Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

KK da mı görüyorsun canım pek anlayamadım
eğer öyleyse eski üyeyim denk geliyodur

olumlu düşünmeyi belli dönemlerde yapıyorum ben..benim hatam bu
hayat tarzına dönüştürmem lazım kalıcı olması için

Bende geldiiiiimm

hoşgeldin canım benim

hoşgeldinn...

sen nasıl bir gelişim içindesin ya da beklentilerin nedir lalojee?

Aslında bu konuyla ilgili çok bilgim yok o yuzden senden yardım alırsam çok mutlu olurum :)

Genel olarak hayata pozitif bakan bi yapım vardır. Karşıma çıkan her olumsuzluktan mutlaka ders çıkarır ya da yaşanması gerektiğini düşünürüm.

Hayattan tek beklentim huzurlu ve mutlu olmak. :116:

Bu arada ismim Pelin:)

anladım tabi ki elimden gelen şekilde yardımcı olurum ama fırsatın varsa
şöyle baş sayfalara bakarsan konu sahibimiz o zamanlarda epey
bir şeyler paylaşmıştı ve tabi bizde..arada sormak istediğin şeyler çıkabilir..
bir de sürekli pozitif bakabilen biriysen zaten çok mana da şeyi aşmışsın demektir pelincim..

önemli olan kendin için bir yol haritası belirlemen,hedeflerinin olması..yenilgileri de hayatta hazmedebilmen..
bunlar gelişim için son derece önemli aşamalardır..

Mutluluğun daim olsun tatlım... Gülen gözlerinin olduğu her fotoğrafına baktıkça senin için daha çok seviniyorum.
Darısı hayırlısıysa bize...
Evrenden torpilim var adlı kitabı bitirdim. Aradan 1 ay kadar süre geçti.
Şu an süzgecimden geçenleri ve geride kalanları hayatıma yerleştirip sonrasında kitabı örneklemelerle tekrar ele almayı düşünüyorum.
Olumlu düşünmeyi bugüne kadar ciddi anlamda gerçekleştirmedim rol yaptım, bu yüzden bundan sonra gerçek anlamda ayık kafayla hareket etmeyi düşünüyorum...

canım benim senin için herşey çok daha güzel olcak inşallah
o kitabı tavsiye eden bikaç kişi daha oldu, ben de istiyorum okumayı
türk yazar olması beni daha da cezbediyo, şuan okuduğum kitap çeviri olduğundan kimi yerlerde oldukça fransız kalıyorum
şu kitabı bitirsem bi an önce de evrenden torpilim var a başlasam

pelinnimmm bak kitabın adına

Genel olarak pozitif düşünmek hayatında ne gibi değişiklikler yaptı anlatabilir misin?
Mutlaka iyi sonuçlarını almışsındır...
Çünkü topiktekilerin pek çoğu olumsuz düşünmekten hayatlarındaki kötü olumlamaları yaşar olmuşlar.
Ben dahil... Bir süredir bunu bırakmak için çaba harcadım ve sonucunu da gördüm...
Memnun oldum Pelin Ben de Rüya.

Pozitif olmak benim yaşam tarzım sanırım.

Tamam canım hemen okuyacağım. Çok sağ ol..

Evet hedeflerim elbette var bunlar içinde pozitif düşünce gücümü kullanıyorum :)

Pozitif olmak benim yaşam tarzım sanırım.

Tamam canım hemen okuyacağım. Çok sağ ol..

Evet hedeflerim elbette var bunlar içinde pozitif düşünce gücümü kullanıyorum :)

huzur,mutluluk zaten insanın içinde bir yerde...
sen bunu erkenden keşfetmişsin ki ne güzel..
inşallah her zaman daim olsunn..

hoşbulduumm kızlarr
pelimimimkoommm kuzenimkom
kızlar bende bu konuyla ilgili epey kitap okudum ama yapı olarak çok karamsarım okurken ve bittikten sonra 3 4 gün iyiyim sonra yine karamsarlığa dönüyorum.. çabuk pes ediyorum. sabırsızım.. hemen olsun istiyorum.. olmayıncada küsüveriyorum..
birazdan ilk sayfalardan itibaren okumaya başlıcam inşallah bu sefer daha iyi olur herşey.

Hayatımda bi değişiklik yaratmadı canım çünkü ben kendimi bildim bileli böyleyim. Çakma polyanna gibi bişey yani

Ailemden de kaynaklandığını düşünüyorum. Annem bana 11 yaşındayken % 100 Düşünce Gücü kitabını okutmuştu o yaşlarda benim yaşıtlarım Cin Ali serisini okuyodu henüz

Neyse işin şakası tabi bunlar. Hayatımda hep olumlamalarım vardı canım. Çünkü her şerrin sonunda bi güzellik olucağını biliyodum ben. Karşımıza çıkan olumsuzluklar mutlaka hayattan cıkarmamız gereken dersler içindi..

Felsefe her zaman bu: İyi düşün iyi olsun :116:

Çok memnun oldum Rüyacımm Farzetki topicinden biliyodum seni tanıştığımız ne de güzel oldu.

ben de çok karamsar biriydim..hala daha üzerimde etkisi olsa da asla hayatımı yönetmiyor..zamanla
hangi ayarda yaklaşman gerektiğini öğreniyorsun..

huzur,mutluluk zaten insanın içinde bir yerde...
sen bunu erkenden keşfetmişsin ki ne güzel..
inşallah her zaman daim olsunn..

Çok teşekkürler tatlım. İnşallah. Bence burda kitap paylaşımı da yapmalıyız daha ilk sayfalara gidemedim gerçi ama ağır olmayan akıcı dilli kitapların çok faydası olcağına inanıyorum ben

Kuzencim hoşgeldiiiinn Sıyrıl bakiyimm karamsarlıklarındann gel yamacımaaa

kitap konusunda çok istikararlı olamadım açıkçası.okuduklarım oldu kuantum da dahil..
roman-macera tadında olasılıksız adam fawer ı önerebilirim.. değişik bir yol izlemiş yazar..
bunun dışında ben biyografi okumayı seviyorum.. bunun ile ilgili konumda vardır hatta bakabilirsin..

Ben de kafamdaki olumsuzlukları atmaya meyillendim son zaman.
Bana negatif enerji veren herşeyi hayatımdan çıkardım.
Şu an iyi olan şeyler üzerinden güzel şeyler üretmek peşindeyim.
Felsefen güzel, ben de alabilir miyim?
Farzet ki de gözünüzü yorduğum için üzgünüm.
Yazmadan duramam illa yazacağım.
Ben de tanıştığıma memnun oldum, devamı da güzel olsun topik arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…