• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

oh oh demek istanbul turu ha kiskandim bak simdi.:19: canim benim boyle mutlu olmana ne kadar seviniyorum anlatamam:nazar::nazar::nazar:tabiki simart tatlim hakkin ozguven dipten simdi tam tavana cikmisken simartilmazmi hic.:51:simartmasan cok ayip olur hani:52:
gercektende oyle ne giysen yakisiyor hele hic giyme hmm bi baska yakisiyor.sen simdilik biraz daha bekle bir iki ay sonra sutyensiz bir dene bayilacaksin benden soylemesi:34::27:
bende tatlim cok yogunum sen gibi elimden geldigince gelmeye calisiyorum olsun ya kalplerimiz bir tatlim:16:

:16::16::16:
yaz gelsin artık :1::1::10::10:

ay fistik cok iyi olur:16:
İnşallah canım..tabiki neden olmasın :34: Sen bu yaz Türkiye tatili ayarlamaya çalışta olur olurr... :7:
evet canım valla bugun ne olduysa bana süper hıssedıyorum kendımı :32::32::32:

Maşallah cimbomum...Bu ne enerji fıstıgım..Yakalıyamıyoruz seni zaten..Kaçaksın kızım..Özledim muhabbetimizi,o hoş sohbetlerimizi :9: Ay sesli güldüm..:9::52:

İnşallah canım..tabiki neden olmasın :34: Sen bu yaz Türkiye tatili ayarlamaya çalışta olur olurr... :7:

Maşallah cimbomum...Bu ne enerji fıstıgım..Yakalıyamıyoruz seni zaten..Kaçaksın kızım..Özledim muhabbetimizi,o hoş sohbetlerimizi :9: Ay sesli güldüm..:9::52:

bende özledım bende resmin var suan elimde sana kosmak isterim derman yok dizlerimde :9::9::9::9::9:

insallah tatlim tahmin edebiliyorum sallarsin forumu. ya e sende elini biraz cabuk tut ama..ogunu sabirsizlikla bekliyorum. gercekten 10 dakikada bir mesaj cok sikici.tatlim cikmam lazim gorusuruz opuyorum:16:

Back