- 30 Eylül 2019
- 568
- 1.141
- 28
- 24
- Konu Sahibi Papatya1610
-
Bende ilk kez duydum ama yapicm yorumlari oku bak canm istersen tarifinide veririm Maydonoz ve süt buharına oturan fayda gördü mü - Happy Mom: Mutlu Anneler & Mutlu BebeklerO nasıl bir şey ilk defa duydum
Var mı gelen gidennn?
Yaa bekle bakalım zaten 10 gün falan bekleyin diyorlar hep ama insan sabredemiyor işte:/Hayır canımm hala adet olmadım fakat test yapmaya da elim gitmiyor olumsuz bir düşünce var kafamda nedense, birkaç gün daha beklemeyi düşünüyorum hamilelik testi için
Okudum da ilginçmiş bakalım benim daha çok yeni 3 aydır deniyoruzBende ilk kez duydum ama yapicm yorumlari oku bak canm istersen tarifinide veririm Maydonoz ve süt buharına oturan fayda gördü mü - Happy Mom: Mutlu Anneler & Mutlu Bebekler
Bnmde yeni 4 aylik evlym daha 4. DeneyisimizOkudum da ilginçmiş bakalım benim daha çok yeni 3 aydır deniyoruz
O gazi cikarmaaakKızlar şiddetli gaz sancisina ne iyi gelir sabahtan beri kıvranıyorum
Kızlar şiddetli gaz sancisina ne iyi gelir sabahtan beri kıvranıyorum
Ya hayır bi de garip olan ilk defa böyle bir kramp gaz da çıkaramıyorum tuvalete de çıkamıyorum verem etti beni günüm zehir oldu yaO gazi cikarmaaak
Aman sabahlar olmasin o zamanSaka bi yana gaz sancisi kotu oluyr cikartamadiginzfa . Ne yapin edin cikarin yoksa tat vermez
En azindan bi cikartmaya calis ikin yani ne bliym cikar illaAman sabahlar olmasin o zaman
Hahaha ay çaban ve yardımın için çok teşekkür ederim kuzum ama yok yani olmuyor olsa rahatlicam buscopan içtim valla bi tane rahatlatsin diye. Hayır normalde de hiç gaz problemim olmaz bugün olunca şaşırdım bu ne illet bir şeymiş böyle yaaEn azindan bi cikartmaya calis ikin yani ne bliym cikar illa
Kuzum nasıl oldun? Nane kaynatıp içsen? Belki Iyi gelirHahaha ay çaban ve yardımın için çok teşekkür ederim kuzum ama yok yani olmuyor olsa rahatlicam buscopan içtim valla bi tane rahatlatsin diye. Hayır normalde de hiç gaz problemim olmaz bugün olunca şaşırdım bu ne illet bir şeymiş böyle yaa
Ay yok yavrum denemediğim şey kalmadı ya. Yarın özel bir hastaneye gidip ultrason yaptırayım diyorum çünkü gaz sancisi nasıl oluyor onu bile bilmiyorum:/Kuzum nasıl oldun? Nane kaynatıp içsen? Belki Iyi gelir
Aramıza hoşgeldin umarım en kısa zamanda hepimiz kavusuruz miniklereMerhaba kızlararanıza yeni katıldım bende ekim ayından çok umutluyum inşallah kavuşucaz isteğimize
Sende hoşgeldin aramizaaMerhabalar benimde 23ekim Bat eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?