Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alt 71 üst 82 ama cm olarak büyüme var mı bilmiyorum 1 ay sonra ölçmeyi düşünüyorum ama dolgunluk bi hayli var @matemm
Ben şerbetçi otunu kaynamış suya atıp demledim sonra soğumasını bekledim soğuduktan sonra kremle karıştırdım cıvık olmamasına dikkat edin akşamları 2 saat arayla iki defa sürdüm :) telkin dosyası ise bir müzik beyin gücüyle göğüsler gelişiyor ilk başta da dediğim gibi çok saçma gelebilir ama gerçekten etkisi var bazıları günde 6 saat dinliyor ama ben çalıştığım için o kadar dinleyemiyorum 4 saat falan dinliyorum uyurken bile dinleyebilirsiniz ben kulaklıkla uyuyamadığım için dinleyemiyorum :) @esmerim53
Serbetci otu nerden bulabilirim ve hangi kremle nasil ne miktarda karistiriyosunuz tam detayli yardimci olursaniz cok sevnrim2 gün oldu kızlar narlıyı kullanalı ve şişmeler başladı umarım inmez artar :) narlı krem daha çabuk büyüttü etki etti
Tüm aktarlarda bulabilirsiniz :) Narlı arko krem tüm marketlerde var neredeyse :) Şerbetçi otunu bi miktar suyla kaynatıyoruz daha sonra kreme önce otları koyuyoruz cıvık olmaması şartıyla suyundan katıyoruz 1 gün bekletmek en iyisi :) ve diğer gece saat 8de sürdüysek saat 10 olduğunda yine sürüyoruz sabaha kadar öyle kalıyor tabi saatleri istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz illa 8de değil yaniSerbetci otu nerden bulabilirim ve hangi kremle nasil ne miktarda karistiriyosunuz tam detayli yardimci olursaniz cok sevnrim
Edrm denicem artik son care bu umarim ayari tutturumTüm aktarlarda bulabilirsiniz :) Narlı arko krem tüm marketlerde var neredeyse :) Şerbetçi otunu bi miktar suyla kaynatıyoruz daha sonra kreme önce otları koyuyoruz cıvık olmaması şartıyla suyundan katıyoruz 1 gün bekletmek en iyisi :) ve diğer gece saat 8de sürdüysek saat 10 olduğunda yine sürüyoruz sabaha kadar öyle kalıyor tabi saatleri istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz illa 8de değil yani
Tutturursun :) Ve inşallah istediğin cicişlere kavuşursunTeskkur
Edrm denicem artik son care bu umarim ayari tutturum
Canm ben bugun serbetci otunu aldim arkonun narozlu kremini tekli bulamadim narli kirmizi uzumlu var karisik o var herye baktim serbetci otunu bi tutam ldim cay bardagi kadar suyla kaynatim soguyunca kreme katcam bugun baslicam iyimi bu sekilde krem sende ki nasil solermisin bana uyguladigini bire bir lutfenGöğüslerim 85 cm olmuş allahım nolur dahada büyüsün
Tatlım bende 21 yaşındayım büyüme var ama hemen 2 günde bekleme 10 günde 1 cm anca büyüme oldu bende Ama en az 6 ay kullanıcam 9 ay bile kullanabilirim önemli olan kararlı bi şekilde devam etmekKizlar ben 20yasindayim bu karsimin 2.günün deyim ve göğüslrim hic yok denecek kadar minnacik sonuç alabilirmiyim çok.merak ediyorum
Yaşın kaç ? sen yaptın mı ? Kaçtı kaç oldu ? :)Arkadaşlar en etkili yöntem salatalık suyudur inanın bana :)
Yaşım 20 ben yaptım sabahları salatalığı ikiye bölüp o şekilde yapıyorsun suyunu iyice sür ve yaydır ve hep tekrarla ben şu an 85-C giyiyorum :)Yaşın kaç ? sen yaptın mı ? Kaçtı kaç oldu ? :)
bi mesaj attm bi bakar mısın ? :)Yaşım 20 ben yaptım sabahları salatalığı ikiye bölüp o şekilde yapıyorsun suyunu iyice sür ve yaydır ve hep tekrarla ben şu an 85-C giyiyorum :)