- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
deme tatlim ay sizinkide cok buyuk kazaymis allah korumus.ay evet canim sirtim agriyor ama hic aldirmiyorum bile boyle bir kazadan sirt agrisi ile cikmak cok sukur rabbime bana ve kizima yasama sansi verdi nasil sukretsem ne kadar sadaka versem de azdir.
allah ummeti muhammedini kazalardan belalardan korusun.psikolojikmen dipteyim canimumarim uzun surmez aklima geldikce titriyorum.durup durup agliyorum.daha yeni oldugu icin biraz zaman gerek.hersey guzel olacak evet evet hersey guzel olacak teselli ediyorum boyle canim.ya aklima sonradan ne geldi biliyonmu ya silikonlar patlasaydi
sende kolunu yormamaya bak agir falan kaldirma canim
sagol canim benim cok sukur nasipte buda varmis.arabamiz hurdaliga giderken iste icin den sagsalim kurtuluyoruz allah kimseye yasatmasin.
Canım bizim varlığımızın sana güç vermesi sana bir nebzede olsa destek vermesi çok güzel.. Çok şükür ki senin birşeyin yok.. Kendine çok iyi bak ben ve buradaki tüm arkadaşlar her zaman yanıdayız ve destekçiniz. Bunu hiç unutma olur mu. Sevgiler..
Canım....Nasıl oldn bebegimmm...İnşallah iyisindir,bir sıkıntı yoktur bir ses ver bize.Merak ediyorum..
aminnn tatlim allah dusmanima yasatmasin.tesekkur ederim canim benim.duzeliyorum cok sukurcanım şimdi okdum cok üzüldümm cok geçmiş olsun allah kimseye vermesin( allah herkesi korusun kazadan beladan
tesekkur ederim canim benim.cok sukur tatlim yavas yavas kendime geliyorum.biraz buraya ugramamayi tercih ettim sizleri kendi derdimle uzmek istemedim.opuyorum yuregi guzel insan
tesekkur ederim canim benim.cok sukur tatlim yavas yavas kendime geliyorum.biraz buraya ugramamayi tercih ettim sizleri kendi derdimle uzmek istemedim.opuyorum yuregi guzel insan
Aşkolsunn...Burada sadece sevinçlerimizi,yaşadıgımız güzel olaylarımı anlatacagız sadece yani..Lütfen yine sık sık ugra buraya,merak ediyorum canım arkadaşım..Çok çok öpüyorum seni..Kendine iyi bak..
canım olurmu öyle sey lütfen öyle düsünme kızarım bakkk
canım çok geçmiş olsun.burada sevincimiz yanında üzüntülerimizi de paylaşıyoruz. tabi ki yazacaksın. niye sıkılalım ki! dikkat et kendine.
ilgi ve alakan icin tesekkurler tatlim.bura benim icin guzel ve ozel bir yer ailem gibisiniz
oy oy kuzum benim tamam tamam kizma gelirim hem ben zate sizsiz yapamam ki
Canım benim..Benim içinde aynen öyle.Hergün girip bakmasam merak ediyorum ne oldu,ne bitti diyeLütfen bizi sensiz bırakma..
burdayimmmm
hani nerdeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?