonra size uzun uzun yazdırıp dalga geçecek olan yine geçer ? aman birileri dalga geçer mi acaba diye kendinizi kısıtlamanız hata olur eğer konuda gevezelik eden olursa hem bizler ona tepki veriyoruz hemde yöneticiler ceza veriyor merak etmeyin . siz yazın ben çok merak ettim şuan hayatınızıHayır ben burada yeni üyeyim Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum O yüzden buranın içeriğini de bilmediğim için insanlar belki okumaz dalga geçer diye böyle bir başlık açıp sormak istedim
Bdv nin açılımı, bir derdim var. Anlatın gitsin yani. Dökün içinizi rahatlayın bizde rahatlayalım, merak ettim çünkü.Hayır ben burada yeni üyeyim Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum O yüzden buranın içeriğini de bilmediğim için insanlar belki okumaz dalga geçer diye böyle bir başlık açıp sormak istedim
Hayır ben burada yeni üyeyim Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum O yüzden buranın içeriğini de bilmediğim için insanlar belki okumaz dalga geçer diye böyle bir başlık açıp sormak istedim