Evet küçültüyor canım sıkılaştıryor bende toparlansın diye kullandım ama toparlamıyor küçültüyor dediğim gibiCANIM FINDIK YAĞI GÖĞÜSLERİ KÜÇÜLTÜYOR MU BENİMDE SORUNUM BU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet küçültüyor canım sıkılaştıryor bende toparlansın diye kullandım ama toparlamıyor küçültüyor dediğim gibiCANIM FINDIK YAĞI GÖĞÜSLERİ KÜÇÜLTÜYOR MU BENİMDE SORUNUM BU
ÇOK SAĞOL TATLIM BENİMDE BÜYÜK KÜÇÜLSÜN İSTİYORUM. İNŞALLAH İŞE YARARPEKİ NASIL KULLANDIN GÖĞÜSLERE SÜRÜP STREÇ FİLM Mİ SARDIN? NE KADAR SÜREDE FARK ETTİ SENDE?Evet küçültüyor canım sıkılaştıryor bende toparlansın diye kullandım ama toparlamıyor küçültüyor dediğim gibi
2 hafta sürdü sadece masajla sürdüm o kadar özelden konuşalım canım :)ÇOK SAĞOL TATLIM BENİMDE BÜYÜK KÜÇÜLSÜN İSTİYORUM. İNŞALLAH İŞE YARARPEKİ NASIL KULLANDIN GÖĞÜSLERE SÜRÜP STREÇ FİLM Mİ SARDIN? NE KADAR SÜREDE FARK ETTİ SENDE?
özelden mesaj attım canım cevap bekliyorum2 hafta sürdü sadece masajla sürdüm o kadar özelden konuşalım canım :)
Canım sende başla bence kreme saraçoğlunun yanında devam edebilirsin :)Aynen...Bu kadar olsa yeter.Bende bir haftadır uyguluyorum saraçoğlunun kürünü bakalım.İnşallah fayda eder.
SON ÖLÇÜLERİN NE OLDU CNM? SEN BAYA AZİMLE ÇABA HARCADIN. NE İŞ YAPIYORSUN? BİR ARA SINAVLAR FELAN DEMİŞSİN HEM OKUYP HEM ÇALIŞIYOR MUSUN?Kızlaaaar 1.5 cm büyüme var
ilk başladığımda 71-82 sonra 71-85 olmuştu ara verdim fındık yağı kullandım gittiler eski haline döndüler meğer küçültüyormuş ama yeniden başladım son ölçtüğümde 71-84.5 cm :) Sadece okuyorum canım :)SON ÖLÇÜLERİN NE OLDU CNM? SEN BAYA AZİMLE ÇABA HARCADIN. NE İŞ YAPIYORSUN? BİR ARA SINAVLAR FELAN DEMİŞSİN HEM OKUYP HEM ÇALIŞIYOR MUSUN?
canım kuıllandığın narlı krem yağlı mı yağsız mı ?2 gün oldu kızlar narlıyı kullanalı ve şişmeler başladı umarım inmez artar :) narlı krem daha çabuk büyüttü etki etti
bende 2 cm büyüme vardı sonra bıraktım. şimdi ölçmedim ama belliler ilk baştan daha da kötüilk başladığımda 71-82 sonra 71-85 olmuştu ara verdim fındık yağı kullandım gittiler eski haline döndüler meğer küçültüyormuş ama yeniden başladım son ölçtüğümde 71-84.5 cm :) Sadece okuyorum canım :)
Yağlı daha önce yapmıştım onu çok az kullandım sıkıldım bıraktım 20 gün mü ne yaptım. Ama sen bu krem işine çok takmışsın fark etmiyor yağlı yağsız hatta daha öncede de dediğim gibi vazelin daha iyi oda hızlı büyütüyor.canım kuıllandığın narlı krem yağlı mı yağsız mı ?
Benim daha kötü olmamıştı canım aslında başta bıraktığımda gayet normaldi küçülme olmamıştı daha sonra fındık yağı kullanayım dedim sonra küçüldü iştebende 2 cm büyüme vardı sonra bıraktım. şimdi ölçmedim ama belliler ilk baştan daha da kötü
İYİ AMA CNM SEN FINDIK YAĞI KULLANDIN KÜÇÜLDÜ BEN HİÇ BİR ŞEY YAPMADIM KÜÇÜLDÜ. YA BENM HİÇ UMUDUM YOK BÜYÜSE DE ESKİ HALİNE DÖNER GİBİ DURUYOR . EE BİZ ÖMRÜMÜZ BOYUNCA KREM SÜREMEYİZ O DA ZARARLI OLUR(Benim daha kötü olmamıştı canım aslında başta bıraktığımda gayet normaldi küçülme olmamıştı daha sonra fındık yağı kullanayım dedim sonra küçüldü işte
birde benim adetlerim sorun var 12 -13 gün önce oluyorum acaba sorun mu var Gitsemde hormon ilacı vercek onu bırakcam eski haline döncek napalım kreme devam kalıcı olur belki başka yapanlarda olmuşİYİ AMA CNM SEN FINDIK YAĞI KULLANDIN KÜÇÜLDÜ BEN HİÇ BİR ŞEY YAPMADIM KÜÇÜLDÜ. YA BENM HİÇ UMUDUM YOK BÜYÜSE DE ESKİ HALİNE DÖNER GİBİ DURUYOR . EE BİZ ÖMRÜMÜZ BOYUNCA KREM SÜREMEYİZ O DA ZARARLI OLUR(
canım markete gittim narlı aldım arko aklıma takıldı çünkü heryer yağsız diyor dün kasiyere sordum neurtigina yağsız nedir fiyataı diye kız 15 dedi ufacık şeye okadar para vermem ha büyük olsa verirdim çok saol tatlım yardımların içinnnn :) bu yağsız çabuk emildiğinden tercih ediliyor değil mi tatlım yağlısı daha geç emiyor ama emiyor sonuçta yani. :)Yağlı daha önce yapmıştım onu çok az kullandım sıkıldım bıraktım 20 gün mü ne yaptım. Ama sen bu krem işine çok takmışsın fark etmiyor yağlı yağsız hatta daha öncede de dediğim gibi vazelin daha iyi oda hızlı büyütüyor.
yağsız tercih edilmesi hani cildin hassasa sivilce falan çıkmasın diye :)canım markete gittim narlı aldım arko aklıma takıldı çünkü heryer yağsız diyor dün kasiyere sordum neurtigina yağsız nedir fiyataı diye kız 15 dedi ufacık şeye okadar para vermem ha büyük olsa verirdim çok saol tatlım yardımların içinnnn :) bu yağsız çabuk emildiğinden tercih ediliyor değil mi tatlım yağlısı daha geç emiyor ama emiyor sonuçta yani. :)
KALICI OLAN OLMUŞ MU:))birde benim adetlerim sorun var 12 -13 gün önce oluyorum acaba sorun mu var Gitsemde hormon ilacı vercek onu bırakcam eski haline döncek napalım kreme devam kalıcı olur belki başka yapanlarda olmuş