Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

hic sorma tatlim trafik kazasi gecirdim cumartesi gunuallahima binlerce sukurler olsun burnum bile kanamadi ama hala sok un etkisindeyimozledim sizleri

Canım benimm...Allah korumuş,çok çok geçmiş olsun canım yaa... Birşey olmamasına çok sevindim,geçmişte bende çok büyük bir trafik kazası geçirmiştim.Bilirim o korkuyu,hala aklıma gelince tüylerim ürperiyor... Umarım çabuk atlatırsın,sadaka ver canım...

canım yaaa ben de şimdi okudum çoook geçmiş olsun ama çok şükür burnun bile kanamadan kurtulmuşsun..Dikkat et kendine canım benim.

tesekkur ederim canim oyle iste insan ne olacagini hic bilemiyor.kirmizi lambada bekliyoruz trafik yok bisey yok adam uykuya daliyor kamyonu uzerimize suruyor.kaza cok buyuktu.allah bana ve kizima yasama sansi verdigini dusunuyorum. binlerce sukurler olsun

canım benım ya allah korumus gercekten. neyin ne zman olacagını hiç bilemezsin işte. neyseki sizde bişey yok canım . cok dıkkat et kendıne tatlım

tesekkur ederim canim allah kimseye gostermesin o korku hala ustumde.iki gundur sirtim agriyor insallah kalici olmaz.iyiki varsiniz canlarim benim.sennasil oldun insallah iyisindir

Canım çok çok geçmiş olsun yeni okudum kaza yaptığınızı. Kamyon üzerinize gelmiş hem deGerçekten büyük kaza atlatmışsınız. Rabbim tekrar yaşatmasın kazalardan belalardan korusun.

tesekkur ederim canim allah kimseye gostermesin o korku hala ustumde.iki gundur sirtim agriyor insallah kalici olmaz.iyiki varsiniz canlarim benim.sennasil oldun insallah iyisindir

Canım sen ne diyorsun.Biz kendi arabamızla giderken taklalar atıp yolun aşşagısına düştük.Araba perte çıktı ama içinden burnumuz kanamadan çıktık,düşün yani..İlk gün agrım filan olmadı.Ama tabi ertesi gün heryerim agrıyordu,önemli birşey yoktu Allahıma şükür ama psikolojik olarak bir sene atlatamadım bu korkuyu.Gece uykuda sürekli sayıklayıp bagırıyordum Agrıların kalıcı olmaz,geçecektir inşallah.Allahım tekrarını yaşatmasın,cümlemizi ailemizi çoluk çocugumuzu korusun yarabbim..
Ben daha iyiyim şükür ama tabi sag kol sola göre hassas,güçsüz.Dikkat etmeye çalışıyorum işte,buna şükür yinede beterin beteri var..Sadaka ver canım.Sadaka kazayı belayı önlermiş...

Canım çok çok geçmiş olsun yeni okudum kaza yaptığınızı. Kamyon üzerinize gelmiş hem deGerçekten büyük kaza atlatmışsınız. Rabbim tekrar yaşatmasın kazalardan belalardan korusun.

sorma canim tesekkur ederim.oyle bir kazaydiki hala yasadigimiza inanamiyorum.binlerce sukur.
aminnnn cumlemizi kazalardan belelardan korusun

deme tatlim ay sizinkide cok buyuk kazaymis allah korumus.ay evet canim sirtim agriyor ama hic aldirmiyorum bile boyle bir kazadan sirt agrisi ile cikmak cok sukur rabbime bana ve kizima yasama sansi verdi nasil sukretsem ne kadar sadaka versem de azdir.
allah ummeti muhammedini kazalardan belalardan korusun.psikolojikmen dipteyim canim umarim uzun surmez aklima geldikce titriyorum.durup durup agliyorum.daha yeni oldugu icin biraz zaman gerek.hersey guzel olacak evet evet hersey guzel olacak teselli ediyorum boyle canim.ya aklima sonradan ne geldi biliyonmu ya silikonlar patlasaydi
sende kolunu yormamaya bak agir falan kaldirma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…