Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

inşallah dediğin gibi olur canımm..bende sana sölerim o zamannn
ben çıkıyım artık malum yarın koşturmaca iyi geceler diliyorummopuyorumnanaktan

selam kızlaaaaaaaaarrrr özledim hepinizi nasılsınız nasıl gidiyor hayat?:asigim:

bn oluşturdum cnm ama hep bir zmn belirtiyorum şu vakitte olsun yada en güzel zmanda gibi kafamçokkarıştı

zaman belirtme canım evren en doğru zamanı senin için ayarlayacaktır

evet bende zor nefes alıyorum ama hiç buna yormamıştım bu durumu aynı şeyi bir başkasında duyunca ilginç geldi bak şimdi bilmiyorumkismile

selam kızlaaaaaaaaarrrr özledim hepinizi nasılsınız nasıl gidiyor hayat?:asigim:

mrb cnm nerelerdesin sen bizde seni özledik opuyorumnanaktan benden başka kimse yok sanırsam ..hayat kuantumdan sonra daha bi güzelleşti sanki sen de durumlar nasıl boshayallersmile

mrb cnm nerelerdesin sen bizde seni özledik opuyorumnanaktan benden başka kimse yok sanırsam ..hayat kuantumdan sonra daha bi güzelleşti sanki sen de durumlar nasıl boshayallersmile

son zamanlarda fazla olumlama yapamıyorum o yüzden hayat orta şeker benim açımdan :sinifsinif:
çok istediğim birşey var ve bu gece ihmal etmeden oturup olumlama cümleleri yazıcam ve gün içerisinde sık sık tekrar edip bilinçaltımla işbirliği yapıcam
yarın da kuantumla ilgili yeni kitaplar araştırayım bakalım güzel kitaplar bulursam paylaşırım canım benden haberler böyle ama sizleri okuyunca çok seviniyorum içimi huzur kaplıyor herkesin hayatı süper gidiyor olumlamalarla
senin de sınavlar iyi gidiyor demek çok sevindim canım ne gibi olumlamalar yapıyorsun bu ara ?

canımcım hoşgeldinn:)) her zor şarta rağmen gülebliyorumm,bazen içim çok acısada,elimden gelen buu..

bak bende zaman belirtmek önemli sanırdımkafamçokkarıştı

allah allah şu nefes alamama işi ilgimi çekti yaabilmiyorumkismile

canım hoşbuldumm sende hoşgeldin :) elinden gelenin en iyisini yapmaya devam et, olabildiğine gül ve hayatı dolu dolu yaşa ( bu öğütleri umarım kendim de yapabilirim :1ninca: )

şu nefes alma olayı belki de tesadüftür ama ne zaman uyumadan önce özbilinçle bağlantıya geçmeye çalışsam nefes darlığı çekiyorum :sinifsinif:

zamanı evrene bırakmak önemli çünkü senin için en doğru zamanı ayarlamak için evren bir düzenlemeye girecek..bu sırada sen bir zaman belirtirsen bu evrenin işine karışmak gibi olacak bence zaman belirtmeyin "en doğru zamanda" demek daha etkili olur kanımca boshayallersmile

hoşbuldum canımm..bi kaç gündür bunu yaşıyorum ben..hem bir yandan çok içim acıyor hem bir yandan herşeye inat diyorum ,sen kendi adına çok şey başarıyorsun..daha da başarıcaksın..

canım,aslında güzel bir duamız var ya " Allah herşeyin hayırlısını,hayırlı zamanda versin" diye..eksik yerlerimizi bu şekilde tamamlamak çook güzel gerçekteniher bir kafadan farklı sesler çıkması bizi çok güzel yerlerde birleştiriyoropuyorumnanaktan

herbirimiz farklı şeylere değiniyoruz,ne güzelllllllllzemuszemus

birbirimizden birçok şey öğrenerek hayatımıza katıyoruz ve hayatımızın renklerini oluşturuyoruz herşey sadece siyah ya da beyaz olsaydı ne sıkıcı olurdu değil mi? hep diyorum iyi ki varsınız sizinle bunları paylaşabilmek çok güzel...en zor anlarımda enerji ve umut veriyorsunuz bugün olumlamalarıma başlıyorum sizden aldığım enerjiyle
çok teşekkür ederim herşey için ve hayatın eğlenceli bir oyun alanı olduğunu hatırlattığınız için :asigim::1hug:

kalsedon tatlım hayat o kadar güzel ki... ama biz acılara çok kafayı taktığımız için farkedemiyoruz...
içimizdeki acılara değil,içimizdeki öze konsantre olalım şu aralar ben de senin gibiyim ama canım olmuyor böyle ya :çok üzgünüm:

sen sağol tatlımm..unutmaki burda buluşmamıza vesile olna fikir anası sensinnn:1hug:
varolduğumuz müddetçe mutluluk ve mutsuzluk hep birbirini kovalıycak..a.s ama nasıl aşıcaz herşeye rağmen bunlarıda öğreniyoruz..

hadi kızlarrrr nerdesinizzzz:sm_cool:

mutsuzluk bu sene bizlere uğramayacak biz evrenden torpilliyiz değil mi aklinialirimsmile

canım ben de tam sana soracaktım..nasıl olumlama yapıyorsunuz diye yarın kuantum olumlama kitabına bakıcam dersaneden gelirken tam yöntemi bilmiyorum uyumadan kendimi iyi hissetmek için bir kaç cümlem var onları tekrar ediyorum..siz nasıl yapıyorsunuz ?

ben kitaptan okuyorum.. belli başlı olumlamalara ihtiyacım var sürekli tekrar ediyorum yani ediyordum
uzun süredir açmadım kitabı malesef...sen okudun sanıyordum onu canım yarın al çok güzel bir kitap

layloylom cum olabilir bencede. a.s
çünkü mide bulantısı bir fikri kabul etmeme ve değişimi reddetmeyle ilgili bir şey diye okumuştum. bizim amacımız hayatımızda değişimler gerçekleştirmek, olumlamaları yaptıkça maddi dünyada da, menevi dünyamızda da değişimler oluyor.söylediğimiz olumlamalarda içerdeki kötü enerjinin çıkmasını ve yerine pozitifliğin konulmasını sağlıyor.ruhsal açıdan yaşadığı değişimlerde vücut başta buna alışkın olmadığı için , o da dışarıya tepkisini mide bulantısı vs. şeklinde veriyor bence.zamanla olumlamalar kabullenildikçe geçecektir
yerimseniben

bu arada kızlarrr hepinize iyi gecelerrrrr opuyorumnanaktan

ben kitaptan okuyorum.. belli başlı olumlamalara ihtiyacım var sürekli tekrar ediyorum yani ediyordum
uzun süredir açmadım kitabı malesef...sen okudun sanıyordum onu canım yarın al çok güzel bir kitap

okumadım cnm yarın alıcam ..birde buraya eklediğim bir yazıda 21 gün süreyle devam etmesi falan gerektiği yazıyordu cnm kitapta da var mı böyle bir şey bilmiyorum ama :1no2:

bende öle yapıyorum yaa belli yazdığım bişiy yokk..birde kafamda çok kurarımm

acaba yazmak daha mı etkili CADIARZU

sana da iyi geceler cnm ..böyle etkileri olduğunu da öğrenmiş olduk bilmiyorumkismile

okumadım cnm yarın alıcam ..birde buraya eklediğim bir yazıda 21 gün süreyle devam etmesi falan gerektiği yazıyordu cnm kitapta da var mı böyle bir şey bilmiyorum ama :1no2:

evet yazıyor canım 1 ay düzenli tekrar etmek gerekiyor...onu okumadan yatmazdım eskiden :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…