Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

olmuş canım :)
ayy ciddi misin? ben niye düzenli yapamıyorum biliyor musun? şartlanamıyorum da ondan. yan kendi kendime diyorum tamam ben yapınca oluyor ama bırakınca gidiyor niye çaba harcayayım ki diyorum ve hevesim kaçıyor

ayy ciddi misin? ben niye düzenli yapamıyorum biliyor musun? şartlanamıyorum da ondan. yan kendi kendime diyorum tamam ben yapınca oluyor ama bırakınca gidiyor niye çaba harcayayım ki diyorum ve hevesim kaçıyor
bende öyleydim ama bu sefer olacağına şartladım kendimi :)

Kızlar 21 yaşındayım artık hiç büyümez diyordum, umut kalmamıştı . Ve karar verdim bu son dedim ya olacak ya da kendimi kabulleneceğim . Araştırdım araştırdım , sonunda karar verdim ; şerbetçi otu kremi , telkin dosyası ( evet çok saçma geldi başta size de gelecektir eminim ) . 2 . gün sızlamalar başladı 3te şekil değişimlerim 4te hafiften dolgunluk inanamadım şok oldum. En az 1 ay uygulayacağım ve gelişmelerimi buraya yazacağım. Hayalim 80 bakalım kaç olucak :)

Merhabalar ben gecen konudan beri takip ediyorum bu karisimi.Simdi sirf size soru sormak icin uye oldum.Ayni dertten muzdaribim ben de sizin gibi.5 senedir beraberim nisanlimla artik evlenmemiz icin tek mani benim cicisler :KK43: Karisimda yanlis yaptigim bi seyler var sanirim 3 aydir 1 santim bile ilerleme yok.Bazen kasinti oluyor ama geciyor.Bugun dediginiz arkonun kremini aldim.Olculeri net sekilde verebilir misiniz acaba bi dahaki sefere yaparken dikkat ederek baksaniz olculere

Merhabalar ben gecen konudan beri takip ediyorum bu karisimi.Simdi sirf size soru sormak icin uye oldum.Ayni dertten muzdaribim ben de sizin gibi.5 senedir beraberim nisanlimla artik evlenmemiz icin tek mani benim cicisler :KK43: Karisimda yanlis yaptigim bi seyler var sanirim 3 aydir 1 santim bile ilerleme yok.Bazen kasinti oluyor ama geciyor.Bugun dediginiz arkonun kremini aldim.Olculeri net sekilde verebilir misiniz acaba bi dahaki sefere yaparken dikkat ederek baksaniz olculere
canim umarim istedigin gibi cicislere kavusursun ama benim anlamadigim onlar nasil evliliginize engel oluyor? Yani 5 senedir nisanlim yazmissin, gercekten gögüslerinin buna engel oldugunu mu düsünüyorsun?

canim umarim istedigin gibi cicislere kavusursun ama benim anlamadigim onlar nasil evliliginize engel oluyor? Yani 5 senedir nisanlim yazmissin, gercekten gögüslerinin buna engel oldugunu mu düsünüyorsun?

Tatlim 5 senedir nisanli degilim tanisiyoruz.Nisanlimin haberi yok bundan ben icten ice sorun ediyorum bunu.Evlenmeden once onlara kavusmak istiyorum :KK43:

Tatlim 5 senedir nisanli degilim tanisiyoruz.Nisanlimin haberi yok bundan ben icten ice sorun ediyorum bunu.Evlenmeden once onlara kavusmak istiyorum :KK43:
Canim evlenmek istedigin kisi bunu sorun mu edecek zannediyorsun? Aslinda ortada hicbir sorun yok ama biz yapiyoruz. Bunu onunla konus, inan bana seni cok rahatlicak eger bu kadar sorun ediyorsan.

Merhaba Hll35. Genel olarak 4-5 aydır uyguluyorsun sanırım kremi?

Devamli olarak uygulamiyorum.Ama surekli karisimi yapiyorum surup bi kasinti yada bi etki var mi karisim tutmus mu diye bakiyorum.Cunku karisimin sahibi dogru oldugunu ordan anlarsiniz diyodu.Karisimi dogru olculerde yapamiyorum.1 ay kadar cay icip karisimi surdum ama yarim santim bile etki etmedi.Ben de umudumi kaybetmeye basladim.Son olarak bu narli kremle yaptim ve bu aksam deniycem :KK43:

Canım şerbetçi otunu istersen önce blenderden geçir otlar dökülmesin diye daha sonra bir çay bardağı suda 2 yemek kaşığı şerbetçi otunu kaynat daha sonra beklet soğusun kremle karıştır dikkat cıvık olmasın ona göre suyunu ayarla bazı arkadaşlar yalnızca suyunu koyuyormuş ama ben otunuda koyuyorum daha etkili ve içine çörek otu yağı veya mersin yağı koy .Ve kesinlikle kimyon koy etkisini artırır 1 gün beklet daha sonra günde 2 kez masajla sür :)

Merhaba Hll35. Genel olarak 4-5 aydır uyguluyorsun sanırım kremi?
Hayır. 1- 1 buçuk ay falan uyguladım 3 cm büyüme oldu . Sonra bıraktım biraz fındık yağı kullanayım toparlasın sıkılaştırsın kreme yeniden devam ederim dedim ama meğer fındık yağı sıkılaştırmanın yanında birde küçültüyormuş o 3 cm gitti fındık yağı sağ olsun daha sonra üşendim kreme moralim çok bozuldu ara ara başladığım oldu ama tam düzenli yapamadım ilki gibi ama şimdi yine başladım 1-2 cm büyüme var ve inşallah bu sefer bırakmıcam

Hayır. 1- 1 buçuk ay falan uyguladım 3 cm büyüme oldu . Sonra bıraktım biraz fındık yağı kullanayım toparlasın sıkılaştırsın kreme yeniden devam ederim dedim ama meğer fındık yağı sıkılaştırmanın yanında birde küçültüyormuş o 3 cm gitti fındık yağı sağ olsun daha sonra üşendim kreme moralim çok bozuldu ara ara başladığım oldu ama tam düzenli yapamadım ilki gibi ama şimdi yine başladım 1-2 cm büyüme var ve inşallah bu sefer bırakmıcam
başka bir arkadfaşta bir ayda 4 cm büyüme olduğunu söylüyor cidden denemeye değer aslında:) bu akşam başlıyorum

kizlar bende hazorladim serbetci otu kremimi suann buz dolabina koydum dinleniyoo yarin baslicamm ama ben bugun corek otu yagiyla masajimi yaptimm bu arada şınav cekmektee gogus kaslarina cok faydaliymiss bakalimm ben 12 tane cektimm her gun yeter bu kadar galibaa

Ben vazelinle yaptım. Vazelini bi kepçe kaşığında erittim içine çayın suyundan koydum. İyice karıştılar. Sonrada dondurdum. Yarın akşam uygulayacağım. Böyle sanki daha çok özdeşleşip karıştı gibi. Sonuçları buraya yazacağım:)

Daha önceden yağlı bir kremle kullanmıstım. 2-3 gün kullandım. Çok sivilcelenme oldu yağlı olduğu için. Sonra bırakmadım ama küçüldüler. 1 hafta sonra falan tekrar denedim aynı kremle ama etki etmedi. Şimdi 2-3 ay ara verdim. Dediğim gibi vazelinle uygulayacağım. umarım işe yarar

Ben vazelinle yaptım. Vazelini bi kepçe kaşığında erittim içine çayın suyundan koydum. İyice karıştılar. Sonrada dondurdum. Yarın akşam uygulayacağım. Böyle sanki daha çok özdeşleşip karıştı gibi. Sonuçları buraya yazacağım:)
bende yeni yaptığım vazelinle yaptım ama eritmedim bence eritmek pek doğru değil çünkü bozuluyor :/

X