Hayat arkadaşım (eşim)

Biletimin dönüş tarihi suan değil ama ben ona seni allah a havale ediyorum dedim kestirp attım yoruldum çünkü bende artık

Madem bu kadar merak ediyorsunuz,
Eşiniz olmadan Evden bi yere çıkmayın o zaman..

Sizde haklısınz tabi ama onun yıllık izni 25 gün onuda kendi memleketin de kullanyo ben yalnız gelmek zorunda kalıyorum

bence takipte kalın fazla sorgulamayın ama mesela o sizi 20 gun sonra gelecek bılıyor ya 15 gun sonra evde olun bakalım ne yapacak. hem kontrol etmiş olursunuz.

bence takipte kalın fazla sorgulamayın ama mesela o sizi 20 gun sonra gelecek bılıyor ya 15 gun sonra evde olun bakalım ne yapacak. hem kontrol etmiş olursunuz.

Uçak biletim geliş gidiş alındı bu dediğinizi keşke yapablsm ama olumsuz; (

bi yakınım da aynı şekilde yakaladı erkek arkadaşını akşam ben yatıyorum deyip 10 da vedalaşıyordu kızla sonra 2 saat başka numarayla görüşmüş. sabah 8 de uyandım diyordu 6 dan 8 e kadar aynı numarayla görüşmüş. bu da Allahtan kızın karşısına çıkıyor telefon dökümü maile geliyor kız da o gün restgele girip bakıyor.sonra başka hattı olduğu filan da çıktı çocuğun ortaya ayrıldılar tabi. okuyunca aklıma geldi üzgünüm ama böyle karakteri oturmamış bi adamdan beklenebilir. eğer boşanmayı düşünmüyorsanız karıştırmayın bu defa aleni aleni yapmaya başlayacaktır.

Ben uzaktayken problem çıkarmayı akıllıca bulmuyorum.
Hem uzaktasınız, adam telefonu kapasa elinizden bir şey gelmez kendi kendinizi yersiniz,
Hem ispatlama ihtimaliniz yok.
Hem de araya soğukluk girer ve düzeltme ihtimaliniz yok.
Adam siz oradayken bir halt yemiş mi bilemem ama anlattığınız kadarıyla siz yanındayken problem yok?
E o zaman neden bıkmış bu adam güvensizlikten?
Hayatı dar ediyor musunuz en ufak şeye?

Önceki yorumlarda da yazmstm eski sevgilisini ilk evlendiğimiz zaman erkek adiyla kaydetmsti sonra kardeşi zanneDerek kaydettim dedi görev yaptığı bir ilde altlı üstlü oturmuslar o sevgili de ev sahibinin kiziyms baya ailece de yakinlrms hatta eşim ciddi düşünmüş ailesi karşı çıkmış diğer bi olayda bi numara kayıtlı idi profil de baya açık bi bayan gördüm ama engellemisti eşim yine de resim silik şekilde görünüyordu onada okuldan bi arkadastı kaydetmisim yanlış oldu engelledim dedi bilemiyorum bu yüzden guvensizliklerm oldu ama kendisi hep der ben ş....lik yapmam cocuklarmz seni seviyorum evimizi çok seviyorum der aile yapısı olarak ta zaten çok saygın insanlar bilemiyorum inanın ne yapcgm şaşırdım aldatma gibi bir durum asla olmadı ama bu tarz şeylerde midemi bulandirdi

Bence sen bi baskin yap eve 20degilde 15. Gun gel tek basina suprz yptim dersin

Bence sen bi baskin yap eve 20degilde 15. Gun gel tek basina suprz yptim dersin

İşte bu dediğinizi keşke yapabilsem ama dönüş biletim alındı ve kendisi alacak bizi şüphe ah o şuphe insanın içine bir kere girdi mi çıkmıyo (

bu kadar sorgularsanız hayatı kendinizede ona zehir edersiniz evliliği eşinize esaret olarak hisetiriyorsunuz haklı sebepler olabilir ama tuş sesi duydunuz diye hemde uzaktayken kavga etmeseydiniz keşke bazen çenemizi tutmanın çok çok büyük faydaları olabiliyo eviniz gelnice gözlemlerdiniz zaten

Çok haklısınz bazen de uzaklk olunca sağır duymaz uydurur gibi oluyo vesveseli oluyo insan ne bilim öyle bir telefon tus kilidi sesine benztmste olabilirim

Size tek tavsiyem, suphelenseniz de kalkıp boyle bırseyın kavgasını yapmayın, tus kılıdı sesı duydum gibi...

Yani inanın arkadaslar guven problemı varsa ve suphelenıyorsanız bunun kavgasını yaptıgınızda sadece esınız sızden uzaklasır, bu gercek olmasa bile. Inanın bana da esım boyle bırsey dese paranoyak mısın derım.

Ya sakınce sorun boyle bır ses duydum neydı o dıye, sıze tv dıyorsa gozlemleyın sadece bekleyın. Yapıyorsa yapacaktır zaten ne sızın kavganız ne dıretmenız ne gozyasınız bunu engellemez. Konu bunu ıspatlarsanız sız ne yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…