- Konu Sahibi Hayalimsi_n
güzel haberler canım,
ben marks spencer' a bakmıştım, oradaki sütyenler ameliyat sütyenine benzer tarzdaydı, ve arkadan bağlı olduğundan almamıştım, ayyıldız'ınkinden çok memnun kaldım,
bende bu hafta gidicem kontrole yan yatabilirmiyim diye soracağım, artık çok sıkıldım sırt üstü yatmaktan, yüzüstü yatmaya bende cesaret edemem, zaten daha erken diye düşünüyorum,
ben marks spencer' a bakmıştım, oradaki sütyenler ameliyat sütyenine benzer tarzdaydı, ve arkadan bağlı olduğundan almamıştım, ayyıldız'ınkinden çok memnun kaldım,
bende bu hafta gidicem kontrole yan yatabilirmiyim diye soracağım, artık çok sıkıldım sırt üstü yatmaktan, yüzüstü yatmaya bende cesaret edemem, zaten daha erken diye düşünüyorum,
sağol bitanem iyiyim sen nasılsın?
memişler iyiler ellerinden öperler.dün 10. gün kontrolüne gittim koşa koşa.yollar kapanacak gidemeyeceğim diye aklım alındı.bende hiç beklemeden gideyim dedim.tabi doktorum o gün akşama kadar ameliyata girecekmiş.hemşiresine not bıraktım sağolsun ameliyat arasında beni gördü.o küçük pansuman bantını çıkarttı şöyle bir mıncıkladı kontrol etti iz merhemine başla dedi.marks and spencerdan sütyen almamı tavsiye etti.yada güzel bir markanın balensiz ve sporcu sütyenini giyebileceğimi söyledi.yan yatabilirsin ,kendini hazır hissedince yüzüstü yatabilirsin dedi.ama henüz yüz üstüne cesaretim yok.
bu arada birliktelik için arzuma soru sormuştuk oda bizi kırmamış çok güzel açıklamış.ben kaçırmışım kaç gündür doktora da soramadım utandım.daha şimdi okudum arzumcuğumun mesajını
işte böyle tatlım.resim ekleyeceğim bugün kısmet olursa.öpüyorum bitanem