- Konu Sahibi Papatya1610
-
Olabilir canım bende dediğim gibi 7 gün gecikme yaşamıştım kafayı oraya takınca vücudumuz bize oyun oynuyor işte. Takmamaya çalışmak lazım:/ kasımda inşallah denemeye devam pes etmek yokkkAslında iki gün gecikti
Kuzum adetten önce sarı koyu kivamda akıntı gelebiliyor bazen. Kafani oraya çok takma :/ adetin geçmesini bekle bakalım.Selam kızlar adetime 5 gün kala predictor erken gebelik tesi yaptırmıstım negatifti dün aksamda normal test yaptım yine negatif cıktı bugün adet günüm beyaz ve sarı akıntım var adet olucak gibi değilim sanki hep saatinde olurdum mide bulantım var kafam cok karıstı
İnşallah canım gittikçe ümidi kırılıyor insanınOlabilir canım bende dediğim gibi 7 gün gecikme yaşamıştım kafayı oraya takınca vücudumuz bize oyun oynuyor işte. Takmamaya çalışmak lazım:/ kasımda inşallah denemeye devam pes etmek yokkk
İnnovita takibi için sayfama beklerim kızlarValla bebeğim bende anlamadım ya. Olsun ne yapalım hayırlısı böyleymiş ekime inşallah güzel haberler aliriz ama benim şu innovita ovulasyon testlerinden almam lazım. Denediniz mi Ondan hiç? Ben geçen ay takip edeyim dedim doğru düzgün beceremedim bilmediğim için iki günde bir yaptım falan olmadı haliyle. Bu ay her gün yapcam
Sayfmda var canım kendimde şuan onunla takip ediyorum ovulasyontesttakip instagramdan verebilirsiniz siparişCanim ben innovita bulamadimm kaldirmislar hep. Sen hangi sitede buldunn
Ben verdim zaten gelecek bugün yarınİnnovita takibi için sayfama beklerim kızlarinstagram ovulasyontesttakip
Ben de yok kuzum....Var mı kızlar bizden gelişme
Allah allah kanda baktirsaydin keşke canimNe yazıkki 1 hafta gecikme yaşıyorum şimdi test yaptım ama tek çizgi
Bende ovulasyon testlerini bekliyorum bakalım yarın elimde olur ona göre takip edicem :/Ben de yok kuzum....
Vallahi bat 21 ekim kızlar beklemedeyimVar mı kızlar bizden gelişme
Hadi bakalım o ay bu ay olur inşallah yaaaOvulasyon dönemimi bekliyorum henüz belirtiler başladı Bende çalışmalara başlıcam :)
Ayy heyecanlı beklemelerVallahi bat 21 ekim kızlar beklemedeyim ☺
Evet ya bakalım nasıl geçicek zamanAyy heyecanlı beklemeler
Hadi hayırlısı olsun kuzumEki Görüntüle 2544727 ben ovulasyon testine dün başladım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?