• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalin diyet günlüğü

hayall_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
210
0
96
Ankara
kızlar herkese selamzemuszemusbende 1 temmuza kadar kendimi kampa aldım boyum 1.68 kilom 60 en az 53 olmak istiyorum aslında kilom bölgesel basenlerim var azıcık da belim sanırım. kendime bu şekilde bir çizelge hazırladım inşallah 1 temmuza kadar bu işi bitireceğim.hepimize kolay gelsinn:)))

HEDEFıM
Kilo:53
Göğüs:89
Bel:65
Basen:95

ÖLÇÜLERıM

12.MAYIS.2010 = Kilo:60.0
Göğüs:89
Bel:76
Basen:102

027.HAZıRAN.2010 = Kilo:55.0

Son düzenleme:
başarılar dilerim canım..boyuna göre kilon çok fazla değil..tabi önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin

hoşgeldin canım :) teşekkür ederim tatlımm ama kemiklerim ince galiba daha fazla duruyor birde sorun aslında bölgesel ölçülere bakarmısın:)))her pazar tartılıcam ve ölçülerimi kontrol edicemm. bugün bol sebze ve meyve yedimm bolca su içtim. sporada başlarsam süper olacak:)

Son düzenleme:
Başarılar dilerim canım. Bende ağırlığımdan daha fazla gözüküyorum kemiklerim benimde ince. Bu yüzden aldığım 1 kilo bende çok fark ediyor. Kısa ve yavaş yürüyüşlerle desteklemeye çalış canım tabi zorlamadan rahatsızlığın varmış sanırım basenlerin daha çabuk daha güzel şekle girer.

Başarılar dilerim canım. Bende ağırlığımdan daha fazla gözüküyorum kemiklerim benimde ince. Bu yüzden aldığım 1 kilo bende çok fark ediyor. Kısa ve yavaş yürüyüşlerle desteklemeye çalış canım tabi zorlamadan rahatsızlığın varmış sanırım basenlerin daha çabuk daha güzel şekle girer.

hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktandemek aynı dertten muzdaribiz:)) 20 gün önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ondan spor yapamıyorum hayatım 10 gün daha geçsin başlıcam yürüyüşe inşallah opuyorumnanaktanbu arada kilomuz ve hedefimiz aynıymış nerdeyse kaydirigubbakcemile5bağlantıyı koparmayalım:)))senin boyun kaçtı tatlım?

selam kızlar

yaz başladı benide kilo verme telaşı aldı
boy 165
kilo 62
hedef 58

ben geçen ay bebeğimi düşürdüm 2 aylık hamileydim 67 kiloya kadar çıkmıştım şimdi 62 oldum 3 haftadır pilates yapıyorum çok güzel oldu her yerim sıkılaştı diyetle birlikte yapıyorum önce kilo veremedim sadece kas yaptım sonra vermeye başladım.

diyetimi kendim hazırladım bana kilo yapan şeyleri biliyorum.hamur işi tatlı,çekirdek yok artık hayatımda.akşamlarıda 7 den sonra sadece meyve yiyip üstüne light süt içiyorum.sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğlen karbonhidrat ağırlıklı akşam protein ağırlıklı yiyorum.yani besin değerlerini ayırıyorum.inşallah devamı gelecek.

iyi geceler

selam kızlar

boy 165
kilo 62
hedef 58

ben geçen ay bebeğimi düşürdüm 2 aylık hamileydim 67 kiloya kadar çıkmıştım şimdi 62 oldum 3 haftadır pilates yapıyorum çok güzel oldu her yerim sıkılaştı diyetle birlikte yapıyorum önce kilo veremedim sadece kas yaptım sonra vermeye başladım.

diyetimi kendim hazırladım bana kilo yapan şeyleri biliyorum.hamur işi tatlı,çekirdek yok artık hayatımda.akşamlarıda 7 den sonra sadece meyve yiyip üstüne light süt içiyorum.sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğlen karbonhidrat ağırlıklı akşam protein ağırlıklı yiyorum.yani besin değerlerini ayırıyorum.inşallah devamı gelecek.

iyi geceler

canım çok geçmiş olsunnbilmiyorumkismilebu yaza inşallah istediğimiz kilolarda gireriz kendine neyin kilo yaptığını bilmek sorunun yarısını çözüyor aslında onlardan kıstığında çok rahat veriyorsun:)senin günlük beslenmen çok güzel inşallah devamı da gelecek tatlımm:)) iyi geceler.

nasıl gidiyo tatlım?seninde bu gün tartı gününmüş..gerçi 3 günde pek bi şey fark etmez ama gelişmeleri yaz mutlakaopuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktandemek aynı dertten muzdaribiz:)) 20 gün önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ondan spor yapamıyorum hayatım 10 gün daha geçsin başlıcam yürüyüşe inşallah opuyorumnanaktanbu arada kilomuz ve hedefimiz aynıymış nerdeyse kaydirigubbakcemile5bağlantıyı koparmayalım:)))senin boyun kaçtı tatlım?

Geçmiş olsun canım acele etme biraz daha geçsin başlarsın. Evet aynı gerçekten boyumda 1.67 vereliniortak Ben nerde yanlış yaptığımı aslında iyi biliyorum Bu yüzden bunu değiştirip büyük bir şevkle başladım. Bütün gün hiç bişey yemeyip akşam saldırıyordum şimdi 2 haftadır düzene soktum kendimi 2 ara öğün 3 ana öğün yiyorum geç yatıcaksam ara öğünümü 3 e çıkartıyorum
Beyaz ekmeği çıkartıp yerine sabah ve öğlen 1 er dilim tam buğday ekmeği yiyorum
Tatlıyı da çıkarttım hayatımdan şeker ihtiyacımı sadece meyveden karşılamaya çalışıyorum. (Gerçi en çok bunun için zorlu savaş vereceğimden eminim umarım ben kazanırım :hooray:
Misafirin olucağım kesin canım kaydirigubbakcemile5 takip edicem seni. Kolay gelsin tekrar

selam kızlar

boy 165
kilo 62
hedef 58

iyi geceler

Sana da geçmiş olsun kayıbın için seninlede benzer yanlarımız varmış canım bende 2 aylık bebeğimi kaybettim 64 kiloya gelmiştim Bu hamur işi nasıl bişeydir allahım bana yemek büyük keyif veriyordu. Kesmek en doğru karar gerçektende başlarda zorlandım ama oluyormuş Bu arada çok da güzel hazırlamışsın diyetini :)

nasıl gidiyo tatlım?seninde bu gün tartı gününmüş..gerçi 3 günde pek bi şey fark etmez ama gelişmeleri yaz mutlakaopuyorumnanaktan

süper tatlımm:)) bugün 5.günüm regl dönemindeydim o bitti onun etkisiyle sanırım vücuttaki şişkinlikde gitti 2 kiloya yakın eksilmişim:)) asıl sevindiğim ölçülerim azalmış aldığım yerden veriyorum bu çok güzel işteee desteğinizle daha da güzel olacak inşallahh:))

tinkerbell2 Geçmiş olsun canım acele etme biraz daha geçsin başlarsın. Evet aynı gerçekten boyumda 1.67 Ben nerde yanlış yaptığımı aslında iyi biliyorum Bu yüzden bunu değiştirip büyük bir şevkle başladım. Bütün gün hiç bişey yemeyip akşam saldırıyordum şimdi 2 haftadır düzene soktum kendimi 2 ara öğün 3 ana öğün yiyorum geç yatıcaksam ara öğünümü 3 e çıkartıyorum
Beyaz ekmeği çıkartıp yerine sabah ve öğlen 1 er dilim tam buğday ekmeği yiyorum
Tatlıyı da çıkarttım hayatımdan şeker ihtiyacımı sadece meyveden karşılamaya çalışıyorum. (Gerçi en çok bunun için zorlu savaş vereceğimden eminim umarım ben kazanırım
Misafirin olucağım kesin canım takip edicem seni. Kolay gelsin tekrar

aynı hatayı bende çok yaptım canım şimdi ağzım hiç boş kalmıyor valla:)) 3 saatte bir meyve falan yiyorum metabolizma hızlansın diye :)) kesinlikle bu savaşı biz kazanıcaz tatlım bu yaza bomba gibi giricez merak etme senn gelişmelerden haberdar et beni de olur mu:))

myflowers gögus 85
bel 90
basen 100
kılo 62 boy 165 cocuktan sonra hıc ve3remedım
Bugün 13:41
canım küçük adımlarla başla sende azmettikten sonra herşeyi başarırız merak etme seninle sorunlu bölgelerimiz aynıymış zaten ay nefret ediyorum şu basenlerden:(( dün internette okudum baseni az olanlar slikon taktırıyormuş ne ilginç dimi olan bir pişman olmayan ikikaydirigubbakcemile3

Kızlar artık haftaya pazara kadar tartılmak yok asıl bu hafta önemli ilk günler zaten çabuk gidiyor:))bu hafta yine meyve sebze ağırlıklı beslenicem yaz da geliyor güzel güzel meyvelerde çıktı:)) her gün 3 litreye yakında su içiyorum Allahtan suyu hep sevmişimdir:))belimden 5 basenlerimden 4 cm inceleyim yeter valla şimdilik sonrası kolay olur yavaş yavaş:)))

2 kilo gitmiş bile süper hihoyyyt vermeye başladığını görünce daha da zevkli hale geliyor bu iş öyle değil mi? Ben sadece haftanın son günü tartılmaya çalışıyorum artık motivasyonum kaybolmasın diye.

boy:160
kılo:57
hedef:52

Bende bugun basladım kızlar:)Kfleksle 2ogun yemeyı dusunuyorum.Normalde de kahvaltılarımı kfleksle edyodum zaten 2 ogune cıkaryorum:)3aydır haftada 2 gun plates yapıyorum.Haftada 3e cıkarmaya calsıcam.Aksam bugunku menumu yazarım herkese basarılar:))

canım süpersin yaa tebrik ederimkaydirigubbakcemile5umarım hep böyle devam ederiz..takipteyim :)

Son düzenleme:
canım süpersin yaa tebrik ederimkaydirigubbakcemile5umarım hep böyle devam ederiz..takipteyim :)

inşallah canım ya asıl bu hafta önemli bakalımm:)) zaten 1 hazirandan itibaren sabah yürüyüşlerimede başlıcam ufak ufak bu destekle bizz herşeyin üstesinden geliriz hayatım:))

Son düzenleme:
inşallah canım ya asıl bu hafta önemli bakalımm:)) zaten 1 hazirandan itibaren sabah yürüyüşlerimede başlıcam ufak ufak bu destekle bizz herşeyin üstesinden geliriz hayatım:))

kesinlikle tatlım..ben her pazartesi aşkımla beraberimŞenizbenm kilo vermemi istemediği için acaip yediriyo..sonra bende onu gezme bahanesiyle yürütüyorum yediklerim yüzündenkaydirigubbakcemile3neyse umarım bu gün fazla kaçırmamopuyorumnanaktan

merhaba kızlar
bende pazara kadar tartılmıycam.cornflakes bende kilo yapıyor onun yerine yulaf yiyorum.
bugün sabah doktorum programında ender saraç vardı .ben pek izleyemedim ama bir diyet verdi.internet ten bulabilirsiniz.güzel bir diyet.2.gün detoks yapılıyor.ben inceledim.tüm besin gruplarını içeriyor.bakan olursa paylaşalım fikirlerinizi.ben yarın başlıyacam yapmaya.

hadi hayırlısı.bugün bu arada pilates yaptım ben cd sini aldım ebru şallının lastik ve topunuda.çok rahatlatıyor beni.aranızda yapan var mı?

Sana da geçmiş olsun kayıbın için seninlede benzer yanlarımız varmış canım bende 2 aylık bebeğimi kaybettim 64 kiloya gelmiştim Bu hamur işi nasıl bişeydir allahım bana yemek büyük keyif veriyordu. Kesmek en doğru karar gerçektende başlarda zorlandım ama oluyormuş Bu arada çok da güzel hazırlamışsın diyetini :)

teşekkür ederimsanada geçmiş olsun..2 ay oldu düşük yapalı çok zor günlerdi işimden bile ayrıldım 15 gün hiç bir şey yapamadım.kalp atışı durunca kürtajla aldılar.çok üzüldüm.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.ondan öncede tabi kilolarımı vermek istiyorum.anladım ki hamileyken ben çok kilo alıyorum.kendimle ilgilenince rahatlıyorum çok bırakmıştım kendimi.
toparlanıp yeniden hamile kalmak istiyorum.daha hiç çocuğum yok.20 aydır evliyiz.

Back
X