- Konu Sahibi Hayalimsi_n
neden bilmem ama sen olunca seninkilerde cok guzel olacak oyle hissediyorum tatlim
sabah sabah agzından bal damlıyor valla canım ya. insallah dedıgın gıbı olur bıtanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden bilmem ama sen olunca seninkilerde cok guzel olacak oyle hissediyorum tatlim
geldim tatlim sorma iki gundur net bozuktu.vallaha ben sizleri ozledim megersem buranin bagimlisi olmusum da haberim yoksimdi inanmayacan ama aklimdan seni gecirdim gireyimde leyla ya yazayim diye
.ee nasil hayat tozpembe degilmi memisler nasil umarim agrin sizin kalmadi
canım benim daha birbirimizi görmeden böyle seviyorsak ,görünce nasıl severiz bilmem.İnşallah Türkiyeye geldiğin zaman tanışmak nasip olur bize
doğru söylüyorsun inanki aynanın karşısından ayrılmıyorum sapığa bağladım 15 gündür
hergün değişiyor,hergün farklı geliyor gözüme.ama gerçekten hayat tozpembe oldu bana.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Alt yapı harika oldugundan olmasın sakın.. Demek net yoktu,ondan giremedin hee.. Valla biz hepimiz artık buranın bagımlısı olduk sanırım,şimdi uyandım yataktan kalkmaya üşeniyorum.Cepten girip yorum yazıyorum,bugün yataktan çıkmak istemiyorum.Uzun bir keyif yapmak istiyorum vallaha Ama yatkta bile olsa size yazmaya engel degil yani,o derece
allah seni emi alt yapı haaa insallah üst yapıda iyi olur
kız kalk dıyorum sana yaaaaa
Yav alt yapı dediysek anla yani..İçindeki malzemeden bahsettim yani olan malzemeden Kalktım,alışverişe gittim geldim bile
canım benim daha birbirimizi görmeden böyle seviyorsak ,görünce nasıl severiz bilmem.İnşallah Türkiyeye geldiğin zaman tanışmak nasip olur bize
doğru söylüyorsun inanki aynanın karşısından ayrılmıyorum sapığa bağladım 15 gündür
hergün değişiyor,hergün farklı geliyor gözüme.ama gerçekten hayat tozpembe oldu bana.Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Alt yapı harika oldugundan olmasın sakın.. Demek net yoktu,ondan giremedin hee.. Valla biz hepimiz artık buranın bagımlısı olduk sanırım,şimdi uyandım yataktan kalkmaya üşeniyorum.Cepten girip yorum yazıyorum,bugün yataktan çıkmak istemiyorum.Uzun bir keyif yapmak istiyorum vallaha Ama yatkta bile olsa size yazmaya engel degil yani,o derece
anladım anladım
neler aldın bakalım
oh oh sabah keyfi ni bende cok severim bide kahve.sen hep yaz tatlim yoksa buranin tadi olmaz
hehe toprak guzel anacim toprak. altta guzel olur ustte
Fırsat buldukça yazıyorum zaten birtanemm... Ama sende gel yaz.Buralar hep beraber olunca güzel..Hayat paylaşınca güzel lalalalalaaa:13:...
bende firsat buldukca geliyorum tatlim biliyorsun bu yasta okullu oldum ayrica iste var.gelirim siz onden gidin ben yetisim size haha
Tamam.. Çok gerilerde kalma ama,yetiş bize
kalmam kalmam tatlim sizler olmadan tadim tuzum olmaz iyiki varsiniz canlarim benim
Yoklama alalım... Hayalimsin..Buradamı???
[B burda ortmenimay okul gunlrimi aklima getirdin. cok yasa emi seker.
yogun bir hafta sonu surekli akraba ziyaretlerindeydim ugrayamadim ya sen tatlim nasil gidiyor.havalar sanki biraz isindi gibi. gelecek gelecek yaz gelecekopuldun seker yarin erken ciyim kactim ben
ha bu arada leyla nin hic sesi yok [/B]
tatlım benim geldim bak küsme bana.arkadaşın gezip tozmalarda
hafta sonu İstanbul turu yaptı geldi
memeleri şımartmaya başladım hakkım değil mi
bu kadar bekledikten sonra Allahıma şükürler olsun ne giysem bi ayrı yakışıyor
çok yoğun bir haftadayım ara ara gelip bakıp çıkıyorum buraya gelmeden güzel arkadaşlarımın yazdıklarını okumadan duramıyorum