• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat arkadaşım (eşim)

Bazı şeyleri takıntı yapmayın evliliğinizin kurtulmasını istiyorsanız kadınlığınızı kullanın ilk bundan başlayın saç değişimi , fiziki değişim güzelleşme bakım kişisel temizlik , el ve ayak bakımı çok dikkat edin. İlgisini çekecektir bir süre ilgisiz kalın o olmadığı sürece de tek başınıza yaşıyordunuz dünya bir erkeğin etrafında dönmüyor şunları bu kadar yuceltmeyin bir tarafları kalktığı için değer bilmiyorlar sen kendi değerini bul hobi edin kendini gelistir farklılık kat kendine yaşın bir önemi yok sen kendine ne kadar değer verirsen ilgisi o derece artar sorun bağımlı gibi tık tık adamları takip etmenizde bu zamanda bir adamı tek bir sebeb tutar o da aşık olması evlenmek için evlendiyse sen ne yapsan ilgisiz kalacak ikinci durum insanlara ve hayvanlara yardım et , bu tür çalışmalar ile uğraş dünyaya fayda sagla bu seni iyi hissettircek ve kendi mutlulugunu saglayacaksin üçüncusu monoton olma hareketli ol her günün aynı olmasin her şey stabil olursa adam sıkılır eğlenceye açık ol fikir ve eğlence üret gülmeye odaklan hayatta bir kere geliyorsun her an kıymetli
Sen ne kadar pozitif olursan hayat sana pozitiflik sunar ilgilenmeyin bu konularla anca takıntı ruh hastalığına yol açar ayrilcaksa ayrilir dünyanın sonu değil sen tek de yaparsın korkma

Bazı şeyleri takıntı yapmayın evliliğinizin kurtulmasını istiyorsanız kadınlığınızı kullanın ilk bundan başlayın saç değişimi , fiziki değişim güzelleşme bakım kişisel temizlik , el ve ayak bakımı çok dikkat edin. İlgisini çekecektir bir süre ilgisiz kalın o olmadığı sürece de tek başınıza yaşıyordunuz dünya bir erkeğin etrafında dönmüyor şunları bu kadar yuceltmeyin bir tarafları kalktığı için değer bilmiyorlar sen kendi değerini bul hobi edin kendini gelistir farklılık kat kendine yaşın bir önemi yok sen kendine ne kadar değer verirsen ilgisi o derece artar sorun bağımlı gibi tık tık adamları takip etmenizde bu zamanda bir adamı tek bir sebeb tutar o da aşık olması evlenmek için evlendiyse sen ne yapsan ilgisiz kalacak ikinci durum insanlara ve hayvanlara yardım et , bu tür çalışmalar ile uğraş dünyaya fayda sagla bu seni iyi hissettircek ve kendi mutlulugunu saglayacaksin üçüncusu monoton olma hareketli ol her günün aynı olmasin her şey stabil olursa adam sıkılır eğlenceye açık ol fikir ve eğlence üret gülmeye odaklan hayatta bir kere geliyorsun her an kıymetli
Sen ne kadar pozitif olursan hayat sana pozitiflik sunar ilgilenmeyin bu konularla anca takıntı ruh hastalığına yol açar ayrilcaksa ayrilir dünyanın sonu değil sen tek de yaparsın korkma
Konu eski.

Konu açıldığında doğan çocuklar bu sene kreşe başlıyor.

Konu eski, üye pasif, ikinci üyelik uyarısı var. Bunu da hortlatmayın bi zahmet yav.

Oncelikle merhaba hanımlar ne yapacağımı bilmemek beraberinde bana burda Paylaşmayı getirdi belki sizler bana yardımcı olabilirsiniz inanın kadınlar kulübüne de sırf bu yüzden üye oldum normalde uzaktan takip ediyordum. . Konuma gelince eşim den ayrı memleketteym 20 günlüğüne geldim dün akşam telefonla konuşurken bi ses geldi eşim evde idi telefon tus kilidi açma sesi eşime sordum tabi neydi o ses diye tv açık ordan gelmiştir dedi ve yemin etti ikinci bi telefonum yok die tabi tartstk konu uzadı suan knsmyrz ce benile pek fazla telefonda konuşmak istemiyor kısa kesiyo konuşmayı veya ne bileyim belki ben öyle anlıyorum özlemek istiyorum da diyo bazen ama konuşmakta ne var daha fazla araya soğukluk girmesin diye de ben mesajlasmak konuşmaktan yanaym ama o hep bu tarz şeyler söylüyor benim güven sorunum da var tabi evden işe işten eve gider gelir kötü alışkanlık veya arkadaş ortamı yok ama mesela geçen de erken uyuyicam dedi 10 gibi tamam dedim bi baktım whatsapta son görülme 00.30 sizce ne yapmalym ne tavır taknmlym inanın çıkmazdaym çok Üzgünm moralim sıfır fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:
Canim yapabilecegin en iyi şey Allah'a Havale etmek ve sabırla beklemek varsa yaptığı hata Rabbim illaki çıkarır ortaya oyle davranki hakliken haksız pozisyona düşme sabirla gozetle ve bekle

Back