• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat çok sıkıcı gidiyor

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
merhaba kızlar ben 26 yaşındayım ve bir buçuk yıllık evliyim eşim başka bir ile öğretmen olarak atanmıştı evlenmeden önce geçen sene ben de yanına arada gidip gelirdim tesadüfen uçakta o ilin kadın kolları başkanı ile tanıştım ve bana iş teklifi etti ben de kabul ettim halk eğitimde okuma yazma bilmeyen kadınlara okuma yazma kursu açacaktım ve aynı zamanda ücretli öğretmenlik yapacaktım buna güvenerek eşimle evlenmeyi kabul ettik .. ben de atanamayan bir öğretmenim ve ben atanmadan eşimle evlendik düğüne on beş gün kala eşim tayin istedi çıkmaz diye ama şansına kendi memleketinin bir ilçesine doğu görevine atandı.. ağlaya sızlaya geldik buraya yerleştik hiç hesapta yoktu ama her şey alt üst oldu benim için burası sadece 4 tane okul olan ve üç marketi ve beş bin nufüsü olan bir ilçe.. ilk bir sene çok zorlandım evden dışarı çıkamadım kafayı üşütecektim neredeyse yaz tatilinde biraz kafa dağıttık ben sınava girdim atanamadım gene kaldım bu küçücük şehire ailemden uzak herkesten ve herşeyden uzak.. boğuluyorum burda haftalarca evden dışarı çıkamıyorum eşimle yaptığımız tek aktivite markete gitmek ve alşveriş yapmak oluyor.. ben 9 aydır korunmuyorum ve çocuğum da olmadı bir problemmiz yok sadece eşimde sperm hareketsizliği var çok az.. o da ilaç kullanıyor zaten.. çalışabileceğim bir yer yokk. eve tıkılıp kalmış vaziyetteyim ders çalışmak ve yemek yapmak dışında yapabildğim hiç bir şey yok burada komşuluk muhabbeti de yok kimsede herkes kendi halinde.. kafayı yemek üzereyim bu evde eşim gayet rahat ve mutlu okula gidip geliyor bir çok aktivite ile meşgul işini yapıyor ben ise bu gencecik yaşımda eve tıkılıp kalmış vaziyetteyim kendimi çok verimsiz ve boş hissediyorum benim gibi olan var mı ? bana yardım edin psikolojim bozulmak üzere :( napmalıyım ?

Sanırım yeterince ders çalışmıyorsunuz ,yanı KPSS ye yetecek kadar ...

Eşinizin okuldan öğretmen arkadaşları ve aileleri yok mu ?
Onlarla arkadaşlık kursanız ? en azından.
ya canım bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama eşimin okulundaki bayan öğretmen arkadaşları burnu havada olan cinsten yani mesela örnek vereyim bir tanesini hastanede gördüm karnı burnunda doğum yapacak ben de iyi dileklerimi sunmak istedim allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin diyecekken tam sözm bitmeden eşime doğru döndü şaka yollu bişey söyledi gülmeye başladılar laf ağzıma tıkandı kadının annesi cevap verdi bana sağol falan dedi böleler yani

Sanırım yeterince ders çalışmıyorsunuz ,yanı KPSS ye yetecek kadar ...
evet geçen sene biraz buraya alışmak derdiyle boşladım bu sene sıfırdan alayım dedim ama motivasyon eksikliği yaşıyorum günde zaten beş saatten fazla ders çalışıyorum arta kalan zamanda yapacak bişeyim hiç yok yemek temzlik desen onlar da hemen bitiyor motivasyon kaybımdan dolayı verimli ders çalışamıyorum

Eşinizin okulda arkadaşları vardır mutlaka sizlerle tanıştırabilir.. onlara gidip gelebilirsiniz.
Halk eğitim felan var mı oralarda kurslara yazılabilirsiniz. hiç değilse kafanız dağılır Arkadaşlarınız olur
Evde kaldıgınız zamanlarda sürekli kendinizi meşgul edecekbirşeyler bulun
Mesela en basitinden bu forumda oyalanabilirsiniz :)
Evde oturmak boş boş gidecekhiç bir yeri olmaması insanın cok kötü birşey
Gerçekten insanin piskolojisi bozuluyor
Ama birde iyi yönünden bakın mutlu bir evliliğiniz var seviyor seviliyorsunuz
Yakındada bir bebeginiz olur inşallah o zaman zaten bütün gün onla ugraşırsınız :) vakit su gibi akıp gider.
Dediğim gibi bunları yapın arkadaş edinebileceğiniz bir yerlere gidin.
Burdanda bulabilirsiniz
Mutlaka kurs varsa kursa yazılın cok büyük faydasını görürsünüz :)

Eşinizin okulda arkadaşları vardır mutlaka sizlerle tanıştırabilir.. onlara gidip gelebilirsiniz.
Halk eğitim felan var mı oralarda kurslara yazılabilirsiniz. hiç değilse kafanız dağılır Arkadaşlarınız olur
Evde kaldıgınız zamanlarda sürekli kendinizi meşgul edecekbirşeyler bulun
Mesela en basitinden bu forumda oyalanabilirsiniz :)
Evde oturmak boş boş gidecekhiç bir yeri olmaması insanın cok kötü birşey
Gerçekten insanin piskolojisi bozuluyor
Ama birde iyi yönünden bakın mutlu bir evliliğiniz var seviyor seviliyorsunuz
Yakındada bir bebeginiz olur inşallah o zaman zaten bütün gün onla ugraşırsınız :) vakit su gibi akıp gider.
Dediğim gibi bunları yapın arkadaş edinebileceğiniz bir yerlere gidin.
Burdanda bulabilirsiniz
Mutlaka kurs varsa kursa yazılın cok büyük faydasını görürsünüz :)
halk eğitim kursu var evet dikiş nakış bölümü var fakat ben bu sene uzaktan eğitim kursu aldım kpssye yönelik o da haftada dört beş saat boyunca bir de o eklenirse ders çalışmam için zaman kalmayacak
ama bunu kafama soktuğunuz iyi oldu aslında kafam dağılır iyi olur benim için değil mi belki haftasonuna ayarlayabilirim du bakim bi araştırayım ben onu :)

halk eğitim kursu var evet dikiş nakış bölümü var fakat ben bu sene uzaktan eğitim kursu aldım kpssye yönelik o da haftada dört beş saat boyunca bir de o eklenirse ders çalışmam için zaman kalmayacak
ama bunu kafama soktuğunuz iyi oldu aslında kafam dağılır iyi olur benim için değil mi belki haftasonuna ayarlayabilirim du bakim bi araştırayım ben onu :)
evet canm olmadı hafta sonu ayarla. cok iyi olur senin için..
orda cok güzel arkadaşlık ortamları kuruluyor..
bende gittim halade gidiyorum cok güzel arkadaşlar edindim sosyal bir ortamım oldu hiç değilse
mutlaka böyle yap
böyle böyle derken sosyal ortamınzda ilerler hemn :)

Çok düzenli ve sistemli çalışırsanız kpss yapılmayacak birşey değil.
Bu sene için tekrar deneyin emek verince karşılığı oluyor mutlaka.

Orada kaç sene daha kalmanız gerekecek? Çocuk düşünmeden önce ona sunacağınız imkanları da göz önüne alın derim.

ya canım bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama eşimin okulundaki bayan öğretmen arkadaşları burnu havada olan cinsten yani mesela örnek vereyim bir tanesini hastanede gördüm karnı burnunda doğum yapacak ben de iyi dileklerimi sunmak istedim allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin diyecekken tam sözm bitmeden eşime doğru döndü şaka yollu bişey söyledi gülmeye başladılar laf ağzıma tıkandı kadının annesi cevap verdi bana sağol falan dedi böleler yani
Ben de evlilik dolasıyla büyük bir şehirden küçük bir ilçeye yerleştim bir yıl ev hanımı olmak zorunda kaldım ..
Bilirim çok zordur ..
Ama illaki yapabileceğiniz bir şeyler birileri olmalı yanii ..
Orada halk eğitimde çalışma şansın var mı hiç araştırdın mı ?

merhaba kızlar ben 26 yaşındayım ve bir buçuk yıllık evliyim eşim başka bir ile öğretmen olarak atanmıştı evlenmeden önce geçen sene ben de yanına arada gidip gelirdim tesadüfen uçakta o ilin kadın kolları başkanı ile tanıştım ve bana iş teklifi etti ben de kabul ettim halk eğitimde okuma yazma bilmeyen kadınlara okuma yazma kursu açacaktım ve aynı zamanda ücretli öğretmenlik yapacaktım buna güvenerek eşimle evlenmeyi kabul ettik .. ben de atanamayan bir öğretmenim ve ben atanmadan eşimle evlendik düğüne on beş gün kala eşim tayin istedi çıkmaz diye ama şansına kendi memleketinin bir ilçesine doğu görevine atandı.. ağlaya sızlaya geldik buraya yerleştik hiç hesapta yoktu ama her şey alt üst oldu benim için burası sadece 4 tane okul olan ve üç marketi ve beş bin nufüsü olan bir ilçe.. ilk bir sene çok zorlandım evden dışarı çıkamadım kafayı üşütecektim neredeyse yaz tatilinde biraz kafa dağıttık ben sınava girdim atanamadım gene kaldım bu küçücük şehire ailemden uzak herkesten ve herşeyden uzak.. boğuluyorum burda haftalarca evden dışarı çıkamıyorum eşimle yaptığımız tek aktivite markete gitmek ve alşveriş yapmak oluyor.. ben 9 aydır korunmuyorum ve çocuğum da olmadı bir problemmiz yok sadece eşimde sperm hareketsizliği var çok az.. o da ilaç kullanıyor zaten.. çalışabileceğim bir yer yokk. eve tıkılıp kalmış vaziyetteyim ders çalışmak ve yemek yapmak dışında yapabildğim hiç bir şey yok burada komşuluk muhabbeti de yok kimsede herkes kendi halinde.. kafayı yemek üzereyim bu evde eşim gayet rahat ve mutlu okula gidip geliyor bir çok aktivite ile meşgul işini yapıyor ben ise bu gencecik yaşımda eve tıkılıp kalmış vaziyetteyim kendimi çok verimsiz ve boş hissediyorum benim gibi olan var mı ? bana yardım edin psikolojim bozulmak üzere :KK43: napmalıyım ?
Ben de bulunduğum ilçenin asosyalliğinden ve komşu yoksunluğundan muzdaribim.Acaba bi hobi mi edinseniz.Burda da kurs tarzı yerler yok..Ama bir şey belirleyip, internetten malzeme temin edip uğraş edinebilirsiniz..Ben bi ara kavanoz boyama merak salmıştım.. Bu ara örgüyle uğraşıyorum.Hatta geçen bir arkadaşla konuştuk, keçeden servisler ,kapı süsleri vs ler yapılabiliyor..Ne bileyim bu tarz şeylerle ugrasabılırsınız..Hani gerçekten bu tarz bir el yetenegınız varsa ınternetten satıs ta yapabılırsınız.

Ne kadar küçük bir ilçe olursa olsun halk eğitimi vardır. Orada verebilirsiniz okur-yazarlık kursunu.
şu an onu araştırıyorum ve buranın halk eğitim kursunda okuma yazma kursu açılacaktır yazıyor acaba atanmış mebten öğretmenleri mi alırlar yoksa ben de başvursam beni alırlar mı bir araştırmam lazım ay çok heyecan yaptım :)

Anlıyorum ama düzenli ve planlı olunca sanıyorum ki başarılamayacak şey değil KPSS ..5 saat değil ne kadar çalışırsanız verim alabilirsiniz ona önem verin ..Doktorları düşünün bir uzmanlık için ne kadar çalışıyorlar..Ve bu yıl iyice asılın ..Bi de bebek gelirse :(

Esiniz baya bencilmis...Diger tarafta isi varken ve sizde bulmusken, düzen kuracakken neden böyle biseye kalkisti ki? Arkadaslarin dedigi gibi bari bos zamalarinizi dahaiyi calisip iyi puan almaya hacayin ki, biran önce kurtulun ordan... Cocuk bence suan iyi olmaz hepten tikilip kalirsiniz oraya...:ssz:

Bu karamsarlık niye? Bu boş vakitler kpss çalışmak için çok iyi bir fırsat değil mi?

arkadaşların yazdığı gibi halk eğitimde kurs vermeyi deneyebilirsin. bende şuan 5000 nüfuslu küçük bir ilçedeyim. burada bile bazı memur arkadaşlar ilaveten halk eğitimde derslere giriyorlar. mutlaka açıkta öğretmen ihtiyaçları vardır.

bunalacağınıza kpssye yoğunlaşın. kasımdayız ki çok ciddi kpss çalışanlar bu aylarda başlıyorlar (bende kasımda başlamıştım)

eskiden ne yapıyorlardı ki? teknoloji yok. telefon yok. görüntülü konuşma hiç yok... bizim her şeyimiz var bunalımdan bunalıma giriyoruz. ben dahil...

merhaba kızlar ben 26 yaşındayım ve bir buçuk yıllık evliyim eşim başka bir ile öğretmen olarak atanmıştı evlenmeden önce geçen sene ben de yanına arada gidip gelirdim tesadüfen uçakta o ilin kadın kolları başkanı ile tanıştım ve bana iş teklifi etti ben de kabul ettim halk eğitimde okuma yazma bilmeyen kadınlara okuma yazma kursu açacaktım ve aynı zamanda ücretli öğretmenlik yapacaktım buna güvenerek eşimle evlenmeyi kabul ettik .. ben de atanamayan bir öğretmenim ve ben atanmadan eşimle evlendik düğüne on beş gün kala eşim tayin istedi çıkmaz diye ama şansına kendi memleketinin bir ilçesine doğu görevine atandı.. ağlaya sızlaya geldik buraya yerleştik hiç hesapta yoktu ama her şey alt üst oldu benim için burası sadece 4 tane okul olan ve üç marketi ve beş bin nufüsü olan bir ilçe.. ilk bir sene çok zorlandım evden dışarı çıkamadım kafayı üşütecektim neredeyse yaz tatilinde biraz kafa dağıttık ben sınava girdim atanamadım gene kaldım bu küçücük şehire ailemden uzak herkesten ve herşeyden uzak.. boğuluyorum burda haftalarca evden dışarı çıkamıyorum eşimle yaptığımız tek aktivite markete gitmek ve alşveriş yapmak oluyor.. ben 9 aydır korunmuyorum ve çocuğum da olmadı bir problemmiz yok sadece eşimde sperm hareketsizliği var çok az.. o da ilaç kullanıyor zaten.. çalışabileceğim bir yer yokk. eve tıkılıp kalmış vaziyetteyim ders çalışmak ve yemek yapmak dışında yapabildğim hiç bir şey yok burada komşuluk muhabbeti de yok kimsede herkes kendi halinde.. kafayı yemek üzereyim bu evde eşim gayet rahat ve mutlu okula gidip geliyor bir çok aktivite ile meşgul işini yapıyor ben ise bu gencecik yaşımda eve tıkılıp kalmış vaziyetteyim kendimi çok verimsiz ve boş hissediyorum benim gibi olan var mı ? bana yardım edin psikolojim bozulmak üzere :KK43: napmalıyım ?

Back