- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Merhaba konu dışı bir msj ama yazmak istedim :) keke kuru meyvede konsa şekersiz gibi oluyor ben birazda pekmez ekliyorum tavsiye ederim, hemde çok faydalı (alerjik bir durum yoksa tabiki)Aslında düzene oturtabilirsin ihmalkarlık var sende sonuçta tembel bı insan değilsin yaparsın zamanla oturur düzen
Sabah uyanır uyanmaz ilk iş çayın altını yakmak olsun yataktan kalkınca ilk isim evi havalandırmak için pencereyi açıp elimi yüzümü yıkayıp çayın altını yakmak
Çay demlenene kadar bir emziriver çocuğunu sonra evi topla
Çay demlendi ya otur güzelce kahvaltını yap cocugununda eline ver bı havuç kemirsin
Kahvaltıdan sonra mutfağı cifleyip banyo WC cifleyip yerleri süpürüp toplam, al
Sonra yine bebisi emzirirsin uyuyacaksa uyutursun
Uyudu ya hop akşam yemeğini hazırla hazır olsun
Ben akşam yemeğini hep öğlen hazirlarim anı misafir gelir elektrik gider su gider çocuk huysuzlanir hiç riske atmam hemde öğlen yemeğini de yemiş olursun
Çocuk uyandığında oyun oynarsin yine emzirirsin yada yemek yedirirsin sonra akşam olur zaten
Simdii ev tertipli yemek hazır ve çocukla vakit geçirmiş oldun
Eşinin gelmesine yakın yine çay demledim yemeği ısıtır yer ardından çayını içersin
Bide kek çırp sefan olsun :)
İçine şeker koyma elma kayısı tarçın kuru uzum koy çocuğunda bir dilim yesin :)
Cook haklısın bende denedim onu bazen kek piştikten sonra üstünde incecik bal gezdirdigimde oluyor dilimi bal ile süslüyorum 1 yaşından önce bal olmaz tabiki ve pekmez kesinlikle bende tavsiye ediyorumMerhaba konu dışı bir msj ama yazmak istedim :) keke kuru meyvede konsa şekersiz gibi oluyor ben birazda pekmez ekliyorum tavsiye ederim, hemde çok faydalı (alerjik bir durum yoksa tabiki)
Siz,çalıştıgınız,içinde zaman yetmiyor dogal olarak ama evde olanlar için düzenli bir yaşamda bir düzen oturtturulabiliyor yorucuda olsa..Kimse kaba ve kırıcı olamaz. Şimdi 'aaa niye çok rahat yapman lazım kocişini ihmal etme' diyenler de çıkar mutlaka ama emin ol çok normal..
Oğlum 1 yaşını geçti ama ben hala düzen oturtamadım. Çalışıyorum ama evde olduğum günler önce onu doyur, giydir, evi topla derken anca oğlumu uyutunca yemek yiyebiliyorum.
Yemek desen hep geri planda. Eşim evdeyse rahatım ama değilse belki oğlum uyurken yemek yapabiliyorum. Çünkü fırsat kalmıyor çocuğun peşinde dolaşmaktan.
Biraz sabret zamanla oturacaktır diye telkin ediyorum kendimi..
Siz,çalıştıgınız,içinde zaman yetmiyor dogal olarak ama evde olanlar için düzenli bir yaşamda bir düzen oturtturulabiliyor yorucuda olsa..
Buna benzerdi işlerim yetişirdi en azındançocuk küçük olduğu içinidr, çocuktan öncede böylemiydi
Yazarken çok rahat dimiSizin kendi duzeniniz olmali, mesela cocugu sabahin 8inde neden salliyorsunuz? Uyumasin birakin kendi haline.7 aylik bile olsa o saatte uyumaz ki. Kendi basina hic durmayan bir cocuksa kanguruyla kendinize baglayin cocugu yapin kahvaltinizi. Ev islerini de ayni sekilde yapabilirsiniz. Duzeni olusturacak olan sizsiniz Allah tarafindan duzen olusmaz yani.
Yeni kahvaltı yaptım olmuyor napimSanki biraz,hayat enerjiniz tükenmiş gibi mesela 2 saatte topladıgınız evi dagıtmayın düzenli yaşamaya çalışın, daha pratik olun, sabah kahvaltısı önemli ihmal etmeyin size enerji verir....Ben 1er yaş arayla 2 çocugu büyütmüştüm evimede toz konmazdı o derece titizdim bide, ayrıca gezmeyede, dostlugada vakit bulurdum biraz düzen ve pratik yaşamla alakalı, birazda enerji tabiki..Sevgiler..
11.30 sabah mi oluyorSabah uyanmis cocugu bence de tekrar uyutmaya calismayin. Once cocugun hayatini duzenlemeye calisin. Yemegi uykuyu falan. Evde fazla esya olmasin, fazla oyuncaklari kaldirin. Hem sonradan cikarinca cocuga da degisik ve yeni gelir oyuncaklar.
Herkes yapiyor siz de yaparsiniz. Ustelik yasiniz genc. Daha enerjik olmaniz lazim
Ne yapmami isterdiniz? Ayni yollardan gectim, herkes geciyor. Herkesin cocugu bir donem cok huzursuz olabiliyor. Kim yapacak bir baskasini cagiramayacagimiza gore biz yapacagiz herhalde.Yazarken çok rahat dimi
Iyi günümde çok insan var ama kimse 1 saat bakım senin işin vardır yada dus al yada herhangi bisi demez ama 1 yaş doğum gününde evimde iğne atacak yer bulamazsın kv ile altlı üstlü yüz bu aradabu tarz başlıklar ara ara açılıyor aslında. onlara bir bakmak lazım.. pek çok şey yazıldı çizildi. bence güne enerjik başlayamıyorsunuz. bebek bakımı ağır gelmiş olabilir. 22 yaşında anne olmak kolay değil ki.. destek olabilecek birileri yok mu?
Gündüz 1 öğün 15 dakika uyku şeklinde çamaşır serene kadar uyanik zatenÇocuk sonrası bende de düzen yoktu
hiç bir işe yetişemez duruma gelmiştim.
bi şekilde kızınız uyuduktan sonra ev işlerini yapın.
kucagımda yemek yaptıgım ev süpürdüğüm zamanlar oldu.
ev temizliği bitince yemek yapın kolay bişeyler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?