• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalimsi_n Meme Estetigi Ameliyat

yıllardır yıpranmışım, bu imkana bu kadar yakınken biraz da bekleyeyim, bu bekleme zamanı diğer zamanlar gibi mahvetmiyor insanı. sadece zamanın daha hızlı akmasını istiyorsun. nasıl ki siz ameliyat olduktan sonra ödemlerin geçmesini, ameliyat sütyenini çıkarmayı bekliyosunuz ya, onun gibi bir şey tahminimce. beklemesi bile güzel ;)

o gunleri dusunmek bile istemiyorum kabus gibiydi.beklemek beni gercekten cok yipratti gun geldi kafayi yiyecem sandim alti ay vardi ve imkansizi yapmaya karar vermisken bu kadar istiyorken ya bir engel cikarda olamazssam dusuncesi beni mahvetti.esimden tam destek alamadim.bu kararda yanlizdim korkuyordum ailemin haberi olmayacakti ya olmazssa uzun bir sure vardi ve hemen bitsin istiyordum degilse beklemesi elbette guzel canim benim.iyyy ne gunlerdi sukurler olsun rabbime istegime kavustum

sevgili hayalimsin, topikini yeni okudum, okudukça yaşadıkların beni çok heyecanlandırdı. sanki kendim olmuş gibi hissettim, ve senin adına çok mutlu oldum,
sağlıklı ve mutlu günler dilerim sana, 2012 de herkesin kendini mutlu hissedeceği göğüsleri olmasını dilerim. sadece yaşayan bilir derler ya, son derece doğru, memesizin halinden memesiz anlarmış :))))) ben de inşallah 27 ocakta olacağım, çok çok heyecanlıyım,

aminnnn yuce rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.aynen canim cok dogrumemesizin halinden memesiz anlarmis
nasil seviniyorum boyle gun almis ameliyat olacak arkadaslari gorunce hayirli olsun bitanem umarim hersey diledigin gibi olur:16:hic endise telas stres yapma hic oyle korkulacak bisey degil

ahahaha burun kıvır ha, konuşana bak :1:

ay boşluktan be canım, iş yok güç sayıp duruyorum işte.
neyse haftaya seyahate çıkıyorum, bi 10 gün farketmeden geçicek, sonra da ufaktan hazırlanmaya başlarım. 15inde geçicem istanbula, o 3 gün de kolay geçer gezip tozmaktan. ameliyattan sonraki durumumu bilemediğim için 3 güne neler sığacak neleeeer :1:

canım seninde az kalmışş hayırlısıyla ol dön aramızaa birazda sana yorum yapalım:) günler cabuk gecer

aminnnn yuce rabbim isteyen herkese nasip eder insallah.aynen canim cok dogrumemesizin halinden memesiz anlarmis
nasil seviniyorum boyle gun almis ameliyat olacak arkadaslari gorunce hayirli olsun bitanem umarim hersey diledigin gibi olur:16:hic endise telas stres yapma hic oyle korkulacak bisey degil

sen nasılsın kadınların melekleri :)

sevindim melegim herseyin yolunda olmasina.:16:ya ne guzel alismistim tam bir yil boyunca tibetin genclik hareketlerini yaptim simdi kesinlikle cesaret edemem mazallah silikonlar yuvalarindan firlar mirlar:52: biraz acaip hareketler.bakalim artik platesi becerebilecekmiyim yuvarlak topun ustunde nasil duracaksam:52:

:9:Fıstıkkk..durursun durur..Nasıl olsa gögsümüzde agırlıklar var,onlar bizi dengeler :9::52::52: Bu arada yeni fotolar eklede degişimi bizde görelim ama :34:

sen nasılsın kadınların melekleri :)

saol sekerim seni sormali bu aralar sifayi iyice kapmisim.ameliyati coktan unuttum agri falan kalmadi :32:mutluyum gecen kontrolum vardi artik sporcu sutyeninden normal sutyene gecebilirmisim.hemen bende netten siparis verdim birkac tane daha elime gecmedi dort gozle bekliyorum boyle tatlim:16:

:9:Fıstıkkk..durursun durur..Nasıl olsa gögsümüzde agırlıklar var,onlar bizi dengeler :9::52::52: Bu arada yeni fotolar eklede degişimi bizde görelim ama :34:

he dogru unutmusum dengemi tutacak dolu dolu iki tane parasutum var:27:eklerim tatlim hele bu aralar acaip yogunum misafirlerim gelecek tr den onlari yolcu ettikten sonra bikac tane eklerim.netten bir kac tane ilk sutyen siparisimi verdim oyle siradan sutyenler almak istemiyorum alacaksam guzel boyle sexsi olsunlar onun icin benim foto eklemem birden degil azar azar olacak:52:

saol sekerim seni sormali bu aralar sifayi iyice kapmisim.ameliyati coktan unuttum agri falan kalmadi :32:mutluyum gecen kontrolum vardi artik sporcu sutyeninden normal sutyene gecebilirmisim.hemen bende netten siparis verdim birkac tane daha elime gecmedi dort gozle bekliyorum boyle tatlim:16:

bende aynı hastalıkla ugraşıyorum bu aralar kızım şifayı kaptı..gecmiş olsun sanada herkes bu ara hasta:( mutlu olmana sevindim..yeni cicişlere cici iç çamaşırları ohhh en güzel ve keyifli bölümündesin artıkk aynanın karşında giyip giyip cıkarıyodum bende güle güle giyy canım:)

eeeeee memeler olunca, açık saçık giyindiniz tabi, hasta olursunuz :) bizim gibi boğazlı kazaklar giyseydiniz, hasta olmazdınız, hepinize geçmiş olsun güzeller, öpüyorum sizi,,

bende aynı hastalıkla ugraşıyorum bu aralar kızım şifayı kaptı..gecmiş olsun sanada herkes bu ara hasta:( mutlu olmana sevindim..yeni cicişlere cici iç çamaşırları ohhh en güzel ve keyifli bölümündesin artıkk aynanın karşında giyip giyip cıkarıyodum bende güle güle giyy canım:)

eeeeee memeler olunca, açık saçık giyindiniz tabi, hasta olursunuz :) bizim gibi boğazlı kazaklar giyseydiniz, hasta olmazdınız, hepinize geçmiş olsun güzeller, öpüyorum sizi,,

ahahaha yok vallaha ben boğazlı ve kalın kazaksız cıkmam bu havada dışarı zaten cok üşüyon birisiyimm anca yazın olur o dediğin yemezzzz bu havada:DDD tşkler

Yok valla bende ank cıgıma katılıyorum.Çok üşüyen birisi olaraktan kışın bogazlı kalın kazaklar felan giyiniyorum..Ama hastalık işte tuttumu tutuyor..Bugün daha iyiyim Allahıma şükür,terlemeye başladım.Atıyorum hastalıgı inşallah..Ank cıgım hayalimsin sizlerede çok çok geçmiş olsun.Allah şifa versin..Sdece hafta sonları eşimle dışerı eglenmeye gidersem dekolte veriyorum..Ama o kadarda olacak yani,kapatiyimmi bu güzelliklerii..Ehehehhh..((belkide ondan şifayı kaptım toz kondurmuyorum çaktırmayın :9:))

ohhhh ohhhh, dekolte vermeler, bak biz dünyadan bir haber, demek ifade böyle oluyor, dekolte veriyorum, öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki,
öptümmm

Yok valla bende ank cıgıma katılıyorum.Çok üşüyen birisi olaraktan kışın bogazlı kalın kazaklar felan giyiniyorum..Ama hastalık işte tuttumu tutuyor..Bugün daha iyiyim Allahıma şükür,terlemeye başladım.Atıyorum hastalıgı inşallah..Ank cıgım hayalimsin sizlerede çok çok geçmiş olsun.Allah şifa versin..Sdece hafta sonları eşimle dışerı eglenmeye gidersem dekolte veriyorum..Ama o kadarda olacak yani,kapatiyimmi bu güzelliklerii..Ehehehhh..((belkide ondan şifayı kaptım toz kondurmuyorum çaktırmayın :9:))

ohhhh ohhhh, dekolte vermeler, bak biz dünyadan bir haber, demek ifade böyle oluyor, dekolte veriyorum, öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki,
öptümmm

:9::9: Ehh derin sırt dekoltesi vede gögüs dekoltesi olunca şifayı kapıyoruz tabi :2: Ama sadece hafta sonu yahuu..arada kaçamak yanii..:34: Sende ameliyat ol bak bakalım kapalı şeyler giyecekmisin özel gecelerde..Görecegizz inşallahh...:31:

grip cok kotu yetiskinler zor kaldiriyor hele cocuklar kiyamam kuzuma gecmis olsun tatlim.evet en keyifli bolumdeyim cok heycanliyim gelselerde denesem

ay tatlim sendemi sifayi kaptin herkes hastaymis:19:esim ne oluyoruz gittikce dugmeleri aciyonmu ne:27: bende yok be pasam ne acmasi dugmeler gevsemis :52::34:kiskansin oh olsun :32: aynen bu guzelligi kapatmak olmaz:27:

ay tatlim sendemi sifayi kaptin herkes hastaymis:19:esim ne oluyoruz gittikce dugmeleri aciyonmu ne:27: bende yok be pasam ne acmasi dugmeler gevsemis :52::34:kiskansin oh olsun :32: aynen bu guzelligi kapatmak olmaz:27:

:9::9:Eşinin durumuna güldüm..dügmeler gittikçe açılıyormu ne haaa....:9::9: Daha duurr bunlar neki asıl yaz gelince gör sen deseydinya ahahahhh...:9::9: Dügmeler gevşemişmiş... evet tabi dügmeler gevşemiş yakında patlayıp kopacak o dügmeler..canım yaa..sen çok yaşa emi valla ne güldürdün benii..Kıskansın tabi ohh...:34:

Back