- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Uzme tatli canini olur gercekten daha cok erken herseyi karamsara baglama stres den de olmaz kafan rahat olsunoyleymiş demekki.
kimse kimsenin bir açığını bulmaya gorsun işte
7 senedir evliyim.5 yıldır çocuk istiyoruz.Siz kac senedir evlisiniz
Hımm ben bilmiyordum ama hep akışına bıraktım, ama ne bileyim edemiyorum öyle dua içimden gelemiyor nedense. Yaptıklarının karşılığını gorsunler diyorum içimden..Cok canimi yaktilar insan babasindan annesinden laf isitirde gorumceyi ben ilk defa. Duyuyorum allaha havale etmek daha kotuymus biliyonmu çünkü hz allahin adaleti cok buyuk
Canim azonce bebem ede dedim benim gorumcemin 17 sene sonra olmus yeterki biz istemesini bilelim hayirlisini versin hz allah7 senedir evliyim.5 yıldır çocuk istiyoruz.
konuya katılsan çok istekli derler sussn konuşmasan kıskanıyo derler. Her turlu suçlusunAynennn. .bide artık hangi ortam olursa olsun hep bebe beşik. Konuşulan konular malum.benimde sınavım buymuş diyorum.
Canım yaaetrafımdaki insanlar çocuğum olmadığı için yarama tuz badıyor ve canım çok yanıyor.. Ben gunlerce ağlarken onlar belkide hatırlamıyor bile...
Bende demezdimde bugun aci cektigimi gordukleri halde mutluluktan havalara uctular ya aman ne bileyimHımm ben bilmiyordum ama hep akışına bıraktım, ama ne bileyim edemiyorum öyle dua içimden gelemiyor nedense. Yaptıklarının karşılığını gorsunler diyorum içimden..
Orası öyle tabi herşeyin başı dua tabi ama bu geçen süre içinde yaşadıklarımı bi ben bi allah bir de benim gibi olanlar bilir.beklemek çok zor.gecen süre stres sıkıntı olarak dönüyor. E kafaya takma diyorlar .gel de takma yıllardır çocuğum olmuyor nasıl takmayim. Artık dokunsalar ağlayacak durumdayım.Canim azonce bebem ede dedim benim gorumcemin 17 sene sonra olmus yeterki biz istemesini bilelim hayirlisini versin hz allah
çok sağol canmm. Kşke herkes bu kadar anlayışlı olasa..Canım yaa( ne saçma sapan insanlar yemin ediyorum, benim amcamın çocuğu yok 55 yaşında diğer amcamın 10 yıl sonra oldu, millete çok takılma hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın bol bol dua et, gonlunu içini ferah tut..
Off off, böyle insanları başka bir şehre terkedilmiş bir şehre koyup şehri de tellerle çevirip bırakmak lazım.. Yaptıkları yanlarına kalmaz elbet.Bende demezdimde bugun aci cektigimi gordukleri halde mutluluktan havalara uctular ya aman ne bileyim
İyi geceler canım, öylelerine lafı söyleyip ağızlarına tıkmak gerek. Uzme kendini..çok sağol canmm. Kşke herkes bu kadar anlayışlı olasa..
nyse ben uyuyorum,kızlar. Herkese ii geceler
4 güne kadar gelecek inşallah 1 ay sonra ikimzde gideceğiz başka şehirlere çok özledim bu sene valla ya çok bunalıyorum ..Yakinda kavuşur sunuz