Dünya kadar iş yaptım çok yorgunum ama değer bir işim var, gayem var ve mutluyum, mutlu olmaya da devam edeceğimi biliyorum
Tek eksik aşk...
Onu bekliyorum...
:kedi:
Aşk karşılıklı olsun
Yoksa üzüntüden başka sıkıntı vermez sonu mutlu bitecekse çalsın kapını yoksa hiç uğramasın
yerimseniben
Hayatımdaki beni üzen ve bana mutsuzluk veren herkesi hayatımdan çıkarmak ve
Sevgiye insanlığa dostluğa değer veren insanların hayatımda yer almasını istiyorum ..
cümleme ''ama'' lafını koymuyorum.. tüm olumsuzluklar bizden uzak olsun !
Allaha şükür okulumu bitirdim..Gül gibi mesleğim var..Her ne kadar bu aralar çok fazla yorulsam da kendimi fazlasıyla geliştirebileceğim bir ofiste çalışıyorum iyi insanlarla çalışıyorum.İlişkimdeki sorunları konuşarak hallettik ve biraz değişmem gerektiğine karar verdim.Arkadaşlarımın söz nişan düğün haberlerini duyunca çok imreniyorum ve bizim bu olaylara malesef daha çok uzak olduğumuzu bilmek beni çok üzüyo ama tek derdim bu olsun..Allah büyük inşallah gönlüme göre verir benim herşeyi..Sevgilimin çok fazla üzerine düşmemem gerekiyo..Uygulamam gereken kararlar var bu sefer uygulamalıyım..
Allegria ya valla yazdıklarını görünce ben senden çok ister oldum evlenmeni.
İnşallah sevdiceğin okulunu bitirir de bir dahaki yaza evlilik hazırlıkları telaşında olursun. :hulya:
şekerkızcım insan çok mutsuzum herşey çok kötü diye düşünmeye devam ettiği sürece gerçekten çekilmez olur hayat
o nedenle olumlu düşünelim gerekiyorsa polyannacılık oynayalım inan insan kendini daha iyi hissediyo
hepimizin hayatında iyi gitmeyen bazı şeyler ama bunun yanısıra iyi giden şeyler de var..bardağın biraz da dolu tarafına bakalım ne dersin opuyorumnanaktan
devamı gelecekyerimseniben
ama siz bunalrı bir özümseyin önce,derinnn bi nefes alınn ve inancınız tam olsunboshayallersmile
( öncelik benim tabiikaydirigubbakcemile2 )
Çiçeğem bardağın dolu tarafı yok ki benim ki hepten boş.
Bazı şeyler değil hiçbirşey yolunda gitmiyor aslında.boshayallersmile
Ne zaman birkaç olumlu şey olur ben o zaman dolu tarafından bakabilirim hayata.
ama siz bunalrı bir özümseyin önce,derinnn bi nefes alınn ve inancınız tam olsunboshayallersmile
Sağol güzel dileklerin için tatlımŞenizpeki o zaman bunun sadece kısa bir süre böyle süreceğini ve zor geçen günlerin ardından seni çok güzel günlerin beklediğini düşün canım.umutlu olmaktan korkma ve bol bol dua et Allahım sen hep benim yanımda ol diye..Allah o kadar büyük ki düştüğün an elinden tutup kaldırıyo seni..inşallah gönlünce olur herşey
[/B][/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?