- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
yıllardır yıpranmışım, bu imkana bu kadar yakınken biraz da bekleyeyim, bu bekleme zamanı diğer zamanlar gibi mahvetmiyor insanı. sadece zamanın daha hızlı akmasını istiyorsun. nasıl ki siz ameliyat olduktan sonra ödemlerin geçmesini, ameliyat sütyenini çıkarmayı bekliyosunuz ya, onun gibi bir şey tahminimce. beklemesi bile güzel
sevgili hayalimsin, topikini yeni okudum, okudukça yaşadıkların beni çok heyecanlandırdı. sanki kendim olmuş gibi hissettim, ve senin adına çok mutlu oldum,
sağlıklı ve mutlu günler dilerim sana, 2012 de herkesin kendini mutlu hissedeceği göğüsleri olmasını dilerim. sadece yaşayan bilir derler ya, son derece doğru, memesizin halinden memesiz anlarmış :))))) ben de inşallah 27 ocakta olacağım, çok çok heyecanlıyım,
ahahaha burun kıvır ha, konuşana bak
ay boşluktan be canım, iş yok güç sayıp duruyorum işte.
neyse haftaya seyahate çıkıyorum, bi 10 gün farketmeden geçicek, sonra da ufaktan hazırlanmaya başlarım. 15inde geçicem istanbula, o 3 gün de kolay geçer gezip tozmaktan. ameliyattan sonraki durumumu bilemediğim için 3 güne neler sığacak neleeeer
aminnnn yuce rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.aynen canim cok dogrumemesizin halinden memesiz anlarmis
nasil seviniyorum boyle gun almis ameliyat olacak arkadaslari gorunce hayirli olsun bitanem umarim hersey diledigin gibi olurhic endise telas stres yapma hic oyle korkulacak bisey degil
sevindim melegim herseyin yolunda olmasina.ya ne guzel alismistim tam bir yil boyunca tibetin genclik hareketlerini yaptim simdi kesinlikle cesaret edemem mazallah silikonlar yuvalarindan firlar mirlar biraz acaip hareketler.bakalim artik platesi becerebilecekmiyim yuvarlak topun ustunde nasil duracaksam
sen nasılsın kadınların melekleri :)
Fıstıkkk..durursun durur..Nasıl olsa gögsümüzde agırlıklar var,onlar bizi dengeler Bu arada yeni fotolar eklede degişimi bizde görelim ama
saol sekerim seni sormali bu aralar sifayi iyice kapmisim.ameliyati coktan unuttum agri falan kalmadimutluyum gecen kontrolum vardi artik sporcu sutyeninden normal sutyene gecebilirmisim.hemen bende netten siparis verdim birkac tane daha elime gecmedi dort gozle bekliyorum boyle tatlim
bende aynı hastalıkla ugraşıyorum bu aralar kızım şifayı kaptı..gecmiş olsun sanada herkes bu ara hastamutlu olmana sevindim..yeni cicişlere cici iç çamaşırları ohhh en güzel ve keyifli bölümündesin artıkk aynanın karşında giyip giyip cıkarıyodum bende güle güle giyy canım:)
eeeeee memeler olunca, açık saçık giyindiniz tabi, hasta olursunuz :) bizim gibi boğazlı kazaklar giyseydiniz, hasta olmazdınız, hepinize geçmiş olsun güzeller, öpüyorum sizi,,
eeeeee memeler olunca, açık saçık giyindiniz tabi, hasta olursunuz :) bizim gibi boğazlı kazaklar giyseydiniz, hasta olmazdınız, hepinize geçmiş olsun güzeller, öpüyorum sizi,,
Yok valla bende ank cıgıma katılıyorum.Çok üşüyen birisi olaraktan kışın bogazlı kalın kazaklar felan giyiniyorum..Ama hastalık işte tuttumu tutuyor..Bugün daha iyiyim Allahıma şükür,terlemeye başladım.Atıyorum hastalıgı inşallah..Ank cıgım hayalimsin sizlerede çok çok geçmiş olsun.Allah şifa versin..Sdece hafta sonları eşimle dışerı eglenmeye gidersem dekolte veriyorum..Ama o kadarda olacak yani,kapatiyimmi bu güzelliklerii..Ehehehhh..((belkide ondan şifayı kaptım toz kondurmuyorum çaktırmayın))
ohhhh ohhhh, dekolte vermeler, bak biz dünyadan bir haber, demek ifade böyle oluyor, dekolte veriyorum, öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki,
öptümmm
Ehh derin sırt dekoltesi vede gögüs dekoltesi olunca şifayı kapıyoruz tabi :2: Ama sadece hafta sonu yahuu..arada kaçamak yanii.. Sende ameliyat ol bak bakalım kapalı şeyler giyecekmisin özel gecelerde..Görecegizz inşallahh...
ben kendimden korkuyorum zaten, :))))
grip cok kotu yetiskinler zor kaldiriyor hele cocuklar kiyamam kuzuma gecmis olsun tatlim.evet en keyifli bolumdeyim cok heycanliyim gelselerde denesembende aynı hastalıkla ugraşıyorum bu aralar kızım şifayı kaptı..gecmiş olsun sanada herkes bu ara hastamutlu olmana sevindim..yeni cicişlere cici iç çamaşırları ohhh en güzel ve keyifli bölümündesin artıkk aynanın karşında giyip giyip cıkarıyodum bende güle güle giyy canım:)
Yok valla bende ank cıgıma katılıyorum.Çok üşüyen birisi olaraktan kışın bogazlı kalın kazaklar felan giyiniyorum..Ama hastalık işte tuttumu tutuyor..Bugün daha iyiyim Allahıma şükür,terlemeye başladım.Atıyorum hastalıgı inşallah..Ank cıgım hayalimsin sizlerede çok çok geçmiş olsun.Allah şifa versin..Sdece hafta sonları eşimle dışerı eglenmeye gidersem dekolte veriyorum..Ama o kadarda olacak yani,kapatiyimmi bu güzelliklerii..Ehehehhh..((belkide ondan şifayı kaptım toz kondurmuyorum çaktırmayın))
grip cok kotu yetiskinler zor kaldiriyor hele cocuklar kiyamam kuzuma gecmis olsun tatlim.evet en keyifli bolumdeyim cok heycanliyim gelselerde denesem
ay tatlim sendemi sifayi kaptin herkes hastaymisesim ne oluyoruz gittikce dugmeleri aciyonmu ne bende yok be pasam ne acmasi dugmeler gevsemis kiskansin oh olsun aynen bu guzelligi kapatmak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?