- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
oh oh demek istanbul turu ha kiskandim bak simdi.canim benim boyle mutlu olmana ne kadar seviniyorum anlatamam tabiki simart tatlim hakkin ozguven dipten simdi tam tavana cikmisken simartilmazmi hic. simartmasan cok ayip olur hani
gercektende oyle ne giysen yakisiyor hele hic giyme hmm bi baska yakisiyor.sen simdilik biraz daha bekle bir iki ay sonra sutyensiz bir dene bayilacaksin benden soylemesi
bende tatlim cok yogunum sen gibi elimden geldigince gelmeye calisiyorum olsun ya kalplerimiz bir tatlim
yaz gelsin artık
yaz gelsin artık
bunun burasinda yaza ne kaldisen iyilesmene bak
ay fistik cok iyi olurKız Leyloşş...Istanbul turları felan haa...Maşallah canım,yaz gelsin evet gelsin artık yaa...Yaz gelsin şööyle içimiz cıvıl cıvıl olsunda hep beraber turlayalım ama degilmi
gunaydın cnm nasılsın.
leylacım sabır az kaldı . biliyorum memişlerle gövde gösterisi yapcan ama sabır
gunaydin tatlim tesekkur ederim seni sormali. guzel gogusler olunca sabir olmuyor
oh oh onemli olan moralin yuksek olmasi. stres yok tamam mi tatlim isini kolaylastirirbende iyiyim canım bu aralar moral felan herseyim yüksek
haklısın valla bende olsam bende sabırsızlanırdım...
oh oh onemli olan moralin yuksek olmasi. stres yok tamam mi tatlim isini kolaylastirir
İnşallah canım..tabiki neden olmasınay fistik cok iyi olur
evet canım valla bugun ne olduysa bana süper hıssedıyorum kendımı
İnşallah canım..tabiki neden olmasınSen bu yaz Türkiye tatili ayarlamaya çalışta olur olurr...
Maşallah cimbomum...Bu ne enerji fıstıgım..Yakalıyamıyoruz seni zaten..Kaçaksın kızım..Özledim muhabbetimizi,o hoş sohbetlerimiziAy sesli güldüm..
bende özledım bende resmin var suan elimde sana kosmak isterim derman yok dizlerimde
sana bisey soyleyimmi seker gulmek sana cok yakisiyorhep gul emi
canım benim cok tesekur ederım allah hepimizin o güzel yüzünü güldürsün tatlım
bence burdan devam edelimarzumun konusunu hergun işgal edıyoruz
ya hakikaten ha insallah kizmiyordur bize yokki kizmaz kizmaz bize o birtanedir adi ustunde melek
insallah tatlim tahmin edebiliyorum sallarsin forumu. ya e sende elini biraz cabuk tut ama..ogunu sabirsizlikla bekliyorum. gercekten 10 dakikada bir mesaj cok sikici.tatlim cikmam lazim gorusuruz opuyorum
canım benim cok tesekur ederım allah hepimizin o güzel yüzünü güldürsün tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?