• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

güzel haberler canım,
ben marks spencer' a bakmıştım, oradaki sütyenler ameliyat sütyenine benzer tarzdaydı, ve arkadan bağlı olduğundan almamıştım, ayyıldız'ınkinden çok memnun kaldım,
bende bu hafta gidicem kontrole yan yatabilirmiyim diye soracağım, artık çok sıkıldım sırt üstü yatmaktan, yüzüstü yatmaya bende cesaret edemem, zaten daha erken diye düşünüyorum,

sağol bitanem iyiyim sen nasılsın?
memişler iyiler ellerinden öperler.:1:dün 10. gün kontrolüne gittim koşa koşa.yollar kapanacak gidemeyeceğim diye aklım alındı.bende hiç beklemeden gideyim dedim.tabi doktorum o gün akşama kadar ameliyata girecekmiş.hemşiresine not bıraktım sağolsun ameliyat arasında beni gördü.o küçük pansuman bantını çıkarttı şöyle bir mıncıkladı kontrol etti :17: iz merhemine başla dedi.marks and spencerdan sütyen almamı tavsiye etti.yada güzel bir markanın balensiz ve sporcu sütyenini giyebileceğimi söyledi.yan yatabilirsin ,kendini hazır hissedince yüzüstü yatabilirsin dedi.ama henüz yüz üstüne cesaretim yok.

bu arada birliktelik için arzuma soru sormuştuk oda bizi kırmamış çok güzel açıklamış.ben kaçırmışım kaç gündür doktora da soramadım utandım.daha şimdi okudum arzumcuğumun mesajını :17:
işte böyle tatlım.resim ekleyeceğim bugün kısmet olursa.öpüyorum bitanem:16::16::16:

güzel haberler canım,
ben marks spencer' a bakmıştım, oradaki sütyenler ameliyat sütyenine benzer tarzdaydı, ve arkadan bağlı olduğundan almamıştım, ayyıldız'ınkinden çok memnun kaldım,
bende bu hafta gidicem kontrole yan yatabilirmiyim diye soracağım, artık çok sıkıldım sırt üstü yatmaktan, yüzüstü yatmaya bende cesaret edemem, zaten daha erken diye düşünüyorum,

bunlar çok rahatmış canım ama görünüşünü beğendiğim için bende ayyıldızınkinden alacağım 1 tane .madem uzun süre kullanacağız çeşit artsın dimi.aslında kendini biraz dene yan yatma açısından.ben arzumun tarif ettiği gibi yatıyorum gayet rahat oluyor.senin 23 gün olmuş üstelik gayet rahat yatarsın canım denemekte fayda var.ama yine de içine sinmesi bakımından Hasan Beye sor tabi.:16:

ben de seninkini beğendim, çok güzel toparlamıştı, bizim ameliyat sütyenlerimizi hasan bey taktığından, onun uygun gördüğü sütyeni takıyoruz, benimki biliyorsun, ön kısmı açıktı, ama çok rahatsızdı, ondan sonra ayyıldız harika geldi,

aa bak kaçırmışım, arzumun yan yatma tarifini, nasıl?
bu sabah kalkmadan önce 1-2 dakika yattım aslında, ama tedirgin oldum.

bunlar çok rahatmış canım ama görünüşünü beğendiğim için bende ayyıldızınkinden alacağım 1 tane .madem uzun süre kullanacağız çeşit artsın dimi.aslında kendini biraz dene yan yatma açısından.ben arzumun tarif ettiği gibi yatıyorum gayet rahat oluyor.senin 23 gün olmuş üstelik gayet rahat yatarsın canım denemekte fayda var.ama yine de içine sinmesi bakımından Hasan Beye sor tabi.:16:

ben de seninkini beğendim, çok güzel toparlamıştı, bizim ameliyat sütyenlerimizi hasan bey taktığından, onun uygun gördüğü sütyeni takıyoruz, benimki biliyorsun, ön kısmı açıktı, ama çok rahatsızdı, ondan sonra ayyıldız harika geldi,

tatlim hic tedirgin olma kasma kendini dunde yazdim bedenin sana yol gosteriyor bir bakmissin yan yatiyorsun:16:

Canım ben ameliyat gecesi bile drenler olduğu halde tam olmasa da 60 derece gibi yan yattım. Bir sıkıntı yaratmadı. Silikonları bastırmamak şartıyla hafif yana doğru dönmenin bir sakıncası yok gibi. Zaten başka türlü kendin rahatsız olursun herhalde.

tam da dediğin gibi, vücut yana dönmeye hazır ama, benim beynim daha hazır değil galiba, gece kendimi sola dönerken yakaladım, birden uyanıp, dönmekten vazgeçtim,

heheh canım öyle bi dedin ki sanki hırsız yakaladım der gibi:9: demek kendini yakaladın ha :9::9:
canım benim alınmıyorsun dimi saka yapıyorum haa:16:

canım ben ilk gece 60 derecelik bir açıyla yan yattım, 3 gündür de tam yan yatıyorum. bence vücudunuz size zaten olur yada olmaz sinyalini verecektir. eğer sıkıntı yaratmıyorsa sizin yan yatma vakti gelmiştir :nazar:

Bende daha tam yatamıyorum yan. denemeler yapıyorum ama beş on dakka:):nazar:

bitanem neredesin sesin soluğun çıkmıyor hiç.:5:

geldim tatlim sorma iki gundur net bozuktu.vallaha ben sizleri ozledim :16:megersem buranin bagimlisi olmusum da haberim yok:51::52:simdi inanmayacan ama aklimdan seni gecirdim gireyimde leyla ya yazayim diye
.ee nasil hayat tozpembe degilmi:51::27: memisler nasil umarim agrin sizin kalmadi

Back