Gebeliğe Hazırlık Hayaller Ekim'e kaldı 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o kadar takma kafana sende başka şeylere odaklanmaya çalış. Bak sonra böyle kendimizden çıkıyor çeşit çeşit şeyler. Geçmiş olsun kuzum :/

Inşallah hamilesindir ama çok kafana takma çünkü bende kafama çok taktım tüm belirtiler vardı. Hatta adetim 7 gün gecikti ama sonuç negatifti. O yüzden üstünde çok durma. Oluruna bırak:)

Merhabalar benim de bat 26 ekim tabi bu ay tam 11gün gecikti nasılda içimde bir umut olmuştu gecikti diye dün akşam hayaller suya düştü gecikme olmaz yeni bat ise 26ekim

kızlar 4 bat benim ama 4 gündür felaketim kabızlık bel ağrısı karın ağrısı halsizlik baş ağrısı gerginlik yorgunluk bide ates basıyor beni çökmüş durumdayım

Eşim askerde benim ya sakıncası olur mu dönünce tam yumurtlama dönemlerine denk gelcek
Ya benim eşim şuan subay ve eğitimde o yüzden yemeklerinde sap var. Yememeye çalışıyor her zaman. Ama etkili oluyormuş. Bende ona macun siparişi verdim naturella diye bir marka var. Bakalım. Senin eşin meslek olarak asker değil dimi?

Yok canım normal askere gitmişti 10 gün sonra falan döncek geçen hafta ziyarete gitmiştim şap yokmuş yemeklerde dedi ama inanamadım pek istek haricinde başka bi sıkıntıya yol açar mı şap

Yok canım normal askere gitmişti 10 gün sonra falan döncek geçen hafta ziyarete gitmiştim şap yokmuş yemeklerde dedi ama inanamadım pek istek haricinde başka bi sıkıntıya yol açar mı şap
Erekte olamiyor canim o sıkıntısı var. Ama kısa bir surede vücuttan atılıyormuş merak etme bizimkiler test yapmış. Yemeğe limon ve tuz ayınca rengi mora dönüyormuş şap varsa eğer ve yapmışlar gerçekten mor olmuş yemekler

Yaa şaka gibi neyse sperm kalitesi etkilenmesinde sorun değil napalım bat 4 ekim benim süpriz yapmayı umuyodum ama kesin adet olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…