- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.155
- 63
- Konu Sahibi Papatya1610
-
İnşallah canım rabbim en hayırlı zamanda Sağlıkla nasip etsin hepimizeDönemim değildi ama yumurtlama geçtikten bir hafta sonra birlikteydik o yüzden bu ay pek umudum yok doğrusu. Geç olsun güç olmasın inşallah ya
Tabiki hoşgeldin aramıza ❤Ben de adetle aşılama tedavisine başlayacağım katılabilir miyim aranıza
HoşbulduumTabiki hoşgeldin aramıza ❤
Kız benim arkadaşın eşi askerden geldiği gün hamile bıraktı şap işi hikaye birazNe yaptın doktor kontrolleri bitti dimi? Ya bi de biz şey öğrendik askeriyede yemeklerde şap varmış kızlar:/
Hahahah spermlerde sikinti olmuyormuş bebeğim zaten erekte olamıyormuşKız benim arkadaşın eşi askerden geldiği gün hamile bıraktı şap işi hikaye biraz
O kadar sapın içinde akıllarına gelmiyordur zaten onlarınHahahah spermlerde sikinti olmuyormuş bebeğim zaten erekte olamıyormuş
Yok kız subay ya benimki kadinlar da var. Ondan atiyorlar yemeklere şapı:/O kadar sapın içinde akıllarına gelmiyordur zaten onların
HosbuldumSende hoşgeldin aramıza
Ah kuzum artık napcan tedbirli yemek yiyecek o zamanYok kız subay ya benimki kadinlar da var. Ondan atiyorlar yemeklere şapı:/
Aynen öyle canım valla :/Ah kuzum artık napcan tedbirli yemek yiyecek o zaman
Ayy hadi bakalım inşallah yaaa umarım çift çizgiyi görürsün sende. Haber bekliyoruz muhakkakkızlar bende ekimi bekliyorum normalde 1 ekim ama geçti, testte yapmak istemiyorum 1 hafta kadar bekleyeceğim eğer olmazsa kan vereceğim. inşallah hepimize nasip eder Rabbim çift çizgiyi görmeyi
Ayy hadi bakalım inşallah yaaa umarım çift çizgiyi görürsün sende. Haber bekliyoruz muhakkak
Var mı gelen gidennn?inşallah canım, adet belirtisi yok hiç şu an hayırlısı hakkımızda
O nasıl bir şey ilk defa duydumBenmde bugun bitti. Sut buhari denen kür buldum ise yariyormus onu yapicam bu ay bakalm deneyenlerin %90 i o ay gebe kalmayi basarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?