Gebeliğe Hazırlık Hayaller Ekim'e kaldı 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay ne yumurta takibi yapacağım ne de başka birşey. Hatta düşünmemek için bir uğraş bulmam şart yoksa olmuyor olmuyor...
Ya ben spora yazılayım diyorum çünkü aralığa kadar izmirdeyiz ocakta istanbula gecicez. Ehliyetim var ama 3 senedir aktif kullanmıyorum direksiyon dersi alayim diyorum bu şekilde kafa dolu olur sende benim gibi bir şeyler bulabilirsin mesela

Yaaaaa ama ben senden umutluydum çok sevinmiştim halbu ki. Neyse no problem moral bozmadan yola devam ediyoruz. Benim de bugün doktor randevum var. Birlikte ekime bebişli olmak dileğim kızlaarrr
Valla bebeğim bende anlamadım ya. Olsun ne yapalım hayırlısı böyleymiş ekime inşallah güzel haberler aliriz ama benim şu innovita ovulasyon testlerinden almam lazım. Denediniz mi Ondan hiç? Ben geçen ay takip edeyim dedim doğru düzgün beceremedim bilmediğim için iki günde bir yaptım falan olmadı haliyle. Bu ay her gün yapcam

Evet ilk innovita kullandım ben gerçekten test sonuçları daha net çıkıyor kırmızlıklar filan acaba mı olmuyor. en son alırken satışı olmadığı için laboquik aldım o da fena değil testlerin yeri bir ikisinde kayıktı sadece birde çizgiler innovita kadar koyu olmuyor ama o da hassas. 2 şinde de yumurtlama günlerimi net gördüm.

Canim ben innovita bulamadimm kaldirmislar hep. Sen hangi sitede buldunn

Instagramda birgebeningunlugu sayfasindan ovulasyon testi temin edebiliriz ben laboquick den memnun kalmadım net göstermiyor

Kuzumm ben laboquick marka kullanıyorum memnunum. Kullanımıyla ilgili sormak istediğin bişey olursa başlarken konuşuruz hayırlısıyla ekimde gelsin bebişler

6 eylülde satışa çıkacakmış innovita bakalım bende bekliyorum canım. Bir de öyle deneyelim bakalım inşallah olumlu sonuçlarla geliriz

Tekrar doktorami gitsen acaba sende? Bak bizde öyle yapıyoruz. Belki aşılama falan önerir ya da tüp bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…