Hayat arkadaşım (eşim)

Özlemek istiyorum ne demek? Özlemek istiyorum ama fırsat vermiyorsun mu demek istemiş? Cinsel sorunlarınız var mıydı? Siz gitmeden önce 20 gün çok o kadar kalma demiş miydi? Siz direterek mi gittiniz yani?

Guven sorununuz varsa telefonundan falan bakin bakalik ne yapmis.baska telefon kullandigindsn supheliyseniz e devletten adina hat var mi bakin.takipte kalin eski kiz arkadasini erkek ismiyle kaydetmesi kotu olmus ama sadece bunu yapti diye aldatiyo diyemeyiz

Selam canım.Bir ara bende eşime çok sarmıştım,eşim asker ve ortamı çok müsait.Surekli telefonunu takip ediyordum,kimi aradın ,kimle mesajlastin kaçta uyudun vs.daha bir sürü şey . Sonra fark ettim ki eşimden hem kendim uzaklaşıyorum hem de onu soğutuyor um.Dusundum eşim beni aldatsa ,birşey yakalasam ne olacak kendimi daha büyük bir çıkmazda bulacağım.Ben durustum Allah a şükür,yüzüm ak eşim böyle birşey yapsa kaybeden o olur,elinde sonunda ortaya çıkar zaten böyle bir durum, şimdi onun vicdanına bırakıyorum Allah kimseyi şaşırtmasin,evladıma sukrediyorum,kendime zaman ayırıp kitap okuyorum, film izliyorum nasıl huzurluyum anlatamam,eşimle aramız eskiye göre çok daha iyi sana da tavsiyem gerçeklerden kaçılmaz canım,böyle bir şeyin olacağı varsa olur zaten ,sen şimdiden ya olursa diye hem kendini, hem evlatlarini ,hem eşini huzursuz etme,yirmi gün ailenin yanında tatilin tadını çıkar, sevgiler canım

Ben neyi fark ettim biliyomusunuz biz kadınlar evlendiğimizde eşlerimizi hayatlarımızın odak noktasına koyuyoruz ki bence bu hata erkekler bizim kadar ne hassas nede ince düşünüyo onlar için evliliğin bizim için olduğu kadar bir anlamı yok anca ayrılıp gitmek istediğimizde harekete geçiyolar hayır zaten birini seviyosan arasın konuşursun yanında olmaması özlemen için yeterlidir ben sevdiğim yanımda değilse özlerim zaten

Merhabalar siz 20 gündür ayrısınız ben 10 aydır ayriyim ve bu 10 ayda sadece 4 kez gördüm. Erkekler maalesef bizim gibi sevmiyor üste düşmüyor titrwmiyor ve hesap sorma olarak algılıyorlar bu tarz şeyleri işin zor. Ama sırf izlemek için 20 gün ayrı kalmayı çözüm olarak buldu iseniz bu öneriyi kim sundu bilmiyorum bence çok yanlış bir tercih. Aynı evin içinde de kendine hobi edinebilirsin. Çünkü ortam çok bozuldu ben olsam tek bırakmazdım özlemek icin

ne zaman dönecegınızı soylemeden var kapı donun bence suprız dersınız

Acil bir durum ya da sağlık sebebi yoksa 20 gün çok değil mi?

Merhaba
Erkekler

Merhaba konunun ustunden cok gecmis ama merak ettim araniz duzeldimi cok zor bi durum bi donem bende yasadimda

Bence 20 gün gibi uzun bir süre keyfi ailenin yanına birdaha gitme çünkü biz kadınlar uzun süre aile yanına gittiğimizde yine biz kadınlar yer dolduruyoruz ... eşinin ikinci telinin olabilme ihtimalindense yanında biri olabilirmi? Veya şüphelendin neden görüntülü aramadın ya iyi düşün yada karşına en kötünün çıkmasını göze alarak sonuna kadar araştır

Canım öncelikle aklındaki kuruntuları çıkar, bu evliliğinede sanada zarar verir. Kendinde diyorsun evinden işine işinden evine gidiyor. Güven problemi seninle alakalıysa sıkıntı yapma ama eşine karşı onun etkisi olup bir güvensizlik yaşıyorsan çaktırmadan takip et.

Biraz geri çekin kendinizi. Üzerine düşmeyin bu kadar. Kocanın başı beklenmez diye bir söz var. Gerçekten öyle. Bırakın yapacaksa zaten yanınızda da yapar.
Canınıza yazık. Yapmayın kendinize bunu.

Konunun 2017 yilinda yazilmis oldugunu yeni fark ettim, bosuna kendinizi yormayin hatunlar konu fosil niteliginde zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…