• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat hikayemi burada Anlatsam yani özet geçsem okunur mu yorumlanır mı?

Klara20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
28
31
18
21
Geçen bir postumda çok yanlış anlaşılmıştım Hayat hikayemi burada anlatmak istiyorum kısaca anlatılır mı yoksa uzun diye kimse okunmaz mı?

Kitap okumayı tercih ederim açıkçası dedim, sonra aklıma boş zamanlarımda 20 sayfalık bdv konusu okuduğum geldi. Ben okurum kabul.
Teşekkür ederim bazıları şimdiden dalga geçmeye başladı hiç yazmasam daha iyi bence

Geçen bir postumda çok yanlış anlaşılmıştım Hayat hikayemi burada anlatmak istiyorum kısaca anlatılır mı yoksa uzun diye kimse okunmaz mı?
bunu pazarlığını şimdiden yapmanız aslında yazmaya üşendiğinizi gösteriyor siz yazın okuyan okur .

Teşekkür ederim bazıları şimdiden dalga geçmeye başladı hiç yazmasam daha iyi bence
burası dert anlatma bölümü.zorlu bir hayat hikayeniz varsa paylaşabilirsiniz.az çok hepimizin var zaten.çekinecek bir şey yok.

bunu pazarlığını şimdiden yapmanız aslında yazmaya üşendiğinizi gösteriyor siz yazın okuyan okur .
Hayır ben burada yeni üyeyim Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum O yüzden buranın içeriğini de bilmediğim için insanlar belki okumaz dalga geçer diye böyle bir başlık açıp sormak istedim

Hayır ben burada yeni üyeyim Buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum O yüzden buranın içeriğini de bilmediğim için insanlar belki okumaz dalga geçer diye böyle bir başlık açıp sormak istedim
alemsiniz :) okuruz yaz dedikten sonra size uzun uzun yazdırıp dalga geçecek olan yine geçer ? aman birileri dalga geçer mi acaba diye kendinizi kısıtlamanız hata olur eğer konuda gevezelik eden olursa hem bizler ona tepki veriyoruz hemde yöneticiler ceza veriyor merak etmeyin . siz yazın ben çok merak ettim şuan hayatınızı

Bdv nin açılımı, bir derdim var. Anlatın gitsin yani. Dökün içinizi rahatlayın bizde rahatlayalım, merak ettim çünkü.

Bence kısa kısa heycanlı bölümleri yazın gerisini öğrenmek için can atalım. Fragman gibi yani. Az soonraa :kahve:

nasıl yeni üyesin 5 tane üyelik talebin 3 tane aktif üyeliğin var. bu hesap altında hepsini birleştirdim...

burcuccum
Burcucummuyum
Meltemli55
Lacivert20
Sezenimo26

50.000 kelimelik novella değilse, 1000 kelime filansa ve sürükleyiciyse okunur. Bir de nokta koymayı ve paragraf kullanmayı unutmamanız lazım. Tabii deneysel, bilinç akışı tekniğinde yazılmış bir şeyin alıcısı da çıkabilir, bilemem.

Back