Guven sorununuz var o zaten belli de, bunun sebebi ne?
Cok iyi, kotu aliskanlik yok, arkadas ortami yok, e onemi var guven olmadiktan sonra?
Niye ayrı yaşıyorsunuz?
Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Yani şüpheniz varsa adamı uyandırmadan düşün peşine. Bir şey varsa muhakkak yakalarsınız.Ayrı yaşamîyoruz ailemin yanına geldim 20 günlüğüne
Gecmiste guvenini sarsacak bir sey oldu mu?
Olmadiysa konundaki tek anormallik onca gun uzak kalman
Yeni evliyken eski sevgilisini ismini erkek adı ile kaydettigini anladım güven problemim burda başladı neden bunu yaptın die sordum ben o numara kardeşinin die kaydettim dedi ama inanmdm tabi uzun bi ilişkisi olmuş ailesi kabul etmemiş kızı yoksa kendisi ciddi düşünmş o yüzden ailece tanydu zaten onların evinde kira da oturmuş bir süre kızı da böylelikle tanımış göreve basladginin ilk zamanları imiş
Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Yani şüpheniz varsa adamı uyandırmadan düşün peşine. Bir şey varsa muhakkak yakalarsınız.
Kedidir kedi:)))
Vala iyice paranoyaya bağladık
Ben sunu merak ediyorum. Sadakat sorunu olan evlilikte, guvenmediginiz adama es olmak zor olmuyor mu? Bunu cekmek, kuruntularla kendinizi yemek zorunda degilsiniz ki. Kaldi ki o ses neydi, bu nefes nerden geldi diye kavgalar ederek o evliligi derbeder edersiniz...
Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama ben de cok mesjlasmayi sevmem konusursam kisa konusurum.Yaninda biri oldugundan supheleniyorsaniz takip edin tabiki ama vesvese de olabilir.Ailemin yanına geldim o çalıştığı için gelemedi evet oldu ilk evlendgmz zamanlrda ama sürekli böyle çok az süre mesajlasmak , konuşmak kısa kısa kestirip atmak istiyor neden böyle yapıyo bunu anlamiyorum özlemek istiyorum dio ama ayrıyz zaten kısa bir süre de değil zaten özlemiyomudur
Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama ben de cok mesjlasmayi sevmem konusursam kisa konusurum.Yaninda biri oldugundan supheleniyorsaniz takip edin tabiki ama vesvese de olabilir.
Diger konu icin;
Eski sevgilisini onemseseydi erkek adiyla kaydetmek yerine numarasini ezbere bilirdi
Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama ben de cok mesjlasmayi sevmem konusursam kisa konusurum.Yaninda biri oldugundan supheleniyorsaniz takip edin tabiki ama vesvese de olabilir.
Diger konu icin;
Eski sevgilisini onemseseydi erkek adiyla kaydetmek yerine numarasini ezbere bilirdi
Bir halt karistiriyorsa kokusu cikar. Istersen habersiz dön,ben sanirim oyle yapardim. Eger dusundugun gibi durum yoksa kendi iyiligin, rahatin icin bu kadar kafana takma.6 yıllık evliyiz yanında biri olduğun dan asla şüphelenmedim ama ikinci bir telefon olabilir die aklıma geldi yemin etti öyle bişey yok dedi sonra da uzun bir mesaj atmış artık aramam diye beni bıktırdın demiş güvensizliğin yüzünden daha çokça şeyler
6 yıllık evliyiz yanında biri olduğun dan asla şüphelenmedim ama ikinci bir telefon olabilir die aklıma geldi yemin etti öyle bişey yok dedi sonra da uzun bir mesaj atmış artık aramam diye beni bıktırdın demiş güvensizliğin yüzünden daha çokça şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?