Hayat düzeni

Bebek zaten ek gıdaya başlamıştır onu mama sandalyesine koy kahvaltı hazırla beraber yiyin. Sonra uyku saati gelir onu uyut sonra dağınıklık varsa toparla uyanınca da süpürge açarsın. Müzik dinlemek seni belki daha çok gaza getirir. İs yaparken müzik aç dans ederek o iş yap. Kilolar için de spor yaparsın. Jillian 30 day shred videolarını izleyerek günde yarım saatte bir ayda incecik olursun. O ağır gelirse leslie 3 mil yaparsın 45dk. Bebek kucağında bile yapabilirsin.

Bebek zaten ek gıdaya başlamıştır onu mama sandalyesine koy kahvaltı hazırla beraber yiyin. Sonra uyku saati gelir onu uyut sonra dağınıklık varsa toparla uyanınca da süpürge açarsın. Müzik dinlemek seni belki daha çok gaza getirir. İs yaparken müzik aç dans ederek o iş yap. Kilolar için de spor yaparsın. Jillian 30 day shred videolarını izleyerek günde yarım saatte bir ayda incecik olursun. O ağır gelirse leslie 3 mil yaparsın 45dk. Bebek kucağında bile yapabilirsin.

Bugün bile 8.30 da uyandım kızım ayağımda onu sallıyorum ve hala kahvaltı yapamadım.
senin ne yazdigindan haberin yok herhalde
8.30 yazmissin 11.30 yazmamissin ki.
İnsan gibi fikrimizi yaziyoruz ama karsimizda belli ki yaş ve olgunluk itibariyle fazla ciddiye almamamiz gereken bir kucuk kardes var. İnsallah bebekle sen de buyursun

Sizin sorun çözmeye niyetiniz yok. Cevaplarınız nezaketten çok çok uzak. Burada insanlar kendi tecrübelerinden yoka çıkarak size bir tavsiye vermeye çalışıyor. Niye tersliyorsunuz? Madem her cevaba üretecek bir bahaneniz var, konu açmayın o zaman

Konu açmadan önce size soracak degilim.

Önerilerin çok iyi ama kızımın gündüz uykusu hic yok 1 öğün 15 20 dakika uyku. Çamaşır serene kadar uyanıyor

Ben kendim 8.30 da uyandım yazdım kızımın ne zaman uyandığını değil. Senin fikrin senin şehrine mahallene yasantina göre benim yerimi bilmeden yorum yapma demekki canımı sıktın ki çıkıştım sana . Umarım sana bir daha iyi yorum yazarsın. Küçük kardeş ne demek ya . Olgunluk senin yaptığın mi ? Nelere kaldık yahu

Önerilerin çok iyi ama kızımın gündüz uykusu hic yok 1 öğün 15 20 dakika uyku. Çamaşır serene kadar uyanıyor

Karnı tam doyuyor mu? Acsa uyumak istemiyor olabilir. Bir de odasına Blackout perde yaptirsan odası karanlık olsa gece sanar uyur belki. Yine uyumuyorsa da zorlama belki ihtiyaç duymuyordur. İşlere onu da dahil edersin oyun gibi yani. Eline gırgır veriyordum ben mesela oğlumun :)

valla burada Mune dahil hepimize ters uslupla atarlandin kucugum.
İnsallah sana zaman ayirip kac satir fikir verenlere sen nezaketle davranmayi bir gun ogrenirsin.
Simdi
Seni gozardi edeyim ki bir daha konularini ve kaba cevaplarini gormeyeyim ablacim

Karnı doyduguna eminim doğduğundan beri böyle yiz zaten. Eşim perdeci zaten odadaki perde zebra karanlık yani . Beşiği benim odamda ay ri yatırmıyorum suan. Doktorla konuştun uyku problemini gece uykusu iyiyse gündüz idare edin demişti. Daha tam oturmuyor destekli yani

En iyisini yapmış olursun. Daha yapmadiysan da yap

1-2 ay daha sabır canım sonra daha iyi olacak inşallah. Oyun halısı, hoppala filan almış miydiniz belki öyle kendi kendine de durur

3 bucuk aylik bebegim var kesinlikle beni anlatmissiniz. Sanirim zmnla oturacak duzen diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…