- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
ben de din kültürü öğretmeniyim ama kendimi hep yetersiz hissederimBenimde hayallerim vardı kendi ayaklarım üstüne basabilmek topluma faydalı olabilmek dedem okumamı istemişti herkese güçlü olduğumu gösterebilmek araba kullanmak şimdi bunlardan vazgeçtim anneyim sadece herşey yarım kaldı okul dedemde göremedi öldü geçenlerde eşim işi gereği hep dışarda kendimi çok boşlukta hissediyorum bi arkadaşım vardı orta okulda Tem bnm hayallerimi yaşıyor beni beyenmezdi aynı sırada oturduğumuz halde şimdi din öğretmeni olmuş eşiyle mutlu evlilik yapmış benm eşimde çok iyi biz görücü usulu evlendik neyse..
hayırlısı diyebilmeliyiz bu güce sahibiz hiç birşey için geç değil siz anne olmuşsunuz bu çok güzel bir şey şimdi de hayallerinizi gerçekleştirebilirsinizben de din kültürü öğretmeniyim ama kendimi hep yetersiz hissederim
Isletme bitirdimhımm kusura bakmayın . hangi bölümü okumuştunuz ona göre ikinci bölüm tavsiyesi yapabilirim
Kendinizi yetistirmek icin asla gec degil. Açıktan okulunuza devam edebilir, kurslarla yeni birseyler öğrenebilir, kişisel gelisim ile de kendinize birseyler katabilirsiniz. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve ogrenmeye devam ediyoruz. Geçmişe bağlı kalip gelecegi de kacirmayalim dimi amaBenimde hayallerim vardı kendi ayaklarım üstüne basabilmek topluma faydalı olabilmek dedem okumamı istemişti herkese güçlü olduğumu gösterebilmek araba kullanmak şimdi bunlardan vazgeçtim anneyim sadece herşey yarım kaldı okul dedemde göremedi öldü geçenlerde eşim işi gereği hep dışarda kendimi çok boşlukta hissediyorum bi arkadaşım vardı orta okulda Tem bnm hayallerimi yaşıyor beni beyenmezdi aynı sırada oturduğumuz halde şimdi din öğretmeni olmuş eşiyle mutlu evlilik yapmış benm eşimde çok iyi biz görücü usulu evlendik neyse..
Ne güzel bende öğretmen olabilseydimben de din kültürü öğretmeniyim ama kendimi hep yetersiz hissederim
Doğru diyorsun cnmKendinizi yetistirmek icin asla gec degil. Açıktan okulunuza devam edebilir, kurslarla yeni birseyler öğrenebilir, kişisel gelisim ile de kendinize birseyler katabilirsiniz. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve ogrenmeye devam ediyoruz. Geçmişe bağlı kalip gelecegi de kacirmayalim dimi ama
ne güzel peki ilahiyat düşünür müsünüz zevkli bir bölüm bölümünüden bağımsız ve size çok şey katar ya da sosyal hizmetler çocuk gelişimi falan da olabilir her kadının bilmesi gereken bir alan diye düşünüyorum siz ne tür bir bölüm okumak istersinizIsletme bitirdim
olabilirsiniz bir arkadaşım evlendikten 10 yıl sonra üniversite sınavına girip öğretmen oldu ve bölümünü ikincilikle bitirdi 1Ne güzel bende öğretmen olabilseydim
dil öğrenmek çok eğlenceli aslında hepimizin kendimizi ifade edebilecek kadar ingilizce öğrenmemiz gerekecekBugün ikinci universite hakkında araştırma yaptım ve çocuk gelişimi ile sosyoloji arasında kaldim. Arkadaşin dediği gibi ilâhiyat da mantıklı geliyor. Seçenek 3 e çıktı bakalim hangisine karar vereceğim. Ama beni bugün üzen ve utandiran birsey oldu. Işim geregi cok fazla turistle muhattap oluyorum ve dil bilmiyorum malesef. Bugun turistin biri aciliyeti olan birsey sordu ve ben tek kelime edemedim. Ne kadar aci bir durum degil mi bunca sene oku ancak tek kelime ingilizce konusama... o nedenle de dil öğrenmeye ciddi bir sekilde karar verdim. Yapılacaklar listemin başında dil öğrenmek var şu anda..
Gerçekten yapabilirmiyim ölmeden önce yapabileceklerim arasında öğretmen olmak çoçukla çok zor amaolabilirsiniz bir arkadaşım evlendikten 10 yıl sonra üniversite sınavına girip öğretmen oldu ve bölümünü ikincilikle bitirdi 1
Din öğretmenliği ataması nedir be de din hocası olmak istiyorum arkadaşımın hayalimdeki bölümü okudu bende olabilirmiyim 2 senedir öğretmenlik yapıyor yaşım 26 çok mu geç kaldım tekrar hazırlansamNe güzel bende öğretmen olabilseydim
ben yakından şahit oldum yapılabileceğine arkadaşımın çocuğu da vardıGerçekten yapabilirmiyim ölmeden önce yapabileceklerim arasında öğretmen olmak çoçukla çok zor ama
benim arkadaşım okumaya başladığında 30 yaşındaydıDin öğretmenliği ataması nedir be de din hocası olmak istiyorum arkadaşımın hayalimdeki bölümü okudu bende olabilirmiyim 2 senedir öğretmenlik yapıyor yaşım 26 çok mu geç kaldım tekrar hazırlansam
gerisini sen düşünbenim arkadaşım okumaya başladığında 30 yaşındaydı
Eğlenceli ve cokkk gerekli bence de... bakalim araştırma yapıp plan dahilinde bir yerlerden başlamalıyımdil öğrenmek çok eğlenceli aslında hepimizin kendimizi ifade edebilecek kadar ingilizce öğrenmemiz gerekecek
duolingo var uygulama tavsiye ederim muhteşemEğlenceli ve cokkk gerekli bence de... bakalim araştırma yapıp plan dahilinde bir yerlerden başlamalıyım
Sen bana cesaret verdin cnm yapabilirim bende inanıyorum kendime şimdibenim arkadaşım okumaya başladığında 30 yaşındaydı
ben canlı örneğini gördüğüm için imkansız olmadığını biliyorum sadece bir yerden başlaman gerekSen bana cesaret verdin cnm yapabilirim bende inanıyorum kendime şimdi