Yerinizde olsam madem bu kadar şüphe duyuyorum atlar gider baskın yapardım..birsey yoksa" ozledim sürpriz yapayim dedim"derdim..
Eger bir kadinla yakalarsam camdan asagiya atar "pardon"der anneme geri dönerdim..
Camdan atma kismi mantıklı degil tabi siz kendinize uygun olani bulursunuz artik..
Madem bu kadar merak ediyorsunuz,
Eşiniz olmadan Evden bi yere çıkmayın o zaman..
Kedidir kedi:)))
Vala iyice paranoyaya bağladık
Bu KK bizi bu hale getirdi herhalde
bence takipte kalın fazla sorgulamayın ama mesela o sizi 20 gun sonra gelecek bılıyor ya 15 gun sonra evde olun bakalım ne yapacak. hem kontrol etmiş olursunuz.
Yine de yapabilirsiniz çok zor bşy değil kiUçak biletim geliş gidiş alındı bu dediğinizi keşke yapablsm ama olumsuz; (
Yine de yapabilirsiniz çok zor bşy değil ki
20 gün uzun bir süre
Rica ederim kolay gelsin o zamanAksam saati dönüşm havaalanı 40 km uzaklıkta o bizi alicak yoksa inanın yaparrdm bu dediğinizi çok teşekkür ederim bu arada
Ben uzaktayken problem çıkarmayı akıllıca bulmuyorum.
Hem uzaktasınız, adam telefonu kapasa elinizden bir şey gelmez kendi kendinizi yersiniz,
Hem ispatlama ihtimaliniz yok.
Hem de araya soğukluk girer ve düzeltme ihtimaliniz yok.
Adam siz oradayken bir halt yemiş mi bilemem ama anlattığınız kadarıyla siz yanındayken problem yok?
E o zaman neden bıkmış bu adam güvensizlikten?
Hayatı dar ediyor musunuz en ufak şeye?
Bence sen bi baskin yap eve 20degilde 15. Gun gel tek basina suprz yptim dersin
bu kadar sorgularsanız hayatı kendinizede ona zehir edersiniz evliliği eşinize esaret olarak hisetiriyorsunuz haklı sebepler olabilir ama tuş sesi duydunuz diye hemde uzaktayken kavga etmeseydiniz keşke bazen çenemizi tutmanın çok çok büyük faydaları olabiliyo eviniz gelnice gözlemlerdiniz zatenOncelikle merhaba hanımlar ne yapacağımı bilmemek beraberinde bana burda Paylaşmayı getirdi belki sizler bana yardımcı olabilirsiniz inanın kadınlar kulübüne de sırf bu yüzden üye oldum normalde uzaktan takip ediyordum. . Konuma gelince eşim den ayrı memleketteym 20 günlüğüne geldim dün akşam telefonla konuşurken bi ses geldi eşim evde idi telefon tus kilidi açma sesi eşime sordum tabi neydi o ses diye tv açık ordan gelmiştir dedi ve yemin etti ikinci bi telefonum yok die tabi tartstk konu uzadı suan knsmyrz ce benile pek fazla telefonda konuşmak istemiyor kısa kesiyo konuşmayı veya ne bileyim belki ben öyle anlıyorum özlemek istiyorum da diyo bazen ama konuşmakta ne var daha fazla araya soğukluk girmesin diye de ben mesajlasmak konuşmaktan yanaym ama o hep bu tarz şeyler söylüyor benim güven sorunum da var tabi evden işe işten eve gider gelir kötü alışkanlık veya arkadaş ortamı yok ama mesela geçen de erken uyuyicam dedi 10 gibi tamam dedim bi baktım whatsapta son görülme 00.30 sizce ne yapmalym ne tavır taknmlym inanın çıkmazdaym çok Üzgünm moralim sıfır fikirlerinize ihtiyacım var
bu kadar sorgularsanız hayatı kendinizede ona zehir edersiniz evliliği eşinize esaret olarak hisetiriyorsunuz haklı sebepler olabilir ama tuş sesi duydunuz diye hemde uzaktayken kavga etmeseydiniz keşke bazen çenemizi tutmanın çok çok büyük faydaları olabiliyo eviniz gelnice gözlemlerdiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?