- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- Konu Sahibi usuyenprenses
Sevdiceğimle tartıştım sonra tatlıya bağadık ama kızdım bi kere işte anca geçerNe olduda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdiceğimle tartıştım sonra tatlıya bağadık ama kızdım bi kere işte anca geçerNe olduda
Ah keske oyle yapabilsem ama bizleri de insanlar bu hale sokuyor aksama kadar dua ettim onlarda aci ceksinler diyeOnlara inat gülüp eğlenmek lazım aslında
Sana ne oldugulup eğlenmede sıkıntı yok. Sahte kahkahalarımız heran hazır. Ama yanlız kalınca çıkıyor acısı.. Şuan ağlamaktan başıma ağrılar girdi..
Üzülme seni seviyorsa o uzulsunSevdiceğimle tartıştım sonra tatlıya bağadık ama kızdım bi kere işte anca geçer
ortamlara girmek istemiyorum artık. Olmuyor anlayın diye bağırmak istiyorum. Her goren kişi bıkmadan usanmadan çocuğun neden yok diyor.. Kucağında çocuğu olanlar adeta ağlamam için çırpınıyorlar.Sana ne oldu
Seviyo seviyo bende seviyorum işte özledik biz artık ondan heralde ..Üzülme seni seviyorsa o uzulsun
Aynen dimi en kötüsü, inatla gülüp eğlendikten sonra yalnız kalınca anlıyor insan... Neden peki ne oldu hayırdır canım? Ben görmedim anlattıysan buralarda..gulup eğlenmede sıkıntı yok. Sahte kahkahalarımız heran hazır. Ama yanlız kalınca çıkıyor acısı.. Şuan ağlamaktan başıma ağrılar girdi..
Acı çekmeleri için değil de aslında direk Allaha havale etmek lazım benim kanaatimce, çunku ne zaman birine böyle bir dua etsem benim başıma gelir yani Allaha havale edip bırakmak lazım kotu duşununce insanın kendi hayatı da öyle gidiyorAh keske oyle yapabilsem ama bizleri de insanlar bu hale sokuyor aksama kadar dua ettim onlarda aci ceksinler diye
etrafımdaki insanlar çocuğum olmadığı için yarama tuz badıyor ve canım çok yanıyor.. Ben gunlerce ağlarken onlar belkide hatırlamıyor bile...Aynen dimi en kötüsü, inatla gülüp eğlendikten sonra yalnız kalınca anlıyor insan... Neden peki ne oldu hayırdır canım? Ben görmedim anlattıysan buralarda..
Acı çekmeleri için değil de aslında direk Allaha havale etmek lazım benim kanaatimce, çunku ne zaman birine böyle bir dua etsem benim başıma gelir yani Allaha havale edip bırakmak lazım kotu duşununce insanın kendi hayatı da öyle gidiyor
Hey guzel allahim uzulme ya kac senedir evlisiniz ya cocugu olanlarin hep yaninda duracagi ne malum verende allah alanda sıkma canini bak benim gorumcemin 16 17 seneden sonra olmusortamlara girmek istemiyorum artık. Olmuyor anlayın diye bağırmak istiyorum. Her goren kişi bıkmadan usanmadan çocuğun neden yok diyor.. Kucağında çocuğu olanlar adeta ağlamam için çırpınıyorlar.
bu kadar mı nefret ediyor herkes birbirinden
Cok canimi yaktilar insan babasindan annesinden laf isitirde gorumceyi ben ilk defa. Duyuyorum allaha havale etmek daha kotuymus biliyonmu çünkü hz allahin adaleti cok buyukAynen dimi en kötüsü, inatla gülüp eğlendikten sonra yalnız kalınca anlıyor insan... Neden peki ne oldu hayırdır canım? Ben görmedim anlattıysan buralarda..
Acı çekmeleri için değil de aslında direk Allaha havale etmek lazım benim kanaatimce, çunku ne zaman birine böyle bir dua etsem benim başıma gelir yani Allaha havale edip bırakmak lazım kotu duşununce insanın kendi hayatı da öyle gidiyor
inanki canım insan yaşamadan bu derdi bilmiyor.. Her gittiğin duğun senin için cenaze gibi geçiyor. İnsanların aptalca konuşmalarına kulak tıkamak o kadar zorki.. Ben hiç birine hakkımı helal etmiyorum.. Rabbim yarına bıraksada yanına bırakmaz.. ( 2 yıllık evliyim)Hey guzel allahim uzulme ya kac senedir evlisiniz ya cocugu olanlarin hep yaninda duracagi ne malum verende allah alanda sıkma canini bak benim gorumcemin 16 17 seneden sonra olmus
Yakinda kavuşur sunuzSeviyo seviyo bende seviyorum işte özledik biz artık ondan heralde ..
heleki , çocuk olmadan evli sayılmazsınız diyenlerin ağzına çakmak istiyorum..Herkesin derdi farklı. Offf allahım offf. .artık ne hamile haberi almak,ne hamile görmek istiyorum.insanlarin çenesi de cabası. .Aaaaaaa niye hala çocuk yok,daha ne bekliyorsun? Ayyy bi çocuğun olsun hayat daha güzel demiyorlarmı çileden çıkıyorum.
Ne alakamis yani cocugu olanlarin evligi evlilikliymisheleki , çocuk olmadan evli sayılmazsınız diyenlerin ağzına çakmak istiyorum..
Siz kac senedir evlisinizHerkesin derdi farklı. Offf allahım offf. .artık ne hamile haberi almak,ne hamile görmek istiyorum.insanlarin çenesi de cabası. .Aaaaaaa niye hala çocuk yok,daha ne bekliyorsun? Ayyy bi çocuğun olsun hayat daha güzel demiyorlarmı çileden çıkıyorum.
oyleymiş demekki.Ne alakamis yani cocugu olanlarin evligi evlilikliymis
Aynennn. .bide artık hangi ortam olursa olsun hep bebe beşik. Konuşulan konular malum.benimde sınavım buymuş diyorum.heleki , çocuk olmadan evli sayılmazsınız diyenlerin ağzına çakmak istiyorum..