Merhabalar. Bir kac gündür yazamıyorum gece nöbeti, ev isleri derken buraları ihmal ettim. Ve hala nobetteyim
uykusuzluk seni yoran, depresif hale getiren en önemli etmenlerden birisi ama mesleğim icabi bu duruma çözüm bulamıyorum. Elimden geldiğince bu durumun zararlarını en aza indirmeye calisiyorum diyelim.
Sporuma aksatmadan gittim ama farklı bir spor dalıyla da ilgilenmek istiyorum çünkü rutine bağlandığın şeylerin seni geliştiremeeyecegineinan inananlardanım. Bakalim belki alternatif bir spor dalı bulurum. Sağlıklı beslenme konusun da bu hafta malesef sınıfta kaldim arada deli gibi tatlı krizlerim tuttu ve ben çikolata yedim cokkk üzgünüm.
Cilt bakımı için çok birsey yapamadim çünkü çenemde sivilce ordusu istilası var. Ergenligimde olmayan sivilceler son 10 yıldır özellikle malum dönemlerde cana bölgemde çıkıyor. Artık bunun için önlem almam gerekiyor sanırım iyi bir jinekolog ve cildiye uzmanı bulmam gerekecek.!
Kişisel gelişim konusunda ise video eğitim sitesindeki videoları çok sevdim özellikle iş yerimdeki boş zamanlarımı bu şekilde değerlendireceğim.
Şimdilik bu şekilde gidiyor. Zaman zaman yorgun olup hiç bisey yapmak istemesemde kendimi motive ederek birseyler yapmak istiyorum. Çünkü kendimi yalnızlığın ve pişmanlığın kollarına bırakmak istemiyorum. Kendimin en iyi versiyonunu yaratmak için elimden geleni yapacagim. Ve şunu da anladim ki çevre insanı gerçekten çok etkiliyor. Elimden geldiğince vizyon sahibi ve kaliteli insanlarla görüşmeyi tercih edecegim.
Şimdilik bu kadar görüşmek üzere.. iş beni bekler