- Konu Sahibi Papatya1610
-
Kuzum seninkini bende anlamadım. 8 pik olmuş 9 çatlamış gibi görünüyor. Her gün 2 çizgi çıkar zaten. Birde sıvı alımına bağlı olarak renk solukluğu olabilir. Değerlendirdin mi bari :) Benim de bugün pik oldu bakalım hayırlısıylaKızlar benim ovu testlerinde sıkıntı yok dimi bir gün koyu Eki Görüntüle 2545031 bir gün açık oluyor anlamadım
Kuzum değerlendirdim ama daha adetim yeni bitmişti ondan anlamadım erken yi yumurtladım acaba. Normalde bu hafta sonu takvime göre yumurtlamam. Senin var mı örnek varsa bi göndersene nasıl oluyor bakayımKuzum seninkini bende anlamadım. 8 pik olmuş 9 çatlamış gibi görünüyor. Her gün 2 çizgi çıkar zaten. Birde sıvı alımına bağlı olarak renk solukluğu olabilir. Değerlendirdin mi bari :) Benim de bugün pik oldu bakalım hayırlısıyla
Belki de erken yumurtladın olabilir canım hatta 2 kere yumurtluyor bile olabilirsin. Eve gidince toplu atayım canımKuzum değerlendirdim ama daha adetim yeni bitmişti ondan anlamadım erken yi yumurtladım acaba. Normalde bu hafta sonu takvime göre yumurtlamam. Senin var mı örnek varsa bi göndersene nasıl oluyor bakayım
Kanda baktirirsan kesin sonuç verir canimslm kızlar yine ben bi yıldı 2. çocuk istiyoruz reglim hep düzenlidir bu ay 2 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı sizce umut varmı
canım idrarda çıkmadan kanda vermek istemiyorum hüsrana uğrarım diye gecikmenin 3. günündeyim daha yok bişey 3 gündür tüm regl belirtileri var ama hastalanmadım hamile gibi hissetmiyorum yarın bi gebelik testi yapmak stiyorum artık yine negatif ise kesin yok derimKanda baktirirsan kesin sonuç verir canim
Bende gecikmemin 3.gunundeyim ama geç yumurtlama oldu bende de mesela. Ve adetim bundan 2 Ay önce 7 gün gecikmişti o yüzden net bir şey söyleyemiyorum en iyisi sabretmek sanırım. Inşallah hamileyizdircanım idrarda çıkmadan kanda vermek istemiyorum hüsrana uğrarım diye gecikmenin 3. günündeyim daha yok bişey 3 gündür tüm regl belirtileri var ama hastalanmadım hamile gibi hissetmiyorum yarın bi gebelik testi yapmak stiyorum artık yine negatif ise kesin yok derim
idrar testi yaptım koca bi negatif çıktı bende kesin yok inşallah senden hayırlı haberi duyarızBende gecikmemin 3.gunundeyim ama geç yumurtlama oldu bende de mesela. Ve adetim bundan 2 Ay önce 7 gün gecikmişti o yüzden net bir şey söyleyemiyorum en iyisi sabretmek sanırım. Inşallah hamileyizdir
Geç yumurtlama ya da geç döllenme olabilir canım hemen umutsuzluğa kapılmaidrar testi yaptım koca bi negatif çıktı bende kesin yok inşallah senden hayırlı haberi duyarız
bende hastalandım 4 gün gecikmeli ilk defa gecikmişti nasip gelecek aya inşallah bat 8 aralık oldu ama 2 hafta memlekette olucamBen hastalandim sonunda :/ denemeye devam
Bende annemlerin yanina geldim ankaraya biraz kafa dağıtmak için tekrar denemeye devam edicem. Benim 7 gün gecikti. Annem de diyor hamile kalacaksın rahim kendini hazırlıyor ondan gün atıyor diyorbende hastalandım 4 gün gecikmeli ilk defa gecikmişti nasip gelecek aya inşallah bat 8 aralık oldu ama 2 hafta memlekette olucam
Bende annemlerin yanina geldim ankaraya biraz kafa dağıtmak için tekrar denemeye devam edicem. Benim 7 gün gecikti. Annem de diyor hamile kalacaksın rahim kendini hazırlıyor ondan gün atıyor diyor
Keskeeee:)Keşke öyle birşey mümkün olsa
Valla kuzum ben 2 kere 7 gün gecikme yaşadım kafaya çok takmamaya çalış o da geciktiriyor :/geçen ay 4 gün gecikmeli olmuştum bu ayda gecikmenin 4 üncü günü ama gelen yok deliricem günü gününe regl olurdum bu iki ay mahfetti beni
Valla kuzum ben 2 kere 7 gün gecikme yaşadım kafaya çok takmamaya çalış o da geciktiriyor :/
[/QUOTEbu gün gecikmenin 8. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?