- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Evet şaşkınlık travması yaşıyorum sanırım..çok teşekkürler:)Maşallah demeye geldim. Yaşadığınız sıkıntılar travma yaratmış resmen, oysa siz sabrınızın ödülünü almışsınız. Tadını çıkarın lütfen..
Amin çok teşekkür ederim:)insan neyi düşünürse onu çağırıyor ben buna inanıyorum.. sizinki biraz da şaşkınlıktan sanırım herşey bir anda olmuş :) iyi düşünün iyi olsun
Allah daim etsin
yalnız işinize yakınlığınızı ve büyükşehir sıkıntısı yaşamamanızı kıskanmadım değil
Amin cümlemizinkini inşallah:) is çikışı eşimle kızımizla ilce turu yapip onun civciv pesinden koşarkenki mutlulugunu bile doyasiya izleyemiyorum..o korku bianda engel oluyor herşeyr..O kadar sevindim ki okurken isteksizce gulumsedim. Maslalah nazar değmesin . Siz duanizi sukurunuzu edin inşallah bı şey olmaz. Sıkıntı cekmissiniz ama bitmiş ve şuan her şey çok güzel . Rabbim herkese böyle ferahlamayi nasip etsin.kizinizi size bağışlasın inşallah..
Insallah ne derdiniz varsa dilerim rabbim ferahlik nasip etsin sizede..ama col sinavdan geçtik cok...Allahım yarabbim bana da böyle korkular nasip et yalvaririm
Banada Allahım lütfen zamanı gelmedi mi artık. Maşallah her şey gönlünüzce olsun. Siz Rabbimin verdiklerine razı gelirseniz o da sizden razı olur. Bol bol şükredin, sadaka verin. İçinizi ferah tutunAllahım yarabbim bana da böyle korkular nasip et yalvaririm
Sagolun içime su serptinizKendini gerçekleştiren kehanet e uğramazsın umarım....Ayrıca buraya bunları yazıp nazara karşı da açık hale gelmiş oldun
Aminnn:))Maşallah. Bdv nin en tatlı derdi. :) Allah başka dert vermesin.
Çok teşekkür ederim cumlemizi..evet o his den kurtulmam gerekiyor tez vakit:)Cok mutlu oldum sizin adınıza. RABBIM daim etsin Mutluyken gelen o huzursuzluk herkeste oluyor. Sanırım o hisse yapacak bir şey yok ister istemez düşünülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?