• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

geldim tatlim sorma iki gundur net bozuktu.vallaha ben sizleri ozledim :16:megersem buranin bagimlisi olmusum da haberim yok:51::52:simdi inanmayacan ama aklimdan seni gecirdim gireyimde leyla ya yazayim diye
.ee nasil hayat tozpembe degilmi:51::27: memisler nasil umarim agrin sizin kalmadi

canım benim daha birbirimizi görmeden böyle seviyorsak ,görünce nasıl severiz bilmem.İnşallah Türkiyeye geldiğin zaman tanışmak nasip olur bize:16:

doğru söylüyorsun inanki aynanın karşısından ayrılmıyorum sapığa bağladım 15 gündür :1::1:
hergün değişiyor,hergün farklı geliyor gözüme.ama gerçekten hayat tozpembe oldu bana.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.

neden bilmem ama sen olunca seninkilerde cok guzel olacak oyle hissediyorum tatlim:34:

Alt yapı harika oldugundan olmasın sakın.. :34::9:Demek net yoktu,ondan giremedin hee.. Valla biz hepimiz artık buranın bagımlısı olduk sanırım,şimdi uyandım yataktan kalkmaya üşeniyorum.Cepten girip yorum yazıyorum,bugün yataktan çıkmak istemiyorum.Uzun bir keyif yapmak istiyorum vallaha :31: Ama yatkta bile olsa size yazmaya engel degil yani,o derece :9:

canım benim daha birbirimizi görmeden böyle seviyorsak ,görünce nasıl severiz bilmem.İnşallah Türkiyeye geldiğin zaman tanışmak nasip olur bize:16:

doğru söylüyorsun inanki aynanın karşısından ayrılmıyorum sapığa bağladım 15 gündür :1::1:
hergün değişiyor,hergün farklı geliyor gözüme.ama gerçekten hayat tozpembe oldu bana.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Leyloşum...Bu ameliyattan sonra sapıga baglamak,kendini sevmek,aynaların karşısından ayrılamamak dogal,normal bir durum...Panik yok :9: Hele bir yaz gelsin,incecik kıyafetler giyilmeye başlansında sen keyfi mutlulugu o zaman gör inşallah :34:

Alt yapı harika oldugundan olmasın sakın.. :34::9:Demek net yoktu,ondan giremedin hee.. Valla biz hepimiz artık buranın bagımlısı olduk sanırım,şimdi uyandım yataktan kalkmaya üşeniyorum.Cepten girip yorum yazıyorum,bugün yataktan çıkmak istemiyorum.Uzun bir keyif yapmak istiyorum vallaha :31: Ama yatkta bile olsa size yazmaya engel degil yani,o derece :9:

allah seni emi alt yapı haaa:9::9::9: insallah üst yapıda iyi olur :9:
kız kalk dıyorum sana yaaaaa

aynen tatlim karsilikli sevgimiz bende sizleri coook seviyorum:16: insallah canim tanismayi bende cok isterim. dusuncesi bile guzel.

haha sapiga bagladin ha bilirim bilirim kiyidan koseden bakmayi.gecen gun hani yazmistim sutyensiz ise gittim diye okdar guzel bir duyguki,orda kac defa bluzu hafifce kaldirip baktim :52:goren olacak diye odum koptu:27::52:gecen pasam vay sexyy dediydi bende acayimmi :27:git lan sapikmisin nesin dedi bende galiba dedim:27: eski beni dusunuyorumda devrim gecirmisim devrim:52:
dedigin gibi tatlim allah herkese bu duyguyu nasip etsin aminnnnnnnnn:emir_bebek::32:

oh oh sabah keyfi ni bende cok severim bide kahve:32:.sen hep yaz tatlim yoksa buranin tadi olmaz:16:

Yoklama alalım...:61: Hayalimsin..Buradamı??? :55:

[B burda ortmenim:52:ay okul gunlrimi aklima getirdin. cok yasa emi seker.:16:
yogun bir hafta sonu surekli akraba ziyaretlerindeydim ugrayamadim :51:ya sen tatlim nasil gidiyor.havalar sanki biraz isindi gibi. gelecek gelecek yaz gelecek:32::32::52:opuldun seker yarin erken ciyim kactim ben:54:
ha bu arada leyla nin hic sesi yok:19: [/B]

[B burda ortmenim:52:ay okul gunlrimi aklima getirdin. cok yasa emi seker.:16:
yogun bir hafta sonu surekli akraba ziyaretlerindeydim ugrayamadim :51:ya sen tatlim nasil gidiyor.havalar sanki biraz isindi gibi. gelecek gelecek yaz gelecek:32::32::52:opuldun seker yarin erken ciyim kactim ben:54:
ha bu arada leyla nin hic sesi yok:19: [/B]

tatlım benim geldim bak küsme bana.arkadaşın gezip tozmalarda :1:
hafta sonu İstanbul turu yaptı geldi :10::10:
memeleri şımartmaya başladım hakkım değil mi :21:
bu kadar bekledikten sonra Allahıma şükürler olsun ne giysem bi ayrı yakışıyor :nazar::nazar::nazar:

çok yoğun bir haftadayım ara ara gelip bakıp çıkıyorum buraya gelmeden güzel arkadaşlarımın yazdıklarını okumadan duramıyorum :46::16:

tatlım benim geldim bak küsme bana.arkadaşın gezip tozmalarda :1:
hafta sonu İstanbul turu yaptı geldi :10::10:
memeleri şımartmaya başladım hakkım değil mi :21:
bu kadar bekledikten sonra Allahıma şükürler olsun ne giysem bi ayrı yakışıyor :nazar::nazar::nazar:

çok yoğun bir haftadayım ara ara gelip bakıp çıkıyorum buraya gelmeden güzel arkadaşlarımın yazdıklarını okumadan duramıyorum :46::16:

oh oh demek istanbul turu ha kiskandim bak simdi.:19: canim benim boyle mutlu olmana ne kadar seviniyorum anlatamam:nazar::nazar::nazar:tabiki simart tatlim hakkin ozguven dipten simdi tam tavana cikmisken simartilmazmi hic.:51:simartmasan cok ayip olur hani:52:
gercektende oyle ne giysen yakisiyor hele hic giyme hmm bi baska yakisiyor.sen simdilik biraz daha bekle bir iki ay sonra sutyensiz bir dene bayilacaksin benden soylemesi:34::27:
bende tatlim cok yogunum sen gibi elimden geldigince gelmeye calisiyorum olsun ya kalplerimiz bir tatlim:16:

Back