• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerimiz <3

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.667
498
Kızlar hayallerimizi yazalım mı :KK54:

Hatta en ütopik şekilde de olabilir :D

Şöyle bir şeye pek çok kere şahit oldum (birçok hayattan -kendim arkadaşlarım vs vs)

gerçekten çok isteniyorsa bir şey tam da istemeyi bırakınca çok güzel şekilde gerçekleşiyor....

O yüzden en ütopik hayallerimizi yazalım
burada iz olarak bırakalım diyorum bir gün gerçekleşmek üzere inşallah :KK37:

Mesela beeen alanında çalışmaları dünya çapında takdir görmüş bir insan olmak istiyorum :KK53::KK53: ehehe bir gün inşallah :KK68:

Kariyerimi değiştirip Psikoloji okumak istiyorum bir de Sosyoloji ile double major yaparsam nirvanaya ulaşırım herhalde :27:

Ben bilim adamı olmak istiyorum,öyle bir şey bulmalıyım ki tüm hastalıklara şifa olmalı özellikle kanser denen şu illete.

Hep isviçreli bilim adamlarından bahsediliyor biraz da türk bilim adamlarından söz edilsin:KK53:

farkındayım fazla ütopik oldu ama hayal işte

Ben bilim adamı olmak istiyorum,öyle bir şey bulmalıyım ki tüm hastalıklara şifa olmalı özellikle kanser denen şu illete.

Hep isviçreli bilim adamlarından bahsediliyor biraz da türk bilim adamlarından söz edilsin:KK53:

farkındayım fazla ütopik oldu ama hayal işte
olsuuun bence ütopik olması daha iyi
bakasınız siz değil oğlunuz gerçekleştirir
ben mucizelere inanıyorum gerçekten :KK68:

Çok uç noktada değil benim hayallerim.
Önce ailemle sağlıklı yaşamak.
Annemlerin ev kredisini ödeyip kapatmak.
Kendimize de iyi bir semtten 3 tane ev almak, birinde oturur diğerlerini kiraya veririm.
Birde sağlıklı, hayırlı, güzel bir evlat:)

Belki dilek kapım açıktır diye hepsini yazdım :KK53:

Evsizlere çözüm olacak projeyi çizip onaylatıp uygulatmak istiyorum :KK37:

Tekrar yazıyorum: Dünya çapında başarılı bir mimar olmak istiyorum...Herkesin hayranlıkla çalışmalarını takip ettiği...
Çok guzel bi konu acmissin öncelikle tebrik ederim..
Benim hayalim aslında herkesinki gibi bir aile kurup musmutlu yasamak..
Deniz kenarında pencereleri kırık tahtadan bir ev içinde bolca huzur ve deniz kokusu barındıran..
Hayatımın anlamı eşim ve çocuklarımla o evde huzurla mutlulukla sağlıkla yasamak..
İki cocugumuz olsun mümkünse biri kız digeri erkek ;)
Ve biz esimle bir omur el ele diz dize huzur kokulu evimizde, güneşin batısını birlikte izleyerek yaslanalim isterim..
Çok mu ütopik oldu yaaavv :KK53:
Bu uzun vadedeki hayalim. Kısa vadede de keman öğrenmek istiyorum çok çok guzel çalmak istiyorum. Ahh ahh :KK68:
Soyleyin söyleyin cekinmeyin çok hayalperestim de mii :p

Çok guzel bi konu acmissin öncelikle tebrik ederim..
Benim hayalim aslında herkesinki gibi bir aile kurup musmutlu yasamak..
Deniz kenarında pencereleri kırık tahtadan bir ev içinde bolca huzur ve deniz kokusu barındıran..
Hayatımın anlamı eşim ve çocuklarımla o evde huzurla mutlulukla sağlıkla yasamak..
İki cocugumuz olsun mümkünse biri kız digeri erkek :KK66:
Ve biz esimle bir omur el ele diz dize huzur kokulu evimizde, güneşin batısını birlikte izleyerek yaslanalim isterim..
Çok mu ütopik oldu yaaavv :KK53:
Bu uzun vadedeki hayalim. Kısa vadede de keman öğrenmek istiyorum çok çok guzel çalmak istiyorum. Ahh ahh :KK68:
Soyleyin söyleyin cekinmeyin çok hayalperestim de mii :p
haayır çok güzel bayıldım kıss bizimkilere baksana bu başlık coşmuş hayaller için zaten
dilediğini söyle hehe
inşallah gerçek olur inşallah :KK68:

2 oğlum var, çok iyi yerlerde okuması ve beni gururlandırması en büyük hayalim. ölüyorum onlar için...

Back