- Konu Sahibi Papatya1610
-
Canım o kadar takma kafana sende başka şeylere odaklanmaya çalış. Bak sonra böyle kendimizden çıkıyor çeşit çeşit şeyler. Geçmiş olsun kuzum :/Bugun dermatolojiye gittim çünkü bacaklarımda kirmizi kucuk lekeler oluştu. Doktor stres kaynaklı sedef teşhisi koydu. Bir bu eksikti dedim. Herşeyi kafaya taka taka vücudum bana yeter dedi uyarı verdi. Umarım uyarıyla kalır. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz...
Inşallah hamilesindir ama çok kafana takma çünkü bende kafama çok taktım tüm belirtiler vardı. Hatta adetim 7 gün gecikti ama sonuç negatifti. O yüzden üstünde çok durma. Oluruna bırak:)kızlar reglime 8 gün var bende kabızlık var 2 gündür çok kötü normalde hiç kabız olmam ateş basıyor ellerim ateş gibi sanki hep bugün baş ağrısı ve aşırı gerginim vücudumda ödem çok göğüslerimde bişey yok sizce gebelik belirtisi midir
Çok sağol canım benim. Haklisin takmamak lazım...Canım o kadar takma kafana sende başka şeylere odaklanmaya çalış. Bak sonra böyle kendimizden çıkıyor çeşit çeşit şeyler. Geçmiş olsun kuzum :/
Benim daha 6 gün var reglime ama zaten adamı bu haftasonu gördüm hamile olmam baya bir zor :)Canlar ben bugün regle oldum. Umarım adet olmayanlar hamiledir.
Hayırlısı demekten başka birşey yokBenim daha 6 gün var reglime ama zaten adamı bu haftasonu gördüm hamile olmam baya bir zor :)
Ne yaptın doktor kontrolleri bitti dimi? Ya bi de biz şey öğrendik askeriyede yemeklerde şap varmış kızlar:/
Aynen öyle canım benim. Bu instada yumurtlama takibi yapan profil var bi de öyle mi denesek acaba?Hayırlısı demekten başka birşey yok
Eşim askerde benim ya sakıncası olur mu dönünce tam yumurtlama dönemlerine denk gelcekNe yaptın doktor kontrolleri bitti dimi? Ya bi de biz şey öğrendik askeriyede yemeklerde şap varmış kızlar:/
Ya benim eşim şuan subay ve eğitimde o yüzden yemeklerinde sap var. Yememeye çalışıyor her zaman. Ama etkili oluyormuş. Bende ona macun siparişi verdim naturella diye bir marka var. Bakalım. Senin eşin meslek olarak asker değil dimi?Eşim askerde benim ya sakıncası olur mu dönünce tam yumurtlama dönemlerine denk gelcek
Yok canım normal askere gitmişti 10 gün sonra falan döncek geçen hafta ziyarete gitmiştim şap yokmuş yemeklerde dedi ama inanamadım pek istek haricinde başka bi sıkıntıya yol açar mı şapYa benim eşim şuan subay ve eğitimde o yüzden yemeklerinde sap var. Yememeye çalışıyor her zaman. Ama etkili oluyormuş. Bende ona macun siparişi verdim naturella diye bir marka var. Bakalım. Senin eşin meslek olarak asker değil dimi?
Erekte olamiyor canim o sıkıntısı var. Ama kısa bir surede vücuttan atılıyormuş merak etmeYok canım normal askere gitmişti 10 gün sonra falan döncek geçen hafta ziyarete gitmiştim şap yokmuş yemeklerde dedi ama inanamadım pek istek haricinde başka bi sıkıntıya yol açar mı şap
Yaa şaka gibiErekte olamiyor canim o sıkıntısı var. Ama kısa bir surede vücuttan atılıyormuş merak etmebizimkiler test yapmış. Yemeğe limon ve tuz ayınca rengi mora dönüyormuş şap varsa eğer ve yapmışlar gerçekten mor olmuş yemekler
Benimde 5 ekim ama bu ay kocamı sadece 2 gün görebildim 3 aydır deniyoruz bakalım. Daha yeni yani :/Yaa şaka gibineyse sperm kalitesi etkilenmesinde sorun değil napalım bat 4 ekim benim süpriz yapmayı umuyodum ama kesin adet olcam
Hayırlısı olsun inşallah ya tek ilişki ile hamile kalan çok insan oluyor hiç belli olmaz yaniBenimde 5 ekim ama bu ay kocamı sadece 2 gün görebildim 3 aydır deniyoruz bakalım. Daha yeni yani :/
Dönemim değildi ama yumurtlama geçtikten bir hafta sonra birlikteydik o yüzden bu ay pek umudum yok doğrusu. Geç olsun güç olmasın inşallah yaHayırlısı olsun inşallah ya tek ilişki ile hamile kalan çok insan oluyor hiç belli olmaz yani☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?