Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim alt 75 ust 80 yani duz neredeyse bence sukret büyük olanlar sarkmasindan şikayetçi küçük olsun dik olsun üzülmeBende yarin baslayacagim insallah alt 71 ust 85 ama etrafimdaki herkesin gogusleri buyuk buyuk bunalima girdim bende buyutmek icin herseyi yapicam (
Haha cok tatli soyledin :))En büyük derdiniz bu olsun lahn!
Haha cok tatli soyledin :))
Benimde kucuk baya yaniBen bugun regl oldum küre yazın baslamistim birakmistim baslamadan once 77 idi 80 olarak kaldı inmedi sisi ama benim asiri kucuk
Canım ben 3 cm büyüttüm ama dediğim gibi boşladım geri inmedi ama büyümedi de. Herkesde olmuyor sanırım hatta bazılarında kaşıntı oluyormuş yani öyle şeyler yaşamadım bende dolgunluk oldu :)H hll35 şuan ne durumdasın ben intromtrack in formulunu 1 aydan fazla bir süre uyguladım fakat onun anlattığı kadar bir büyüme olmadı umudumu yitirdim dolayısıyla bıraktım şimdi yeniden yapmayı düşünüyorum kremi hazırladım sürdüm bende yanma ya da ağrı olmuyor çoğu kişi sürdüklerinde böyle belirtilerin olduğunu söylemiş, canım sende oluyor mu?
canım göğüslerinin küçük olduğuna eminmisin? tamam 90 beden değildir ama sanırım bizim gibi değilsindir arada 14 cm fark var..Bende yarin baslayacagim insallah alt 71 ust 85 ama etrafimdaki herkesin gogusleri buyuk buyuk bunalima girdim bende buyutmek icin herseyi yapicam (
evet canım tam anlamak için fotoğraflarla görmek gerek..benimde 7-8 cm lik bi fark var..ben hiçbi kürü bir ay dolu dolu düzenli yapmadım..arada masajlar çaylar..vesair derken dolgunlaşma olduğu kesin.matemm benim altıyla üstü arasında 5 cm fark var sadece ve göğsüm ayrık dümdüz desem yeridir. 75 bedeni küçük sayıyorlar bizim gibi hiç olmayanları görseler şükredecekler
bende çok zayıfım sabah akşam bebe bisküvisi ile süt yiyorum ek olarak her öğünden sonra meyve yiyorum 48 kiloydum 1 haftada 1 buçuk kilo aldım :) her akşam masaj yapıyorum birde göğüs büyütmek için bi kaç spor hareketi.. Tüylenme için yaptırdığım hormon testinde süt bezi hormonum yüksek çıktı onu dengelemesi için İbrahim Saraçoğlunun kürüne hayıt tohumu ile başladım 75 olsa yeter ama yapıcam bi şekilde (evet canım tam anlamak için fotoğraflarla görmek gerek..benimde 7-8 cm lik bi fark var..ben hiçbi kürü bir ay dolu dolu düzenli yapmadım..arada masajlar çaylar..vesair derken dolgunlaşma olduğu kesin.
Başlangıçta 72-78 di ölçülerim.
şimdi 72-73 cm alt 80-81 cm üst ölçüm.yani 2 cm lik bi fark var sanırım..dolgunluğu zaten masaj yapınca farkediyorum.birde 48 kiloydum şuan 50 yim.55-56 kilo olmak istiyorum.
Henüz daha hiçbir kürü tam yapamamışken böyle farkettiyse benim umudum var açıkçası..
zaten hedefim dolgusuz bir 75 bedeni doldurabilmek..
düz göğüs olmadıktan sonra,illa büyük göğüste gözüm hiç yok..
sanada saraçoğlunun kürünü tavsiye ederim..
saraçoğlunun kürünü hala uyguluyo musunevet canım tam anlamak için fotoğraflarla görmek gerek..benimde 7-8 cm lik bi fark var..ben hiçbi kürü bir ay dolu dolu düzenli yapmadım..arada masajlar çaylar..vesair derken dolgunlaşma olduğu kesin.
Başlangıçta 72-78 di ölçülerim.
şimdi 72-73 cm alt 80-81 cm üst ölçüm.yani 2 cm lik bi fark var sanırım..dolgunluğu zaten masaj yapınca farkediyorum.birde 48 kiloydum şuan 50 yim.55-56 kilo olmak istiyorum.
Henüz daha hiçbir kürü tam yapamamışken böyle farkettiyse benim umudum var açıkçası..
zaten hedefim dolgusuz bir 75 bedeni doldurabilmek..
düz göğüs olmadıktan sonra,illa büyük göğüste gözüm hiç yok..
sanada saraçoğlunun kürünü tavsiye ederim..
Ay nasıl etki Yapı-Yol ya gıçık olıyorummm hayatımın Dönüm Noktası oldu göğüslerin ya 25 burada kremi bende Yaptım bi kaç gün uyguladm iğrenç çaylarında içtim ama tık yok nasıl tarif yaptın sen anlatsana rica etsem kreme ne bekadan kattın içtiğin Çay varsa onuda yaz artık son kez denilen NaimKızlar 21 yaşındayım artık hiç büyümez diyordum, umut kalmamıştı . Ve karar verdim bu son dedim ya olacak ya da kendimi kabulleneceğim . Araştırdım araştırdım , sonunda karar verdim ; şerbetçi otu kremi , telkin dosyası ( evet çok saçma geldi başta size de gelecektir eminim ) . 2 . gün sızlamalar başladı 3te şekil değişimlerim 4te hafiften dolgunluk inanamadım şok oldum. En az 1 ay uygulayacağım ve gelişmelerimi buraya yazacağım. Hayalim 80 bakalım kaç olucak :)
canım önce şerbetçi otunu bir miktar suda kaynatıyoruz sonra burası önemli soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra çok az suyundan otların hepsini kremle karıştırıyoruz yoksa krem bozulur :) karıştırdıktan sonra 1 gün bekletiyoruz daha sonra gün 2 kez sürüyoruz :) Canım bende 3 cm büyüme oldu 20 günde fakat ben otlar her yere birde dağıldığı için bıraktım bir de üşendim ve daha sonra fındık yakı sıkılaştırsın toplasın diye almıştım meğer küçültüyormuş onun yüzünden elde ettiklerim de gitti ama yeniden başlıcam bu sefer bıkmadan usanmadan inşallah :)Ay nasıl etki Yapı-Yol ya gıçık olıyorummm hayatımın Dönüm Noktası oldu göğüslerin ya 25 burada kremi bende Yaptım bi kaç gün uyguladm iğrenç çaylarında içtim ama tık yok nasıl tarif yaptın sen anlatsana rica etsem kreme ne bekadan kattın içtiğin Çay varsa onuda yaz artık son kez denilen Naim
birde canım unutmadan 2 kez sürmeyi açıklayayım mesela saat 8 bi kere sürdün saat 10 kadar bekle o çeksin sonra 10 yine sür ama masajla ve sabaha kadar öyle kal :) yapabilirsen canım buz gezdir kremlerden önce göğsünde o sıkılaştırıyor :) hee bide telkin dinlesen süper olur benim zamanım olmadığında az dinliyorumAy nasıl etki Yapı-Yol ya gıçık olıyorummm hayatımın Dönüm Noktası oldu göğüslerin ya 25 burada kremi bende Yaptım bi kaç gün uyguladm iğrenç çaylarında içtim ama tık yok nasıl tarif yaptın sen anlatsana rica etsem kreme ne bekadan kattın içtiğin Çay varsa onuda yaz artık son kez denilen Naim
CANIM FINDIK YAĞI GÖĞÜSLERİ KÜÇÜLTÜYOR MU BENİMDE SORUNUM BUcanım önce şerbetçi otunu bir miktar suda kaynatıyoruz sonra burası önemli soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra çok az suyundan otların hepsini kremle karıştırıyoruz yoksa krem bozulur :) karıştırdıktan sonra 1 gün bekletiyoruz daha sonra gün 2 kez sürüyoruz :) Canım bende 3 cm büyüme oldu 20 günde fakat ben otlar her yere birde dağıldığı için bıraktım bir de üşendim ve daha sonra fındık yakı sıkılaştırsın toplasın diye almıştım meğer küçültüyormuş onun yüzünden elde ettiklerim de gitti ama yeniden başlıcam bu sefer bıkmadan usanmadan inşallah :)